Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Herkese merhaba 12. Gün değeri 109:KK66: iki gün önce idrar testi yapmıştım ve negatifti hiç bir belirtide yoktu demem oki lütfen idrar testi yapmayın ve belirti aramayın allah herkese gönlündekini versin bana dua eden herkese çok tşk ederim

Herkese merhaba 12. Gün değeri 109:KK66: iki gün önce idrar testi yapmıştım ve negatifti hiç bir belirtide yoktu demem oki lütfen idrar testi yapmayın ve belirti aramayın allah herkese gönlündekini versin bana dua eden herkese çok tşk ederim
Gozun aydin canim..
Allah tamamina erdirsin ..
Kucagina almayi nasip etsin .. INSALLAH...

Gozun aydin harika bi haber..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.cnm..

Sevgili Kızçelerim sebebsiz infertilite olmasına rağmen aralık ve ocak ayında ki iki negatif aşılamadan sonra Şubat ayını dinlenerek geçirdim ve 2 marttan itibaren menegon 150 ve fostimon 150 ile ilk tüp bebek tedavime başladım son 4 gündür cetrotide ile yumurtaların çatlamasını engellemek için yola devam ettik dün gece 23:00 da choriomon çatlama iğnemi vuruldum ve yarın saat 10:00 da opum var heycan dorukta dualarınızı eksik etmeyin ne olur

iyigeceler kızlar .. yarın opum var o kadar gerginim ki :KK17:
dualarınızı eksik etmeyin lütfen :KK24:

Slm kizlar bende 26 mart kiprista tup bebek icin tedaviye basliyorum umarim hayirlisi olur

Sevgili Kızçelerim sebebsiz infertilite olmasına rağmen aralık ve ocak ayında ki iki negatif aşılamadan sonra Şubat ayını dinlenerek geçirdim ve 2 marttan itibaren menegon 150 ve fostimon 150 ile ilk tüp bebek tedavime başladım son 4 gündür cetrotide ile yumurtaların çatlamasını engellemek için yola devam ettik dün gece 23:00 da choriomon çatlama iğnemi vuruldum ve yarın saat 10:00 da opum var heycan dorukta dualarınızı eksik etmeyin ne olur
Dualar sizlerle kızlar :emir_bebek:

kızlar merhaba ... bende gonal f kullanıyorum 10 gündür.son günlerim muhtemelen benım de bikaç gün içinde toplanma olacak.yarın kontrol var...gerçekten çok heycanlı bır sureçmiş. :KK17::KK17:..hepimiz için hayırlısı olur inşallah..çok güzel haberler alır burdan haykırırızzzz İNŞALLAH....RABBİM yar ve yardımcımız olsun...

kızlar merhaba ... bende gonal f kullanıyorum 10 gündür.son günlerim muhtemelen benım de bikaç gün içinde toplanma olacak.yarın kontrol var...gerçekten çok heycanlı bır sureçmiş. :KK17::KK17:..hepimiz için hayırlısı olur inşallah..çok güzel haberler alır burdan haykırırızzzz İNŞALLAH....RABBİM yar ve yardımcımız olsun...
Canım kac doz kullanıyorsun?ben dün başladım 225 le ama bugün çok ağrım oldu,normalmi sizce?

hollandada yaşıyorum
Yok ostrejan verilmedi utragestan hap gibi vajinadan alınıyor günde 3 defa sanırım düşük Olmasın diye benim de miyom rahim Duvarı'nın içinde mideye doğru 7cm bana ama hiç bir etkisi yoktu adetlerimi her ay düzenli olurum kanamam normal ameliyat Olmayı çok istedim ama doktorum yapmadı rahme zarar geleceğini söyledi türkiyedede girdim doktora orda doktor bir defa baktı hemen ameliyat yapalım dedi korktum cesaret edemedim ameliyat olmaya 2 Yıldır uğraşıyorum sağ tarafta üç yumurtayıda alamadılar miyom baskı yaptığı için kanama olur diye transfer yapıldı ama hastanede biz hiç kalmadık yapıldığı gibi iki dakika sonra ayağı Kalktım burdan okuduğum kadarıyla Türkiye'de yatırılıyormuş doktora sordum dinleneyimmi evde yok dedi çok ağır işler değil ama günlük hayatına devam edebilirsin diye bende iki gün dinlendim sadece hala göğüslerim çok ağrıyor çok halsizim sanki 10 yıl yaşlandım adet Dönemi'ne yakın böyle olurum ama bu ay daha kötüyüm normalde 8 veya 9 da adet olmam gerekir ama olmadım önünüzdeki hafta Perşembe tahlil yapılacak inş bişey olmazsa

Aslinda rahim icinde miyom olmasi durumunda bildigim genelde alinmasi lazim. Cunku rahimin genel yapisini bozuyor. Benimkisi rahim disinda olmasina ragmen bazi doktorlara gore orada olmasi bile rahimin yapisini bozuyor yonunde. Bence bu konuyu iyice arastir. Goguslerin agriliysa ve birazda buyukse gebelik belirtisi olabilir. Belkide tutmustur ne dersin? Turkiye'de evet bayagi uzun uzun yatirirlar. En asagisi 30 dakika. Hatta transferden sonra sedye'ye transfer olurken bayagi bir dikkatle gecersin. Ben bu konuda acikcasi abartildigini dusunuyorum. Sanki transfer olunca aninda rahme yaisacak hali yok ki. Hele 3 gunluk transferde hic fark etmez. Bence fazla evhamlanmamak!!!! Hadi hayirlisi olsun insallah emeklerinin karsiligini alirsin. Bu isler adama bayagi bezdiren turden, Ben 3 yildir bu isin icindeyim ama su aralar iyice yilginlik coktu.

Aslinda rahim icinde miyom olmasi durumunda bildigim genelde alinmasi lazim. Cunku rahimin genel yapisini bozuyor. Benimkisi rahim disinda olmasina ragmen bazi doktorlara gore orada olmasi bile rahimin yapisini bozuyor yonunde. Bence bu konuyu iyice arastir. Goguslerin agriliysa ve birazda buyukse gebelik belirtisi olabilir. Belkide tutmustur ne dersin? Turkiye'de evet bayagi uzun uzun yatirirlar. En asagisi 30 dakika. Hatta transferden sonra sedye'ye transfer olurken bayagi bir dikkatle gecersin. Ben bu konuda acikcasi abartildigini dusunuyorum. Sanki transfer olunca aninda rahme yaisacak hali yok ki. Hele 3 gunluk transferde hic fark etmez. Bence fazla evhamlanmamak!!!! Hadi hayirlisi olsun insallah emeklerinin karsiligini alirsin. Bu isler adama bayagi bezdiren turden, Ben 3 yildir bu isin icindeyim ama su aralar iyice yilginlik coktu.
Miyom sağ taraftaki tüpe baskı yaptığı için kapatmış zarar vereceği için alınmadı bende korktum açıkçası inş Rabbim isteyen tüm annelere nasip etsin sanada adet Dönemi'ni 6 gün gecikti ama belirtilerim devam ediyor baş ağrısı çarpıntı halsizlik gögüslerimde aşırı büyüme ağrısı sırtıma vuruyor kabızlık adet dönemindeki belirtilerim Hakkımızda Hayırlısı olsun

X