Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Evet ilk kez deniycem bende durumumu 1 ay önce öğrendim. Ve 6 aylık evliyim. Korunuyorduk şimdiye kadar öğrenince şok oldum. Ve hiç denemeden tüp bebek yaptiracam. Çok acı birsey :KK43:
Kaç yaşındasın canım üzülme vardır bunda da bir hayır inşallah fazla üzülmeyiz Rabbim bize en kısa zamanda nasip eder
Dr nuz ne diyor peki ilaç vitamin vs verdimi

BEn kayseri fakultede yaptirdim( pko dediginiz polikistik overmi) bende de polikistik over vardi cok zor gunlerden gectim tupbebelle genelde duydugum kadariyla tutuyoo..
Benim ilk ddnemem de tutmustu ikis olarak ama alti aylik dogum oldu .. hsyirlisi olsun...
mrb bende kayseri acıbademde yaptırcam bende de pco var kendimi bildim bileli bu hastalıkla mücadele etmekteyim :KK43: adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için

mrb bende kayseri acıbademde yaptırcam bende de pco var kendimi bildim bileli bu hastalıkla mücadele etmekteyim :KK43: adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için
Insallah hayirlsi olsun canim... bende ama tupbebekte oluyo baska bi sorun yoksa umut vermek gibi olmasin ama genelde tutuyoo cunku ben iki defa yaptirdim ikisde tuttu sonu hayirlisiyla gelsin insallah ...
Ilk denememi olacak acibadem hususumu sectiniz cok para orasida ya :))

Insallah hayirlsi olsun canim... bende ama tupbebekte oluyo baska bi sorun yoksa umut vermek gibi olmasin ama genelde tutuyoo cunku ben iki defa yaptirdim ikisde tuttu sonu hayirlisiyla gelsin insallah ...
Bende ağir bi pcı luyum ilk denememde oldu.acıbademde ne kadar aaba ücret?

saol canım ben hemşireyim zaten biliyorum pco luların şansınız yüksek olduğunu hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olur inşallah yaşım 26 eş faktörü yok hormonlarımda normal ama verecek olan Allah o ol derse olur inşallah..
evet canım acıbadem çok paracı ilaçlar dahil 7000 bin çıkarttılar ücretini üstelik pazarlıkta yok tek fiyat söylüyolar sırf başarı oranı çok yüksek diye oraya gidiyorum en kaliteli embriyologlarla çalışıyolarmış cihazları iyiymiş falan turgut aydına gidicez bakalım hayırlısı sen nerde yaptırdın nekadar tuttu kaçıncı denemen çok soru sordum k.bkma :))

Insallah guzel haberleriniz gelir insallah... acibademdd ben yaptirmadim ama bi arkadasim yaptirmisti 7000 lirayi gecmis tii.. nerelisin kayseridemisin..
İnşallah ben istanbulda oturuyorum canım bend memorialde yaptırmıstım kızım.9 bin tl ye çikmişti o zaman.şimdi medikal parkta yaptırdım 7 bin tl tuttu.

saol canım ben hemşireyim zaten biliyorum pco luların şansınız yüksek olduğunu hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olur inşallah yaşım 26 eş faktörü yok hormonlarımda normal ama verecek olan Allah o ol derse olur inşallah..
evet canım acıbadem çok paracı ilaçlar dahil 7000 bin çıkarttılar ücretini üstelik pazarlıkta yok tek fiyat söylüyolar sırf başarı oranı çok yüksek diye oraya gidiyorum en kaliteli embriyologlarla çalışıyolarmış cihazları iyiymiş falan turgut aydına gidicez bakalım hayırlısı sen nerde yaptırdın nekadar tuttu kaçıncı denemen çok soru sordum k.bkma :))
:)) ben fakultede yaptirdim.. 1700 falan tuttu 950 hasteneye verdim650 700 ilaclarim tuttu.. iki tane yaptirdim ilk denmem tutmustu eeken dogum oldu yasamadilar .. suan ikinci denemem buda tuttu insallah devamida gelir kucagima alirim...

:)) ben fakultede yaptirdim.. 1700 falan tuttu 950 hasteneye verdim650 700 ilaclarim tuttu.. iki tane yaptirdim ilk denmem tutmustu eeken dogum oldu yasamadilar .. suan ikinci denemem buda tuttu insallah devamida gelir kucagima alirim...
inşallah alırsın bebeğini kucağına sanırım kurumda karşılamış seninkini birde daha önceden aşılaman varmıydı senin 2 aşılama şartı arıyolar kurumun karşılaması için

Uyguna yaptırmıssın.kaç haftalık dogum yaptın?bende kıImı 34 rt haftada dogurduk çok şükür iyi sağlıklı şimdi2,5 yaşinda

Kaç yaşındasın canım üzülme vardır bunda da bir hayır inşallah fazla üzülmeyiz Rabbim bize en kısa zamanda nasip eder
Inşallah canım. Ben 29 yaşındayım. Doktor umut verdi bakalım az önce adet oldum bende. Nasıl hastaneye gidecem onu düşünüyorum. Kötü Günde oldu :KK43:

Ilac verdi evet. Dhea biesteron.folik asit bikaç daha ilaç kullanıyorum. Birde bende kan pıhtılaşmasi çıktı her gün göbekten iğne yapıyorum. Bakalım hayırlısı olur inşallah başka sıkıntı olmaz da bu ay hamile kalırım.

26 haftalikti cok erken di ya kismwt degilmis hayirlisi olsun
Kısmet yaşayan vardı yogun bakımda 26 -27 haftalık ama kısmet inşallah inşallah bu sefer günü doldurursun evladını sağlıklı sıhhatli büyütürsün canım.şuan gece 2 saat uyudum hala ayaktayım ama işte kızım mutlu olunca rqhatsız etniyor baska bişey yüzünden uykusuz kalsam kıyanet kopar:-)

X