Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat a göre 1 mart dogum senin ne zamanHaydi annelee gun gun yaşadığımız değişimleri paylaşalım burada birbirimize destek olalım ☺
Benimde 10 martta insallah canimSat a göre 1 mart dogum senin ne zaman
Cuma gunu kan tahlili yaotirdim 430 civarı çıktı hemde nasil belirtiler varyaaa acayip uyku hali var ve sabah bulantilari basladi sende varmi değişiklikBeta hcg degerlerin kac canım ? Bide hamilelik hallerin basladı mı herhangi bi degisiklik var mı sende :)
Bende oldu ama ben adet olucam heralde deyip onemsemimistim virde goguslerum cok aciyordu ki hala acıyorMerhabaa bende yeni ögrendim..sizde ne gibi belirtiler oldu.kahverengi akinti oldumu sizde bende henuz olmadi yerlesme kanamasiymis...
Testte cift cizgi çıktımı?kan tahlili yaptirdinmi benim kahverengi sekilde olduKanama swklindemi oldu kahverengi akintimi oldu sizde benim adetime bi kac gun var erken test yaptim ondan olabilirmi ..
Hadi ya seninki mi dusuk benimki mi yuksek bilemedim cuma 5+2 dedi doktorum beta 6400 bende sadece goguslerimde degisiklik var bulantı kusma bas donmesi yok masallah rahatım yani iyi gidiyo suanlık hatta hamile oldugumu unutuyorum hep ani hareket yapıyorum atlıyorum zıplıyorum uzanıyorum sonra aklıma geliyo duruluyorumCuma gunu kan tahlili yaotirdim 430 civarı çıktı hemde nasil belirtiler varyaaa acayip uyku hali var ve sabah bulantilari basladi sende varmi değişiklik
Regl yaklaştıkça tüm belirtiler regl yönündeydi kesin olucam gözüyle baktım 3 gun gecti kan testi yaptırdım 902 cıktı 4 haftalık dendi 2 3 gun kasıklarda sancı oldu ve midem yanıyodu bi acaip oluyodum kanama bende olmadı insallahta olmaz cunku doktorum olmaması daha iyi bizim icin dediMerhabaa bende yeni ögrendim..sizde ne gibi belirtiler oldu.kahverengi akinti oldumu sizde bende henuz olmadi yerlesme kanamasiymis...
Merhaba kızlar benimde 03.03.2017 tahmini doğumum daha dün öğrendim bendeRegl yaklaştıkça tüm belirtiler regl yönündeydi kesin olucam gözüyle baktım 3 gun gecti kan testi yaptırdım 902 cıktı 4 haftalık dendi 2 3 gun kasıklarda sancı oldu ve midem yanıyodu bi acaip oluyodum kanama bende olmadı insallahta olmaz cunku doktorum olmaması daha iyi bizim icin dedi
Evet bende 3 gun geçti adetimden test yaptım pozitiv çıktıKizlar benim adetimde 3 gun gecti ve mide bulantisi ve kasik agrisi var ve o yetmemis gibi ogluma ilk hamile oldugumda boledi koltuk kaldirmistim ama hamile oldugumu bilmiyordum bundasa bugun cam sildim ve koltuk itirdim oglumda bilmiordum ama aceba 3 gun gecti hamilelik belirtisi olabilirmi
Bende bugün öğrendim hesaplayiciya gore benimde Doğumumda 12 mart canim :)Merhaba kızlar bende yeni öyrendim hamileliyimi çok mutluyum ya kızlar. İnşAllah doğumum 12 mart ya doğum günüme ve ya evlilik günüme 26 marta denk gelir inşAllah