Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Benim başlamadı canım nisan dedik ama başlar miyiz bilemiyorum eko tarihimi nisan 13e verdi mecbur beklicemde sonrası ararım sorarım bakalım ne diyecekler
Hakkında hayırlısı canım vucüg yorgun oluyor tedavi sürecinde ilkse birde ilaçlara aşırı tepki veriyor . Bağışıklık okadar güçlü olmuyor her şerde bir hayır vardır takma kafana

Dualarım sizinle
Tekrarlayan düşükler sebebiyle tüp bebek yapıldı
O sebeple hala tedirginim.
Daha önce bir çok kere hamile kaldım
Ama kalp atışı hiç duymadım
İnşallah bu sefer duyacağım diye umut ediyorum

Kızlar opu sonrası ağrılarınız tam olarak ne zaman geçti ?

Benim karnımda aşırı şişlik vardı
Ve sağ tarafımda dehşet bir sancı
3 gün o ağrıları çektim
Sonradan parol içtim. Ve ağrım sızın kalmadı
Ama doktora sormadan sizler birşey yapmayın

İnşallah canım benim moralini yüksek tut

benim 4 gunde geçti senin daha çok toplandigi için biraz uzun sure bilir kuzum❤
Kuzum ayağa doğruldukca veya oturduğumda uzun nefes aldığımda sanki içimi kazıyorlar inşallah geçer sen nasılsın ? İğneler nasıl ? Ağırmı

Kuzum ayağa doğruldukca veya oturduğumda uzun nefes aldığımda sanki içimi kazıyorlar inşallah geçer sen nasılsın ? İğneler nasıl ? Ağırmı
senin yumurtan çok oldu ya ondan böyle cok agirin var dikkaet fazla yorma kendini cnm benimde igneler morarma yapiyo yavas yavas ama bi 5 gun daha ignelere dayanacam bugun kontrolum var Allah yardimcimiz olsun valla çok zor Allah kimseyi böyle sınamasın ne zorluklar cekiyoz disardan millete kolay geliyor

Sorma canım moralim bozukdu az önce laboratuvar dan aradılar 28 olgun yumurta çıkmış sadece 9 tanesi döllenmiş bütün moralim alt üst ağrıları unuttum 9 taneden 5 ci güne ne kalırki

Sorma canım moralim bozukdu az önce laboratuvar dan aradılar 28 olgun yumurta çıkmış sadece 9 tanesi döllenmiş bütün moralim alt üst ağrıları unuttum 9 taneden 5 ci güne ne kalırki
aa cnm moralini bozma sakın giderler benim 17 ocakta 11 tane topladilar 9 olgun çıktı 3 döllendi ve 3de 5 gune gittiler sakın kotu dusunme moralini yuksek tut ya senin esinden oldugunda öyle döllendi yoksa baya dölenirdiler ama şöyle düşün şuan 9 yavrun seni bekliyor

Hakkında hayırlısı canım vucüg yorgun oluyor tedavi sürecinde ilkse birde ilaçlara aşırı tepki veriyor . Bağışıklık okadar güçlü olmuyor her şerde bir hayır vardır takma kafana
Daha önce aşılama oldum 2 defa tabiki tüp bebek iğneleri daha farklı olabilir hayırlısı tabikide

Canım üzülme desemde 5.güne gelene kadar yüreğinin sizlamasi dinmeyecek. Ama önemli olan 1 tane de olsa sağlıklı 5.gün embriyomuzun olması. Ama insallah hepsi de 5.güne gidecek. Olumlu düşün. Zor biliyorum ama kötü şeyler getirmemeye çalış aklına.

Benimde 17 tane yumurta toplandı, 6 tanesi olgun çıktı. Sanki dünyam başıma yıkıldı. 3.güne 6 sida geldi ama 5.güne 2 embriyom kaldı ve ayrı ayrı donduruldu. Çok üzüldüm, ağladım. Bir de ohss oldum ölücem sandım. Nefes alamadım.
Eşim çok destek oldu önemli olan sağlıklı embriyo olması diye.
Dua edelim ve sonuclarimiz olumlu olsun hasretle beklediğimiz evlatlarımıza en kısa zamanda kavusalim

Kızlar opu sonrası ağrılarınız tam olarak ne zaman geçti ?
Benim ağrım hiç olmadı kuzum ağrı kesici bile almadım 9 yumurta toplandı ondan sanırım 8 i olgun çıkıp 5 i döllendi 3.güne hepsi gitti biri transfer edildi diğerleri 5.güne giderse dondurulacaktı gitmedi maalesef

Meraba kizlar ben tedavimi bitirdim inşallah 2 .günüm transferde şuan ama yumurtalar azarlıyor diye korkmayın bence benden 25 tane toplandı yumurta sonra aradılar 8 e düştü die ertesi gün bidaha aradılar 13 e çıkmış çok şükür ikitane embriyor transferi oldum şuan dinlenme modundayim ama sürekli yatmiyorum kalkıyorum ağır iş yapmiyorum sadece rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın :)

Kuzum tek ümidiğim 2 de olsa 1 de olsa 5 ci güne gitmesi çok korkuyorum . Çok zormuş bu süreç şimdi 5 ci güne kadar nasıl zaman geçecek bilmem

Kuzum tek ümidiğim 2 de olsa 1 de olsa 5 ci güne gitmesi çok korkuyorum . Çok zormuş bu süreç şimdi 5 ci güne kadar nasıl zaman geçecek bilmem
Canım hiç stres yapma, rahat ol.. güzelce dinlen gelişecekler hayırlısıyla. Bu süreç çok farklıymış, hep bir sonraki adımı düşünmek zorunda oluyoruz.

Evet kuzum seni anliyorum bende bekliyom hastaneye gidiyom bilgi alcam 5 gune kaçtane gitti diye çok zor Allah yardimcimiz olsun cnm insallah hepsi 5 gune giderler bugun bol bol dua et kuzum hele transferde daha heycanli oluyor insallah pozitif alcan ben inaniyom

hayirli olsun canım insallah pozitif alirsin Allah gönlüne göre versin suan sen anne adayisin

Canım hiç stres yapma, rahat ol.. güzelce dinlen gelişecekler hayırlısıyla. Bu süreç çok farklıymış, hep bir sonraki adımı düşünmek zorunda oluyoruz.
Evet canım gerçekten çok farklı çok değişik rabbim izin verirse hayırlısıyla kandilde dualarımızı duysun rabbim . Bizler seçilmiş anneleriz 2/3 tane bile kalsa çok güzel olur

hayirli olsun canım insallah pozitif alirsin Allah gönlüne göre versin suan sen anne adayisin
İnsalalh canım hepimiz insalalh ya bakalım tek korkum olmaması ama biraz kafam rahat dondurdugumuz yumurtalar var dolapta olmazsa diyorum hemen denerim ama bu Corona olayı insanları hep tedirgin etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…