Benim kistimi de iğneler büyüttü çok iyi biliyorum o ağrılarıKuzum yaa benim adetim bitti yeni ama çok kötü agrim var sağ tarafta çikolata kistim var onun ağrısı kalcama ordan bacagima vuruyo herlade tup bebek iğneleri kistimi büyüttü seni kist yoktu deme böyle olan var mi ki
Kan testine giderken erken saat mi olması gerekiyor ?Kızlar yine ben 9 da kan testi yapılacaktı biyorsunuz yarın yani sabahtan kan vermeye gidicem hastaneme ve dün akşam gene kahve rengi lekelemem geldi çok korktum bugün sabah yoktu sabah işe gittiğimde idrar testi alıp yaptım ve sonuç baya belirgin çift çizgi çıktı sizce bebeğim tutunmuşmudur
Saol cnm benim rabbim sanada nasip etsin çok güzel bir duyguymuşAminnnhayırlı olsun canım sağlıklı geçir 9 ayını inşallah
Off allhaım nasip etsin hepimize ne güzel anlyıyosun yaAmin cnm rabbim sanada nasip etsin geçen hafta perşembe 160 çıkmıştı kan değerim bugün için doktor tekrardan istedi 1003 cıkmış doktorum çok beyendi ikiz olma ihtimali dedim olabilir dedi cuma günü ilk ultrosonumuz var bakalım 2 tanemi kese görüncek
Canım benim ben 2 kimyasal bir normal gebelik olarak 3 düşük geçirdim gitmediğim doktor kalmamıştı en sonunda izmirde tavmergen hastanesine gittim tüp bebek merkezine hastanenin sahibi dr erol tavmergen türkiyede ege üniversitesi hastanesinde ilk tüp bebeği yapan doktor tavmergen hastanesine gittiğimde amh değerim çok düşük çıktı doktorum bana erken menapoz dedi doğanlar yollarla vakit kaybetmeyin dedi bize tüp bebeği önerdi bizde aşılama uygun diye onu demek istedikOff allhaım nasip etsin hepimize ne güzel anlyıyosun yaiçim kıpırdadı .. canım sordummu hatırlamıyorum ama sorun neydi ? Ve kaçıncı denemeniz ? Birde embrio kalitesi neydi çok özür dilerim tekrara düştüysem . Daha önce sorup sormadığımı hatırlayamadım .
Canım benimCa
Canım benim ben 2 kimyasal bir normal gebelik olarak 3 düşük geçirdim gitmediğim doktor kalmamıştı en sonunda izmirde tavmergen hastanesine gittim tüp bebek merkezine hastanenin sahibi dr erol tavmergen türkiyede ege üniversitesi hastanesinde ilk tüp bebeği yapan doktor tavmergen hastanesine gittiğimde amh değerim çok düşük çıktı doktorum bana erken menapoz dedi doğanlar yollarla vakit kaybetmeyin dedi bize tüp bebeği önerdi bizde aşılama uygun diye onu demek istedik
Hastane özel olduğu için aşılamayı denedik olmadı 1 buçuk ay sonra tüp bebek tedavisine başladık yumurta kontrolüne gittiğimde bana doktorum 3 yumurtan var işimize yarar demişti üstün körü ama yumurta toplandığı gün bir mucize 7tane yumurtam gelişmiş 7 sinide almışmışlar 6 yumurtam sağlıklı cikmış 6 sınıda döllemişler ama 2 tanesi döllenmiş 2 tane emriyo oluşmuş transfer günü hastaneye gittiğimde yaşım 31 olduğu için ve ilk kez tüp bebek yaptığım için 1 emriyo transfer ettiler diğerini dondurmayı düşünüyordum ama doktor sağlıksız dedi gerek yok dedi boşa para vermeye tek emriyom ilk seferde transfer yapıldı ve oda tuttu rabbime şükürler olsun ilk kan vermeye çalıştıklarında geçen hafta perşembe 160 çıkmış gebelik sonucum doktor bugünde vermemi istemişti sabahtan gidip verdim öğlene doktorum aradı ve gözünüz aydın gayet saglıklı ilerliyor dedi 160 dan 1003 çıkmış değerim doktora ikizmi dediğimde olabilir dedi cuma günü kesemize bakıcam ozaman belli olurmuş rabbim kucağıma almak nasip etsin seninde kucagını boş bırakmasın
