Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Yok canım ya benim transfer perşembe saat 10:00'da dondurulmuşun yokmuydu tatlım diğer 2 tedaviden yada mikroenjeksiyon azospermin dezavantajını ortadan kaldırmadımı
2.deneme dondurulmuşlarlaydı canım çözündü yaşamadı.. mikroenjeksiyon yeterli değil sanırım bizim gibi hastalar için.. hayırlısı bakalım.. perşembeye az kalmış ne kadar heyecanlı bir süreç değil mi?

Tatlım valla bende burdan @Happy Meal arkadaşımızın gecen ay güzel sonuçlar almasıyla bu merkeze geçiş yaptım bursa'da pembe mavi adında bi tüp bebek ve doğum Hastanesi labaratuarıda kendi içlerinde ve maşallah bende daha geçen aya kadar bu merkezde tedavi görüp güzel sonuçlar alan arkadaşları incelerken bu ay benimde başlangıçtan şimdiye kadar olan bütün herşey beklediğimizin üstünde geçti inşallah sonucu da güzel gelir

Cok ilginc valla. Bursa'da yasamiyorum ama nasil bulacagim buraya benzer. Boyle kendi halinde cok reklami yapilmayan yerler hosuma gidiyor.

Cok ilginc valla. Bursa'da yasamiyorum ama nasil bulacagim buraya benzer. Boyle kendi halinde cok reklami yapilmayan yerler hosuma gidiyor.
Arkadaşım yerinde olsam ki ben kendimden örneklendirim 1 yıl tv reklamları yüzünden bi Dr gittim sadece yumurta takibine dünya para döktüm sonra ki yıl bir Profa gittim ünvana kanıp bir dış gebelik 2 negatif aşılama sonunda bunlar hep reklam dedim ve burdan (KK) tecrübelerini paylaşan arkadaşları takip ettim araştırdım ve kendime en yakın gördüğüm merkeze karar verdim şimdiye kadar herşey çok güzeldi yarın 5. Gün blaklosit bebeklerimi almaya gidicem ve inan eğer olmazsa üzülcem ama acabamı bu cabamı olmayacak aklımda

Arkadaşım yerinde olsam ki ben kendimden örneklendirim 1 yıl tv reklamları yüzünden bi Dr gittim sadece yumurta takibine dünya para döktüm sonra ki yıl bir Profa gittim ünvana kanıp bir dış gebelik 2 negatif aşılama sonunda bunlar hep reklam dedim ve burdan (KK) tecrübelerini paylaşan arkadaşları takip ettim araştırdım ve kendime en yakın gördüğüm merkeze karar verdim şimdiye kadar herşey çok güzeldi yarın 5. Gün blaklosit bebeklerimi almaya gidicem ve inan eğer olmazsa üzülcem ama acabamı bu cabamı olmayacak aklımda

Hadi hayirlisi. Yarin sana bol sans. Insallah gonlune gore olur. Sana yurekden katiliyorum. Birsuru doktor piyasada reklem yapip sonuc veremiyor. Insanin zamanini ve umutlarini caliyor. Bende acaba bunuda yapsamiydim demeyim diye simdilerde bayagi bir bagisiklik sistemi arastirmasi yapiyorum. Bayagi masrafli ama bayagi tup denemem oldugu icin artik yeni tup bebek denemeden once butun sorularima cevap almak istiyorum.

slm kızlar nasılsınız? ben bu gün kontrole gittim. doktor iğneleri yükseltti..

Kızlar bebeğimi saat 10:00 da aldım hastahanede 2 saattir dinleniyorum :KK66: 5. Günü bloklasit transfer gerçekleşti Dr tek embriyo koymak istedi çünkü kalitesi çok çok iyi içinde bölünmeye devam etme oranı % 20 lerde yani bi aşılamanın tutma oranıyla aynı dedi 3'üzler 4'üzlerle cıkma karşıma sonra dedi :KK66: ah ahhh. ... annelik oranın ise % 75 dedi sonrası için 4 tane A kalite bloklasit embriyo da Çift çift dondurduk bebeğimin içime bırakılmasını izledim an be an yani ölüm ile yaşam arasında bahsedilen bi ışık vardır ya o ışığı ben rahmimde gördüm :KK66: hala da yaşadığıma göre güzel günler çok yakın inşallah Dr "bak çok güzel bi yere gitti yapıştı senin ki dedi" Allahım sanki doğduda okul birincisi oldu bende bi havalar bi havalar ahahahahahaha. .. neysem 28 Mart test tarihim :KK66:

