Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Yaşın kaç acaba?

Bahceliev arkadasin yazdigi gibi yapilir tedavi. Senin verdigin heriki ornekde bayagi degisik. Saniyorum ilk tedavinde uzun protokol uygulamislar. Ama ikincisinde adete 2 gun kala transfer hic duymadik. Ama genede 7 yumurta alinmis 5 tane dondurulmus bayagi basarili gecmis bir tedavi.. Bak simdi merak ettim yani kac gun sureyle igne oldun bu tedavide kacinci gun basladim adetin?

Bahceliev arkadasin yazdigi gibi yapilir tedavi. Senin verdigin heriki ornekde bayagi degisik. Saniyorum ilk tedavinde uzun protokol uygulamislar. Ama ikincisinde adete 2 gun kala transfer hic duymadik. Ama genede 7 yumurta alinmis 5 tane dondurulmus bayagi basarili gecmis bir tedavi.. Bak simdi merak ettim yani kac gun sureyle igne oldun bu tedavide kacinci gun basladim adetin?
Yasım 36 her gün iğne oldum şubat 2 başladım 11 adet oldum iğneler devam etdi yine iğnenin adı decaptly 18 de iki iğne beraber vurmaya başladım gonal bu arada adet günüm normalde 6 gün sürerken iğneleri vurduktan sonra 12 gün sürdü
1 de ovitral iğnesini vurdum Mart 3de yumurtalar alındı 6 da transfer yapıldı her ay adetlerin düzenli olurum bu ayda muhtemel tarih 8 veya 9 da.

Merhaba arkadasşar, yumurta rezerv azlığı nedeniyle ben de başlıyorum. mart da olacaktı ama polip çıktı. ilaç kullanıyorum şimdi nisan da yapılacak.
Daha 1 senelik evliyken öğrendim fsh ın ne olduğunu :KK43: allah yardımcımız olsun hepimizin

Benim amh çok düşük 0.13 :KK43: yani rezervim bitmek üzere o yüzden vakit kaybetmemem lazım tutmazsa çok üzülürüm bir daha ki sefer yumurtam bitebilir :KK43:
merhaba,

benimde amh 0,18. :KK43: tam bu ay başlayacaktık polip çıktı bakalım. dr um cok kucuk oldugu ıcın almaya gerek olmayabılır dedı.

Yasım 36 her gün iğne oldum şubat 2 başladım 11 adet oldum iğneler devam etdi yine iğnenin adı decaptly 18 de iki iğne beraber vurmaya başladım gonal bu arada adet günüm normalde 6 gün sürerken iğneleri vurduktan sonra 12 gün sürdü
1 de ovitral iğnesini vurdum Mart 3de yumurtalar alındı 6 da transfer yapıldı her ay adetlerin düzenli olurum bu ayda muhtemel tarih 8 veya 9 da.

Bu bayagi uzun sureli igne olmus sanki, Yani Subat 2'de baslayim Mart 2'ye kadar igneler devam etmis. Adetinin ikinci yada ucuncu gunu baslayan bu igneler 12 yada en fazla 14 gun devam eder. En son ovitrelle olursun 36 saat sonrada yumurtalar alinir. Acaba sana cok dusuk dozdami igne kullandirdilar? Yada bir onceki adetinin 21.gunune denk gelen zamanda baslayip 2 hafta boyunca dusuk dozda igne ile baskilayip mart ayinda baslayan adetin ile sana gonal-f mi uyguladilar ki buda bir 12 gun surse. Ancak ozaman martin ortalarinda yumurta toplansa diyecegim ama mart 3 dedin toplanma zamani? Decapeptyl sanirim baskilayici bir igne. Cetrotide diye bir igne kullandinmi? Oda yumurta gelisimini baskilamada kullanilan birsey. Birde sende endometrosis varmiydi?