Amin canım inşallah nerde isteyen varsa nasip etsin yarabbim kucakladı boş kalmasın sen hangi ülkedesinCanım benimokadar güzel anlatmıssınki çok mutlu oldum senin adına . Cuma günü bizlerede haber ver ♥ Çok merak ettim
amin kuzum inşallah .başkasının ettiği dua ve hamile kadının duasıkabul olurmuş bana ve tüm burada isteyen arkadaşlarada dua et .♥
Benim yek bebişim kaldı dondurduk . Olaylar yatışsın bir an önce gidip transferimi olmak istiyorumnormalde12 gün sonra adet olucam ardına tekrar uçucaktım türkiyeye ama durumlar şuan için el berişli değil . Bakalım belkide hayırlısı buydu . Ben beklemedeyim ama bende artık sonucumu paylaşmak istiyorum dolu dolu 1000/2000 ler görmek istiyorum allahım bana ve istiyen herkesebu yaşadığın duyguyu tattırsın ♥ Kolay geçsin hamileliğin inşallah
Almanyadayım canım benimAmin canım inşallah nerde isteyen varsa nasip etsin yarabbim kucakladı boş kalmasın sen hangi ülkedesin
Rabbim yardımcın olsun nerde yaptıran bak benim doktorumu tavsiye ederimAlmanyadayım canım benim
Canım yaptırdıkRabbim yardımcın olsun nerde yaptıran bak benim doktorumu tavsiye ederim
Hayırlısı olsun canımCanım yaptırdıkbirtane bebeğim var dediğim dondurduk 3 cü ayda yaptırdım mart başında geldim bahçecide yaptırdım. Ama işte transfer olamadım son uçakla döndük şimdi virüs nedeniyle kapalı diye bekliyoruz .
Sagol canimHayırlısı olsun canım
Amin inşallahSagol canimseninde hamileligin guzel gecsin Insallah
Yeni gördüm cevabını bizim test cumartesiye denk geldi 12. Gün. Sokağa çıkma yasağı vardı ama gittik 337 çıktı sonucum.14. Gün Pazartesi yine yaptır dedi doktor 684 çıktı o gün de. İkiz olabilirmiş. Salı kese muayenesi var çok heyecanlıyım bugün kasıklarımda çok ağrım oldu ve belimde.Büyük ihtimal öyle beni sabahtan çağırmışlardı hastaneye öğlene sonuç çıksın diye
Nabtın gördün mü canım keseyi? Aramızda 1 gün var merak ettimYeni gördüm cevabını bizim test cumartesiye denk geldi 12. Gün. Sokağa çıkma yasağı vardı ama gittik 337 çıktı sonucum.14. Gün Pazartesi yine yaptır dedi doktor 684 çıktı o gün de. İkiz olabilirmiş. Salı kese muayenesi var çok heyecanlıyım bugün kasıklarımda çok ağrım oldu ve belimde.
Bende aynı durumdayım canım bu bekleme çok canımı sıkıyor son iki embriyom kalmıştı üçüncü için transferim olacaktı bu ay ona göre kendime yeni bir yol cizecektim ama olmadı malesef çok üzgünümselam kızlar neler yapıyosunuz bekleme sürecindesiniz sanırım siz de, çok zor geçiyo ya vakti değerlendirmek değil sorun sıkılmıyorum hiç ama tedavinin sekteye uğraması en erken haziran olması transferlerin o kadar canımı sıkıyo ki o allahım belası çine beddua etmeden duramıyorum
Selam canım.. sorma ya geldi bizim süreçleri buldu şu virüs belası . Ne bilim sanki dünyanın sezon finali felanselam kızlar neler yapıyosunuz bekleme sürecindesiniz sanırım siz de, çok zor geçiyo ya vakti değerlendirmek değil sorun sıkılmıyorum hiç ama tedavinin sekteye uğraması en erken haziran olması transferlerin o kadar canımı sıkıyo ki o allahım belası çine beddua etmeden duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?