Kızlar bugün 14 30 da yumurta toplama gününe karar verecekler.kan tahlili sonuçlarımı bekliyorum.çook heyecanlıyım.bi yandan da korkuyorum.dua edin inş

Kızlar bugün 14 30 da yumurta toplama gününe karar verecekler.kan tahlili sonuçlarımı bekliyorum.çook heyecanlıyım.bi yandan da korkuyorum.dua edin inş
canım kaç günlük tedavi oldun yani ilaç kullanalı kaç gün oldu adetin

image.jpg Bu gün kan tahlili Yaptım sonucu yarın doktor arayıp söyleyecek ama ben dayanamadım test Alıp Yaptım çift çizgi çıktı çok heyecanlıyım Allah herkesin gönlüne göre versin

Kızlar bebeğimi saat 10:00 da aldım hastahanede 2 saattir dinleniyorum :KK66: 5. Günü bloklasit transfer gerçekleşti Dr tek embriyo koymak istedi çünkü kalitesi çok çok iyi içinde bölünmeye devam etme oranı % 20 lerde yani bi aşılamanın tutma oranıyla aynı dedi 3'üzler 4'üzlerle cıkma karşıma sonra dedi :KK66: ah ahhh. ... annelik oranın ise % 75 dedi sonrası için 4 tane A kalite bloklasit embriyo da Çift çift dondurduk bebeğimin içime bırakılmasını izledim an be an yani ölüm ile yaşam arasında bahsedilen bi ışık vardır ya o ışığı ben rahmimde gördüm :KK66: hala da yaşadığıma göre güzel günler çok yakın inşallah Dr "bak çok güzel bi yere gitti yapıştı senin ki dedi" Allahım sanki doğduda okul birincisi oldu bende bi havalar bi havalar ahahahahahaha. .. neysem 28 Mart test tarihim :KK66:
canım hayırlı olsun ne güzel yazmışsın öyle..hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..

Herkese merhaba,

4 senelik anne olmaya çalışma maratonumda bugün itibariyle şu noktadayım:

2012 içinde: 2 aşılama 3 tüp bebek

Ocak 2013'teki son denemeden beridir dinlenmedeydim. Kasım 2014'te yumurtaları toplattım. 13 Mart'ta da 1 tane bebiş (5. gün embriyosu) transfer edildi. Testim pazar sabahı olacak, son günler geçmek bilmiyor. 2.günde gece kasık ağrısı ile ahlyarak uyanmıştım uykumdan. düne kadar kasık civarımda bir huzursuzluk vardı. Bugün herşey sanki birley yokmuş gibi..Tek fark tuvalete her sabah saat gibi çıkarken dünden beridir zor çıkıyorum. Ve dün midem kötü idi. Ancak bu mide kötülüğü aldığım progesterondan da olabilir belki. Bundan önceki tüm denemelerime kıyasla çok daha tavekküllüyüm ama ona rağmen içinde garip bir huzur kabullenmişlik var. Yine de ara ara ya olmadıysa sorusu içimden geçiyor. Hayatta herkesin bir sınavı var ben de en çok istediğim şeylerden biri ile pişiyorum. neyse lafı çok uzattım:)

bugün transferimin 6 .günü şu saat itibariyle doldu, 7 yi sürmeye başladım. Bugünlerde ne gibi belirtileriniz vardı kızlar?