Arkadaslar o kadar negetiflesmeyin.. benim yumurta toplanirken yanimda bi arkadas var di benden 6 cikti onda tek yumurta cikti .. benim 3 tanesi dollenmisti .. oyle oldugunu duyunca o aklima onunki hepten bitti zaar dedim tranfere gittigimde de yoktu.. megersem o biegun onceden konmus ve gitmis .. ben test yaptimaya gittigimda ordaydi vee ikimiz beraber hamile oldugumuzu ogrendik.. yani umudunuzu yeitirmeyin rabbim buyuk hic akliniza gelmeyecek seylere kadirr.. herzaman hayirlisini versin...
inşallah benimde oyle olur. fsh 22 amh 0.18. her ay 2 3 yumurta kendiliğinden oluyor. şimdi korkuyorum. transfer durumuna bile gelemezsem hiç kaliteli yumurtam olmazsa diye :KK43:

Bu bayagi uzun sureli igne olmus sanki, Yani Subat 2'de baslayim Mart 2'ye kadar igneler devam etmis. Adetinin ikinci yada ucuncu gunu baslayan bu igneler 12 yada en fazla 14 gun devam eder. En son ovitrelle olursun 36 saat sonrada yumurtalar alinir. Acaba sana cok dusuk dozdami igne kullandirdilar? Yada bir onceki adetinin 21.gunune denk gelen zamanda baslayip 2 hafta boyunca dusuk dozda igne ile baskilayip mart ayinda baslayan adetin ile sana gonal-f mi uyguladilar ki buda bir 12 gun surse. Ancak ozaman martin ortalarinda yumurta toplansa diyecegim ama mart 3 dedin toplanma zamani? Decapeptyl sanirim baskilayici bir igne. Cetrotide diye bir igne kullandinmi? Oda yumurta gelisimini baskilamada kullanilan birsey. Birde sende endometrosis varmiydi?
Endometrosis yok miyom var oda Rahime zarar vereceği için alınmadı Şubat'ın 2 sinde decaptly başladı 11 adet oldum 17 kontrolüm vardı 18 de decaptly ve gonal-f beraber vurdum ayın 27 kadar mart 1 ovitral vurdum 3 de yumurtalar toplandı sol taraftan 7 yumurta toplandı 7 si kaliteli çıktı 5 donduruldu 6sında transferim yapıldı.... cetrotide diye bir iğne kullanmadım şu an sadece utragestAn diye bir ilaç kullanıyorum alttan gonal-f dozu 150 iki tüp bitdi.

Ben de 38 yaşındayım. 2. Çocuk için tırmalıyorum.sebepsiz infertilite benimkisi
Banada sebepsiz deniliyordu, tedaviye başlamadan bilinmiyor bu işler...benim hiç çocuğum yok 1 tane olsa şükür diyeceğim ikinciyi düşünemem bile, şuana kadar 3 aşılama, 3 tüp bebek yaptırdım çünkü..
Seninde herşey gönlüne göre olsun canım, bazen oluyor öyle, ilk çocuğundan sonra hamile kalamamak, rabbim yardımcımız olsun..

Endometrosis yok miyom var oda Rahime zarar vereceği için alınmadı Şubat'ın 2 sinde decaptly başladı 11 adet oldum 17 kontrolüm vardı 18 de decaptly ve gonal-f beraber vurdum ayın 27 kadar mart 1 ovitral vurdum 3 de yumurtalar toplandı sol taraftan 7 yumurta toplandı 7 si kaliteli çıktı 5 donduruldu 6sında transferim yapıldı.... cetrotide diye bir iğne kullanmadım şu an sadece utragestAn diye bir ilaç kullanıyorum alttan gonal-f dozu 150 iki tüp bitdi.
Anladim sana uzun protokol yapilmis. Sanirim Turkiye'de yapilmamis tedavin. Genelde degisik ilaclar kullaniliyor. Lucrin diye birsey var decaptly gibi kullaniliyor. Bende de miyom var ama rahim disinda.. Peki sana hic osterejen filan verildimi? Uzun tedavilerde baskili oldugu icin birde ostrejen takviyesi veriliyor bildim. Utragest galiba progestan icin kullandigin birsey. Nedir bu vajinadan mi kullanilan bir sey. Yoksa igne gibimi?

X