- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn insallahh canimm.. evt evlat olunca hersey farkli oluyoo :))))Kısmet yaşayan vardı yogun bakımda 26 -27 haftalık ama kısmet inşallah inşallah bu sefer günü doldurursun evladını sağlıklı sıhhatli büyütürsün canım.şuan gece 2 saat uyudum hala ayaktayım ama işte kızım mutlu olunca rqhatsız etniyor baska bişey yüzünden uykusuz kalsam kıyanet kopar
Aynen allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallahAminn insallahh canimm.. evt evlat olunca hersey farkli oluyoo :))))
Evet merkez 5bin istedi ilaçlarda 500-2000bin arasnda dediler görüştügmzde totalde 7yi buluyo işteKarsilamadan da 7000 lirami dediler o zaman cok cok fazla tutar diye biliyorimm
AminnnAynen allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
Iyi insallah hayirlisi olsun ... herkese nasip etsinEvet merkez 5bin istedi ilaçlarda 500-2000bin arasnda dediler görüştügmzde totalde 7yi buluyo işte
Aminnn canimm insallahh Allah herkese nasib etsinCanimmm Rabbim kucağına almayi da nasip etsin sağlıklı bir şekilde. :) umut oluyorsunuz. Inşallah bizlere de nasip olur.
hollandada yaşıyorumAnladim sana uzun protokol yapilmis. Sanirim Turkiye'de yapilmamis tedavin. Genelde degisik ilaclar kullaniliyor. Lucrin diye birsey var decaptly gibi kullaniliyor. Bende de miyom var ama rahim disinda.. Peki sana hic osterejen filan verildimi? Uzun tedavilerde baskili oldugu icin birde ostrejen takviyesi veriliyor bildim. Utragest galiba progestan icin kullandigin birsey. Nedir bu vajinadan mi kullanilan bir sey. Yoksa igne gibimi?
slm kızlar.
burayı uzun zamandır takip ediyorum. hamile olanları kutlarım. op gününü bekleyen ve tedavi gören herkez bir an önce allah hamileyim yazmayı nasip etsin hepimize..
ben 34 yaşında 4 yıldır evliyim. 3 yıldır bebek istiyoruz. ilk olarak kendiliğinden hamile kaldım. 11 haftada kalbi durdu. (kürtaj oldum). 2. hamileliğim seropen ve çatlatma iğnesi ile oluştu.. 5 haftada düştü... kendiliğinden... 8 aydır hamile kalamıyorum.. en son doktora gittiğimizde eşimde sperm azlığı ve sıvılaşma problemi var dendi. bende de yumurta rezervinde azalış varmış. ya tüp bebek yada aşılama yapılması lazımmış. ilk aşılamamı yaptırdım. negatif. sonra tüp bebek merkezine gittik. ilk gittiğimde bana doğum kontrol hapı verdi. bu gün regly oldum. yarın sabah arıyacağım ve tedaviye başlıyacağız.. çok heyecanlıyım..
Hayırlı olsun.,bende 4. Gunumdeyım bugun beklemedeyim..inş guzel sonuçlar alacağınız bir tedavi süreci olurHerkeseee Merhabaaaa
Bende geçen hafta tüp bebek tedavisine başladım. Şu an Gonal F ve Merional ilaçlarını kullanıyorum. Allah herkese bu süreçte bol bol sabır versin. Kısmetse en yakın zamanda başarı ile sonuçlansın tedavilerimiz.
Hayırlı olsun.,bende 4. Gunumdeyım bugun beklemedeyim..inş guzel sonuçlar alacağınız bir tedavi süreci olur
Transferin 4. Günü bugun..ptesi yapıldı işlem..bekliyorumaminnn inş. siz de çok çok güzel sonuçlar alırsınız. güzel günlerimiz yakın inş.
4.gün derken transfer yapıldı mı yoksa ilacın 4.günü mü
ayyy hadi inşallah canım güzel güzel haberlerini alalım senin ya. Allahım her isteyene anne olmayı aile olmayı nasip etsin :)Transferin 4. Günü bugun..ptesi yapıldı işlem..bekliyorum
Amin cnm amiiin inş. Tüm dualar hepimiz içinayyy hadi inşallah canım güzel güzel haberlerini alalım senin ya. Allahım her isteyene anne olmayı aile olmayı nasip etsin :)[/
Hayırlı başlangıçlar olsun, sonuda guzel gelsin inşKızlaaar bugün fsh,lh ve e2 değerlerime baktır dim normal çıktı. Doktor yarına randevu verdi bende yarın basliycam inşallah. Rabbim herkese sabırlar versin bizlere de. Hadi Besmele ile başlayalım. Rabbim yüzümüzü guldur ur inşallah. .