Başka merkezler yapıyo ya anlamıyorum bide en erken haziran belki daha da ertelenicek çok üzülüyorum ya zaten her ayın yıkımı ayrı beklemek ayrı yıpratıyo gerçekten şu 2 sene hayatımın en zor senesi oldu yaBende aynı durumdayım canım bu bekleme çok canımı sıkıyor son iki embriyom kalmıştı üçüncü için transferim olacaktı bu ay ona göre kendime yeni bir yol cizecektim ama olmadı malesef çok üzgünüm
Hiç şanslı hissedemiyorum uzun zamandır şanslı hissedemiyorum hatta, neden geldi bizi buldu ki zaten gebe kalamamak da bizi bulmıştu çevremizdekiler patır patır doğururken ne zormuş ya gerçekten dayanamıyorumSelam canım.. sorma ya geldi bizim süreçleri buldu şu virüs belası . Ne bilim sanki dünyanın sezon finali felanben almanyadayım . Galiba 31 Ağustos ‘a kadar giriş çıkışlar kapalı olacakmış benim yavrucağım orda donmuş beni bekliyo elim kolum bağlı bekliyorum . Normalde şu sıralar bilet alma telaşında olacaktım . 2 ci adetimi göreceğim opu sonrası . Rahim dinlemdirme bitmiş olacaktı yani siz yine şanslısınız bana bakarak
Kuzum aynı psikolojideyim İnan.. isyan etmekten cok korkuyorum hamile arkadaşlarımı duydukça içim gidiyor cok tuhaf oluyorum hamile kimseyle görüşmek istemiyorum resmen bir an önce tedavilerimiz başlasa . Bir de şimdi ya tüp bebek de olmazsa diye korkular başladı bendeHiç şanslı hissedemiyorum uzun zamandır şanslı hissedemiyorum hatta, neden geldi bizi buldu ki zaten gebe kalamamak da bizi bulmıştu çevremizdekiler patır patır doğururken ne zormuş ya gerçekten dayanamıyorum
Yok canım ya temmuz gibi ucuşlar başlayacak yani beklentiler o yönde. Agustos sonuna kadar festler, tiyatrolar vs olmayacak. Eylül gibi kısa sürelide olsa annemi görmek için türkiyeye gitmeyi istiyorum,Selam canım.. sorma ya geldi bizim süreçleri buldu şu virüs belası . Ne bilim sanki dünyanın sezon finali felanben almanyadayım . Galiba 31 Ağustos ‘a kadar giriş çıkışlar kapalı olacakmış benim yavrucağım orda donmuş beni bekliyo elim kolum bağlı bekliyorum . Normalde şu sıralar bilet alma telaşında olacaktım . 2 ci adetimi göreceğim opu sonrası . Rahim dinlemdirme bitmiş olacaktı yani siz yine şanslısınız bana bakarak
Almanyadadamı ? Umarım öyledir 31 Ağustos diyorlar her kafan birses . Bakalım neler bekliyor herşey maşallah tek bu yıla birikmişYok canım ya temmuz gibi ucuşlar başlayacak yani beklentiler o yönde. Agustos sonuna kadar festler, tiyatrolar vs olmayacak. Eylül gibi kısa sürelide olsa annemi görmek için türkiyeye gitmeyi istiyorum,
Sende temmuz gibi gidersin tedavi için türkiyeye. İnşaAllah biran önce yoluna girer.