Herkese güzel haberler almalarını, alamazlarsa da sabırla tevekkülle sindirip yeniden devam etmeye güç bulmalarnı dilerim,

sevgiler selamlar

Canım senin için hayırlısı neyse o olSUn ne dedi Dr belli oldumu opu günün

Eki Görüntüle 1461053 Bu gün kan tahlili Yaptım sonucu yarın doktor arayıp söyleyecek ama ben dayanamadım test Alıp Yaptım çift çizgi çıktı çok heyecanlıyım Allah herkesin gönlüne göre versin
Aaaaaaa maşallah hamilesin işte çok sevindim hiç yarını bekleme derim ver kocana müjdeli haberleri ve bizlere muhakkak dua et taze anne

Selamlar herkese, bol şanslar :)

10 yıllık evliyim ama işler güçler derken bebek yapmayı hep erteledik. Tam karar verdiğimiz zamanda da rezervimin azaldığını öğrendim. Daha fazla vakit kaybetmemek adına tüp bebek tedavisine başladık. Kasım ayında ilk denemeyi yaptık 4 adet yumurta toplandı ama yumurtalarda şekil bozukluğu oluştuğu için işlem iptal edildi.
Bu ay tekrar tedaviye başladık, 2 yumurtam olgunlaştı ama yumurtaların boyutu 17mm geçtikten sonra hormon seviyemin değiştiği tespit edildi. Doktorumun ümitsiz konuşması az da olsa bu sefer için umudumu kırsa da bugün yumurta toplama işlemi gerçekleşti. 19mm olan yumurtanın içi boş olduğu dolayısıyla 17,5mm olan ile hiç umudumuzun olmadığı 15mm'lik yumurtanın toplandığını öğrendik.

Şimdi meraklı bekleyiş başladı, biraz umutsuz olsam da ummadık taş baş yarar misali olur mu diye de düşünmeden edemiyorum :)

Şimdiden herkese bol şanslar, hayırlısıyla istediğimiz meleklere kavuşmamız dileğiyle

Kızlar herkese hayırlı aksamlar.. Bugün benimde tedavimin 2.günü ve gonalf 175 lik vuruyoruz iki gündür.. cumartesi sabah e2 ve histeroskopi yapacak doktorum... inşallah hayırlısı ile çıkarız bu işlerin içinden..Sevgiler herkese

Canım senin için hayırlısı neyse o olSUn ne dedi Dr belli oldumu opu günün

Aaaaaaa maşallah hamilesin işte çok sevindim hiç yarını bekleme derim ver kocana müjdeli haberleri ve bizlere muhakkak dua et taze anne
Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin zor bir süreç doktor eşimi aramış kan tahlilide pozitif Nisan'ın 9 randevu var Herşeyin Hayırlısı

Herkese merhaba,

4 senelik anne olmaya çalışma maratonumda bugün itibariyle şu noktadayım:

2012 içinde: 2 aşılama 3 tüp bebek

Ocak 2013'teki son denemeden beridir dinlenmedeydim. Kasım 2014'te yumurtaları toplattım. 13 Mart'ta da 1 tane bebiş (5. gün embriyosu) transfer edildi. Testim pazar sabahı olacak, son günler geçmek bilmiyor. 2.günde gece kasık ağrısı ile ahlyarak uyanmıştım uykumdan. düne kadar kasık civarımda bir huzursuzluk vardı. Bugün herşey sanki birley yokmuş gibi..Tek fark tuvalete her sabah saat gibi çıkarken dünden beridir zor çıkıyorum. Ve dün midem kötü idi. Ancak bu mide kötülüğü aldığım progesterondan da olabilir belki. Bundan önceki tüm denemelerime kıyasla çok daha tavekküllüyüm ama ona rağmen içinde garip bir huzur kabullenmişlik var. Yine de ara ara ya olmadıysa sorusu içimden geçiyor. Hayatta herkesin bir sınavı var ben de en çok istediğim şeylerden biri ile pişiyorum. neyse lafı çok uzattım:)

bugün transferimin 6 .günü şu saat itibariyle doldu, 7 yi sürmeye başladım. Bugünlerde ne gibi belirtileriniz vardı kızlar?

Herkese güzel haberler almalarını, alamazlarsa da sabırla tevekkülle sindirip yeniden devam etmeye güç bulmalarnı dilerim,

sevgiler selamlar
Hayırlı haberler alırsın inş hiç kafana takma adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı her bünyede farklı belirti var benim hala karnım ağrıyor adet sancısı gibi aşırı karın gurultusu aşırı tuvalete çıkma çok üşüyorum

X