Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet hatırlıyorum, aralıktaki kendiliğindenmi olmuştu

Canım çok sağol ya ben rahim filmi şart sanıyordum aşılama için demek filmsiz de yapıliyor tutmazsa ikinci de arastirma için çekiliyor az önce dr aradim randevu için asistan dediki dr kendi muayne ediyor rahim filmi istemiyor ona göre aşilama yapiyor dedi şaşırdım yarin bir gidelim bakalım nasıl olacak

rahim filmi adet bittikten sonra 1 hafta içinde yapılıyo, aşılamada adetin 2-3. günü başlanıyo, o yüzden aynı ay içinde olamaz
sperm değerleri ne, bizimkilerde çok kötü değil ama olmuyo işte
Sayi 14 milyon normal morfoloji yüzde 40 ileri hareketli yüzde 17.8 sizinki nasıl

benimde rahim filmi aşılamadan sonra oldu, doktor öyle istedi biraz ağrılı olduğu için, önce aşılama sonra rahim filmi dedi. ama bence rahim filminin önce olması daha mantıklı

Canım tsk ederim tek tesellim sizlersiniz ve eşim sizlerde olmasanız vay halimize inşallah Rabbim isteyen herkese bana sağlıklı evlatlar nasip eder canım ben 7 senedir sakin ve sabrediyorum hani o kadar çok uğraşıyorum ya tam herşey çok güzel dedikten sonra o hafta yine hüsran 7 senedir hep aynı hap aynı değişen birşey yok

Bugün doktora gitti bu ara kanama ile biraz küçülmüş yumurtalarım ama yine de aşılama için bir sonraki döngüyü bekliycez. Rahim içinde enteresan bir şey gördü ve beta istedi belki minik bir kesedir diye ama değerim 0,100 çıktı =(

Tek tesellim sizlerden iyi haberler duyacak olmam, bunu fazlasıyla hakediyorsunuz

canım pazartedsi direkt git doktora bakalım ne olacak hayırlısı inş.

canım biraz düşünmemeye çalış herşeyi bırak bir ay mola ver istersen olurmu psikolojik olarak dinlenin bu ay ne dersinç biliyorum çok zor ama ben bu ay dinlendim biraz iyiyim. belki olurunuda bırak düşünmezsen oluverir allahın işi ya.

canım hepimiz hakediyoruz inş. allahım hepimize nasip eder.

inş hayırlısı olsun canım benim bende bekliyorm hala hasta olmadım

canım pazartedsi direkt git doktora bakalım ne olacak hayırlısı inş.
bu ay iptal canım çok umutlanmıştım ama napayım 1 aydaha beklerim
inşallah nisana kaldı benim aşılama adetim dogru düzgün olmadı araya hafta sonu girdi vücudumun dengesi şaştı ara kanama gibi adet buay içime sinmeyecek yaptırsamda kanamam olur falan diye allahtan bir aksilik çıkmazsa inşallah nisan ayında aşılama olacağım hepinizin aşılaması tutar inşallahhhhhh

şubat aşılamasında hüsrana uğrayıp mart sonuna sanırım 2. aşılama yapılacak çarşamba ilaca başlıcakmışız tekrar doktorun dediğine göre hepimiz için hayırlısı topik topik gezip dualar okuyup dünya kadar ot çöp içip birbirimizi teselli etmeyi ihmal etmeyerek bekliyoruz niyetimiz temiz Allah görüyor biliyor inşallah daha fazla beklemeyiz.6.aşılama günlüğüm diye bir başlık okudum ümitleniyorum bir yandan uğraşma tüp bebek dene yine olmazsa vazgeç diyorum en az sizin kadar zihnim yorgun ne diyelim biraz daha sabır inşallah...

ÜMİDİ KAYBETMEMEK LAZIM CANIM HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR YA ALLAHIM BİLİR KİMİLERİ ÖLDÜRÜR ATAR KİMİLERİ DE UĞRUNA ÖLÜR TAKDİRAT İNŞ. ALLAHIM BİZEDE NASİP EDER .

HAYIRLISI OLSUN CANIM ENERJİNİ TOPLA ÇALIŞMALARI İHMAL ETME NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ BELKİ BİDAHAKİ AYA GEREK KALMAZ HAYIRLISI OLSUN İNŞ.

ıkı gundur gırememıstım buraya benden de bı haber vereyeım ctesı gunu hastalandım 23.gunumdu aslında tam da bekledıgım gunde hastalandım cunku ovulasyon testıyle takıp etmıstım neyse canımız sagolsun:/ benım doktorum yalnız adetın bıtınce gel dedı aşılama ıcın sureklı gıttıgım ve guvendıgım bır doktor yumurtlama duzenımı vs bıldıgı ıcın mı acaba 3. gun cagırmadı ılac da kullanmayacz cunku her ay duzenlı 20 22 mm gelıyo kendılıgınden catlıyo ve adet oluyorum sana kullanırsak ters teper kıst olusur dedı... bırtek busefer catlatma ıgnesı olacakmısım sızınde bu sekıldemıydı?

Hadi hayırlısı canım bak ne güzel tam olgunlasip catliyormus kendiliğinden İnşallah Rabbim kısmet eder bu sefer bizlere de kısmet eder inşallah canım benim şahsen kendiliğinden gelişip catlamadigi için adetin 3 uncu günü gidiyordum geçen gittim yumurtam 20 mm olmuştu catlamaya yakın catlatma igneside oldum ama sonu hüsran oldu gitmedim doktora bunyem artık kaldırmıyor o kadar çok kilo aldimki ignelerden ilaçlardan kendimi ve vücudumu dinlenmeye bıraktım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…