Hiç şanslı hissedemiyorum uzun zamandır şanslı hissedemiyorum hatta, neden geldi bizi buldu ki zaten gebe kalamamak da bizi bulmıştu çevremizdekiler patır patır doğururken ne zormuş ya gerçekten dayanamıyorum
Tövbe tövbe ama ne kötü bir yıl ya. Katlayarak geliyor belalar sanki. Bende almanyadayım, her kafadan bir ses, ne hissedeceğimi bilmiyorum, kimileri felaket tellalı, kimileride her şey olağan havasında. Kime inanacağımızıda bilmiyoruz.Almanyadadamı ? Umarım öyledir 31 Ağustos diyorlar her kafan birses . Bakalım neler bekliyor herşey maşallah tek bu yıla birikmiş
Bende herkesle iletişimi kestim hamileler doğurdu bekarlar evlendi hamile kaldı neden ben diyorum isyan etmemek çok zor gerçekten ağır bi sınav allah yardım etsin hepimize, ben olacağına çok inanıyorum tüpün hayırlısı ile inşallahKuzum aynı psikolojideyim İnan.. isyan etmekten cok korkuyorum hamile arkadaşlarımı duydukça içim gidiyor cok tuhaf oluyorum hamile kimseyle görüşmek istemiyorum resmen bir an önce tedavilerimiz başlasa . Bir de şimdi ya tüp bebek de olmazsa diye korkular başladı bende
Sorun söylenmedi bize hiç, kendimizi bütün tedavileri bitirmiş tüpüm yolunu tutmuş bulduk, çikolata kistim var sorun olarak görmese de doktorlar buna yoruyorum, diğer testlerimiz baya güzel amh çok iyi eşimin sperm sayısı hızı hareketi şaşırtıcı şekilde yüksek ve iyi ama çocuk olmuyo 2 sene olcak stres fazla, olmaması mümkün değil rahat bırakmak elde değil, öyle işte evet bahçecide canım nasıl bi temkinlilerse en erken haziran dediler transferekuzum sorması ayıp sorun neydi sizde ve ne zamn öğrendiniz ?
bahçecide yaptırdın demi tedavini .
İnsallah canım ben de olur diye düşünüyorum ama bir yanım hep ya olmazsa ya olmazsa diye beynimi kemiriyorBende herkesle iletişimi kestim hamileler doğurdu bekarlar evlendi hamile kaldı neden ben diyorum isyan etmemek çok zor gerçekten ağır bi sınav allah yardım etsin hepimize, ben olacağına çok inanıyorum tüpün hayırlısı ile inşallah
Şu günler bi geçseydi milletin yediği zıkkımların bedelini biz ödemeseydik amaan içim sıkılıyo yaİnsallah canım ben de olur diye düşünüyorum ama bir yanım hep ya olmazsa ya olmazsa diye beynimi kemiriyor
Çikolata kistinden biley olduğunu sanmıyorum . Eşininde sonuçları iyimiş . Kısacası açıklamamayan infertileSorun söylenmedi bize hiç, kendimizi bütün tedavileri bitirmiş tüpüm yolunu tutmuş bulduk, çikolata kistim var sorun olarak görmese de doktorlar buna yoruyorum, diğer testlerimiz baya güzel amh çok iyi eşimin sperm sayısı hızı hareketi şaşırtıcı şekilde yüksek ve iyi ama çocuk olmuyo 2 sene olcak stres fazla, olmaması mümkün değil rahat bırakmak elde değil, öyle işte evet bahçecide canım nasıl bi temkinlilerse en erken haziran dediler transfere
Al bendende o kadar . Eşim kafayı yiycen piskolojin bozulacak yeter diyo ama . Bi ben bilirim ne çektiğimi ne yaşadığımı . Nasıl ağladığımı 5 ci gün dondurmadılar gelişimleri uygun değil diye 6 cı gün donduruldu benimki son 3 taneden kalan 1 tanesi dondurmak istediler . Neyse bunada çok şükür çok zordu 5 ci gün arayıp umutsuz konuşmaları donduramıyoruz demeleri ay nasıl kötü oldumİnsallah canım ben de olur diye düşünüyorum ama bir yanım hep ya olmazsa ya olmazsa diye beynimi kemiriyor
Seninkide kötü denk gelmiş canım ya ailen tatile mi gittide denk geldiki ? Yada orda yaşıyolar sen sık sıkmı gidiyorsunTövbe tövbe ama ne kötü bir yıl ya. Katlayarak geliyor belalar sanki. Bende almanyadayım, her kafadan bir ses, ne hissedeceğimi bilmiyorum, kimileri felaket tellalı, kimileride her şey olağan havasında. Kime inanacağımızıda bilmiyoruz.
