Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Merhaba kızlar:) ben de tedaviye baskayacagım Ama iki merkez arasında kararsız kaldım .. merkezin biri rahim dinlendirme yapıp dondurulmuş embriyo transferi yapıyor diğeri 3. Gün emrbtriyosu transfer ediyor rahim dinlendirme yapmadan hangisi daha iyi bilmiyorum tecrübelerinizle bana yardımcı olur musunuz

Hangi klinilkler canım? İsimde verirsen belki daha iyi anlaşılır yapan arkadaşlarda yardımcı olur

Neden 3. Gun ve taze transfer yaptigini sordunuz mu?
Dondurulmus embriyonun ve dinlenmis rahmin daha basarili oldugunu soyluyor doktorlar. Ancak bu dondurma durumu embriyonun 3. mu yoksa 5. Gune mi gelebilmesi vs cok kisisel bir durum. ozel bir durumunuz yoksa genelde 5. Gun ve dondurulmus embriyo transferini tercih ediyorlar.

Antalya gelecek ve Antalya ıvf
Rahim dinlendirme hep daha avantajlı canım .
Doktorumun söylediklerini söyleyeceğim eceğim sana .

1/ çok fazla hormon ilacı alıyorsun hergün bir veya 2 farklı ilaç kullanıyorsun
2 / uzun süre kullanıyorsun vucudunda birikim yapıyor
3/ rahim bu sürede çok sağlıklı olmuyo okadar hormona ( ben kendimde bile farklı hissediyordym )

4 / çatlama iğnesi ve akabinde anestezi uygulaması ile ufakta olsa bi operasyona giriyosun .

OHSS riskin oluyor!

Tüm bunların üstüne en iyisi ohss olmasan bile 3 gün ağrın oluyo(tecrübem ilk gün yoğun sanki yumurta toplanılan yerkerdeki kesikleri hiisediyordum ikinciside az çok aynı 3 gün daha az )

ve sen bunların üstüne tekrar ilaç kullanmaya başlıyorsun .. Stresi yanında cebesi taze transfer bence biraz riskli .. en temizi rahimin bi iki adet geçirmesi

Peki sonrası nasıl devam ediyor bilgin varmı canım dondurulmuş embryoyu nasıl transfer ediyorlar öncesinde yine bir ilac kullanıyormuyuz?

Peki sonrası nasıl devam ediyor bilgin varmı canım dondurulmuş embryoyu nasıl transfer ediyorlar öncesinde yine bir ilac kullanıyormuyuz?
Evet canım benim .. bi arkadaşla konuştum yine dedi adetin 3 günü ama bu kez kalçadan olmak üzere iğne oluyoruz .. sonra rahim için fitrillerde var ve yaklaşık 10 ‘gün felan transfer gerçekleşiyor .. ama tam ayrıntı bende bilmiyorum ortalık düzelince doktorumla konuşacağız opu sonrası kendisine hocam direk yazın ilaçlarım ben orada sizin İstediğinizde başlayım dedim ama istemedi kendisi güvenemedi galiba buradaki doktorumla ultrasondan rahim kalınlığını gönderecektim ama .. haklı oda tabi burada ol , yazışırız dedi yoksa o ilaçların adınıda söyleye bilirdim

Yinemi iğne :) yine bir tedavi süreci bizi bekliyor desene canım:) siz hangi ülkede yaşıyorsunuz.?

slm kızlar benim üç embiriyom genetikteydi sonuclari geldi hepsi sagliksiz transfer iptal benim için buda bitti bakalim rabbim ne gostercek ama 13 yıllık hasretim bitsin istiyorum oda benim elimde degil rabbimin elinde çok zor sanki bi enkazın altındayım rabbim güç sabır versin yine bekleyelim tükendim

Tukenmek Yok biraz toparlayinca kaldigin yerden devam edeceksin. Allah emeklerinin karsiligini en guzel sekilde verecek. Sonucu guzel olsun de.

Tukenmek Yok biraz toparlayinca kaldigin yerden devam edeceksin. Allah emeklerinin karsiligini en guzel sekilde verecek. Sonucu guzel olsun de.
kendime gelmem lazim toplamam lazim aminnn rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin o kadar zor sınavdayızki insallah herkesin sonu güzel olsun cnm

Arkadaşlar merhaba bahçeci de tedavi görüp virüs nedeniyle transferi ertelenen var mı. Bazı klinikler transfer yapiyor hala Neden bahçeci yapmıyor acaba benim özel durumum vardı tayinci olduğum için Nisan reglisiyle baslayacaktik tasiyamam da embriyolari

Off canım benim . Çok üzüldüm nasıl olacak bu nasıl çözülecek hiçmi bir yolu yok ? Kaliteleri neydi embrioların ? Nasıl bi yol izleniyor ? Bu konu hakkında daha iyi gelişmiş hastane yokmu ? Ama sakın pes etme ne olursa olsun imkanlar el verdikce dene canım bizleri neler bekliyo kimse bilmiyor . Mağlesef kimseninde elinden birşey gelmiyo yer gök dua üzerine canım benim .. nolur pes etme .. ben seni çok iyi anlıyorum inan sabr güzel arkadaşım sabr . Allah sabredenlerle birliktedir

sagol canım benim doktora gitcem kagit vercek orda kalitelerini ogrencem evet buda bizim sinavimiz elden bisey gelmiyo sagol canım ama senin bi tane yumurtan sana evlat getirsin artik bu sene yapamam çünkü yok elimde sene Allah kerimdir istanbul yolu gözüktü bana şişli memorial yaptiririm olursa esime çok üzülüyom benle beraber perisan oldu hakkimizda hayirlisi bundada var bi hayir buda bizim sinavimiz ama agır bi sinav rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…