Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Kısmet yaşayan vardı yogun bakımda 26 -27 haftalık ama kısmet inşallah inşallah bu sefer günü doldurursun evladını sağlıklı sıhhatli büyütürsün canım.şuan gece 2 saat uyudum hala ayaktayım ama işte kızım mutlu olunca rqhatsız etniyor baska bişey yüzünden uykusuz kalsam kıyanet kopar:-)
Aminn insallahh canimm.. evt evlat olunca hersey farkli oluyoo :))))

Bende bu ay yaptiriyorum insallah ankara memorialda aygul hanima giduyorum Dr arastirmasi olanlarada tavsiye ederim bi on gorusme yapin .. İki asilamam negatifti zekai tahir ile ozel bi klinikte yaptirmistim.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah hicbirmizin..

slm kızlar.
burayı uzun zamandır takip ediyorum. hamile olanları kutlarım. op gününü bekleyen ve tedavi gören herkez bir an önce allah hamileyim yazmayı nasip etsin hepimize..
ben 34 yaşında 4 yıldır evliyim. 3 yıldır bebek istiyoruz. ilk olarak kendiliğinden hamile kaldım. 11 haftada kalbi durdu. (kürtaj oldum). 2. hamileliğim seropen ve çatlatma iğnesi ile oluştu.. 5 haftada düştü... kendiliğinden... 8 aydır hamile kalamıyorum.. en son doktora gittiğimizde eşimde sperm azlığı ve sıvılaşma problemi var dendi. bende de yumurta rezervinde azalış varmış. ya tüp bebek yada aşılama yapılması lazımmış. ilk aşılamamı yaptırdım. negatif. sonra tüp bebek merkezine gittik. ilk gittiğimde bana doğum kontrol hapı verdi. bu gün regly oldum. yarın sabah arıyacağım ve tedaviye başlıyacağız.. çok heyecanlıyım..

Anladim sana uzun protokol yapilmis. Sanirim Turkiye'de yapilmamis tedavin. Genelde degisik ilaclar kullaniliyor. Lucrin diye birsey var decaptly gibi kullaniliyor. Bende de miyom var ama rahim disinda.. Peki sana hic osterejen filan verildimi? Uzun tedavilerde baskili oldugu icin birde ostrejen takviyesi veriliyor bildim. Utragest galiba progestan icin kullandigin birsey. Nedir bu vajinadan mi kullanilan bir sey. Yoksa igne gibimi?
hollandada yaşıyorum
Yok ostrejan verilmedi utragestan hap gibi vajinadan alınıyor günde 3 defa sanırım düşük Olmasın diye benim de miyom rahim Duvarı'nın içinde mideye doğru 7cm bana ama hiç bir etkisi yoktu adetlerimi her ay düzenli olurum kanamam normal ameliyat Olmayı çok istedim ama doktorum yapmadı rahme zarar geleceğini söyledi türkiyedede girdim doktora orda doktor bir defa baktı hemen ameliyat yapalım dedi korktum cesaret edemedim ameliyat olmaya 2 Yıldır uğraşıyorum sağ tarafta üç yumurtayıda alamadılar miyom baskı yaptığı için kanama olur diye transfer yapıldı ama hastanede biz hiç kalmadık yapıldığı gibi iki dakika sonra ayağı Kalktım burdan okuduğum kadarıyla Türkiye'de yatırılıyormuş doktora sordum dinleneyimmi evde yok dedi çok ağır işler değil ama günlük hayatına devam edebilirsin diye bende iki gün dinlendim sadece hala göğüslerim çok ağrıyor çok halsizim sanki 10 yıl yaşlandım adet Dönemi'ne yakın böyle olurum ama bu ay daha kötüyüm normalde 8 veya 9 da adet olmam gerekir ama olmadım önünüzdeki hafta Perşembe tahlil yapılacak inş bişey olmazsa

Herkeseee Merhabaaaa :KK54:

Bende geçen hafta tüp bebek tedavisine başladım. Şu an Gonal F ve Merional ilaçlarını kullanıyorum. Allah herkese bu süreçte bol bol sabır versin. Kısmetse en yakın zamanda başarı ile sonuçlansın tedavilerimiz.

slm kızlar.
burayı uzun zamandır takip ediyorum. hamile olanları kutlarım. op gününü bekleyen ve tedavi gören herkez bir an önce allah hamileyim yazmayı nasip etsin hepimize..
ben 34 yaşında 4 yıldır evliyim. 3 yıldır bebek istiyoruz. ilk olarak kendiliğinden hamile kaldım. 11 haftada kalbi durdu. (kürtaj oldum). 2. hamileliğim seropen ve çatlatma iğnesi ile oluştu.. 5 haftada düştü... kendiliğinden... 8 aydır hamile kalamıyorum.. en son doktora gittiğimizde eşimde sperm azlığı ve sıvılaşma problemi var dendi. bende de yumurta rezervinde azalış varmış. ya tüp bebek yada aşılama yapılması lazımmış. ilk aşılamamı yaptırdım. negatif. sonra tüp bebek merkezine gittik. ilk gittiğimde bana doğum kontrol hapı verdi. bu gün regly oldum. yarın sabah arıyacağım ve tedaviye başlıyacağız.. çok heyecanlıyım..

hayırlı olsun. bugün başladınız mı tedaviye?

Herkeseee Merhabaaaa :KK54:

Bende geçen hafta tüp bebek tedavisine başladım. Şu an Gonal F ve Merional ilaçlarını kullanıyorum. Allah herkese bu süreçte bol bol sabır versin. Kısmetse en yakın zamanda başarı ile sonuçlansın tedavilerimiz.
Hayırlı olsun.,bende 4. Gunumdeyım bugun beklemedeyim..inş guzel sonuçlar alacağınız bir tedavi süreci olur :KK16:

Kızlaaar bugün fsh,lh ve e2 değerlerime baktır dim normal çıktı. Doktor yarına randevu verdi bende yarın basliycam inşallah. Rabbim herkese sabırlar versin bizlere de. Hadi Besmele ile başlayalım. Rabbim yüzümüzü guldur ur inşallah. .

Kızlaaar bugün fsh,lh ve e2 değerlerime baktır dim normal çıktı. Doktor yarına randevu verdi bende yarın basliycam inşallah. Rabbim herkese sabırlar versin bizlere de. Hadi Besmele ile başlayalım. Rabbim yüzümüzü guldur ur inşallah. .
Hayırlı başlangıçlar olsun, sonuda guzel gelsin inş

X