Tek bildiğim şey, annemi, ablamı çoook özledim. Biran önce uçuşlar başlasa diye dua ediyorum ☹
Aynen öyle, tarifsiz bişey, kişisel bi durum olsa neyse kabullenirsin geçer ama eşimi baba yapamamak hele de çok istediğini bilirken o kadar acı kiÇikolata kistinden biley olduğunu sanmıyorum . Eşininde sonuçları iyimiş . Kısacası açıklamamayan infertilegaliba oda kötü biz en azından sorun ne neyin üstüne gidelim biliyoruz gerçi bakma böyle dediğime tedavisi yok bizimkinin nedeni bilinmiyor sebebi bilinmiyor olursa tek imkan yüp bebek diyorlar . Ciddimi ben sabri beyle konuşmadım gel dese gidemiycem için . Önce bakalım uçuşları açsınlarda ona göre yazayım diyordum geciktimel istemiyorumda . Benden 1/2 ay önce evlenen kız doğurucak 7 ci ayda 9 ayda karnımda bekliyecek artık beklemek bende istemiyorum çevremde evlnen doğuran hamile olan kıskanmıyorumda içime birşey oturuyo yutkunmakta gelan zorlanıyorum . Zoruna gidiyor insanın her ne kadar olursa olsun ve asla kimse tedavinin zorluğunu an la ya maz .
Boşver öyle yada böyle kuzum dertler aynı . Sende sıkıntı yokki eh ondada yok bir hayır vardır . Birazda piskolojikmi aceba ilk zamanlar takıntı yaptınmı olsun olsun işte o takibi bu takibi testler vs onada bağlıyolar doktorlarAynen öyle, tarifsiz bişey, kişisel bi durum olsa neyse kabullenirsin geçer ama eşimi baba yapamamak hele de çok istediğini bilirken o kadar acı ki
Aynen öyle canim bende 2.5 senedir çok yıprandım hatta embriyoyu yapan merkeze taşımayı bile düşündüm varsa Diyarbakır'da diye ama Memorial da yapmiyorBaşka merkezler yapıyo ya anlamıyorum bide en erken haziran belki daha da ertelenicek çok üzülüyorum ya zaten her ayın yıkımı ayrı beklemek ayrı yıpratıyo gerçekten şu 2 sene hayatımın en zor senesi oldu ya
Bence düzensizlik oluyor mart ayında negatif sonuç aldım 4 gün sonra adet oldum şuan adetim 3 gün geçti tedavi sonrası düzensizlik oluyormuşSelam canlar nasılsınız nasıl gidiyor ?
İlk adetlerimiz bitti 2 ci adetlere geçiyoruz aşşa yuksrı hepimiz . Peki bu düzenlimi yada geçikme olabilirmi ilaçlardan dolayı ? Onca hormon ilacı hemen atılmaz diye düşünüyorum . Normalde yarın adet günü olması gerek ama 0 belirti gögüslerimde feln olan o şişme hissi ağrı vs yok
Gecikme olabilir hamile de kalmış olabilirsin ben öyle sanıp hamile olduğumu öğrenmiştimSelam canlar nasılsınız nasıl gidiyor ?
İlk adetlerimiz bitti 2 ci adetlere geçiyoruz aşşa yuksrı hepimiz . Peki bu düzenlimi yada geçikme olabilirmi ilaçlardan dolayı ? Onca hormon ilacı hemen atılmaz diye düşünüyorum . Normalde yarın adet günü olması gerek ama 0 belirti gögüslerimde feln olan o şişme hissi ağrı vs yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?