Kesinlikle pozitif olmalisin cnm no stres yani rahat hisset kendini olmuyo demede nasip kismet degilmis zamani varmis de allahin gucune gitmesin bitanem hayirlisi ins en kisa zamanda kavusacagiz ins bebellerimize ins sorunsuz bir asilama olursun. Hayirlisi ile tutar ins.
İnşallah canım bu arada dün doktora gittim adet zamanımda ilaç vermemişti bi mr cektirmem gerekiyodu mr sonucuna göre vericem ilacı dedi dün 9. günümdü baktı yumurtan gelişiyo ilaç veremem bu aşamada dedi ve diğer ay yapıcaz dedi adetini bekle gel dedi zaten düzensiz bi adetim var ben nasıl bekliycem günler geçmiyo
Selam canım puregon 600 igne kulandim her gün 150 ml vurdum başta 3 yumurtam gelismisti asilamayla tutmadı regl olmuştum doktora gittim normal yolla denemeye karar verdim ve tekrar dan 3 kutu igne vurdum 3 kutuya rağmen 1 yumurtam 20 mm oldu catlamaya yakın dedi doktor ve catlatma iğnesi yazdı igneyide yaptim ve su an sadece incir kürünü içiyorum su an sadece dua etmek kaldı bakalım Allah nasip kısmet ederse inşallah bu sefer burda hepinize güzel haberler vermek nasip olur hepimizin hakkinda hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin İNŞALLAH
tmm canım sonuçlarını bizimle paylaş tmm hakkımızda en hayırlısı olsun inş. güzel haberlerlekeske.. ama demekkı bunları da yasamamız gerekıyor.. ınsallah tez zamanda bu skntılı bekleyıs hayırlı mutlu sonla bıter hepımız ıcın:) bazen cok umutlu oluyorum elbette olur Allahın ıznıyle bı skntı yokkı dıyorum.. bazende bı umutsuzluk ya hıc olmazsadun progesteron kan verdım yumurtlama hakkında bılgı edınmek ıcın artık doktordan bagımsız calısıyorum ctesı sonucu cıkcakmıs ztn salıya kalmaz hastalanırım sonra asılama surecı adım adım herseyı anlatırım burada da
ay amin canım inş. faydası olur ama bu pharmaton l carnitine 3 adı aklıma gelmedi süper 3 lü diyorlar oda değerleri yükseltiyormuş hayırlısı olsun inş.olmadı malesef hep aynı, keçibynuzunun suyunu hiç içmemişti tadı güzel olmadığı için, ikna ettim bu aşılamayı istiyosan aşılama gününe kadar iç dedim, ibrahim saraçoğlu en çok onu övüyo sen içmiyosun dedim, 4-5 gündür içiyo şükür inşallah onun faydası olur
adetin bittikten hemen sonra rahim filmi çektirmelisin canım sonra gelecek ay 2.adetinde 3.günü doktora gitmelisin doktorun uygun tedaviye başlayacaktır yumurta geliştirici ilaçlar +çatlatma iiğnesi sonrasında aşılama olur canımmerhaba arkadaşlar ben buraya yeni katıldım :) sizi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum :) Allah hepinize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları kolaylıkla en hayırlı kısa zamanda nasip etsin inşallah :) ben 1,5 yıllık evliyim normal yolla bir buçuk yıldır deniyorum ama olmadı sperm morfolojisi düşük drlar olabilir diyor ama nasip olmadı. ben mart ayında aşılama düşünüyrdum ama sizin yazdıklarını okudum ilaç çatlatma iğnesi rahim filmi bunların hepsi aynı ay içinde olabiliyormu yani hepsini aynı anda yaptırıp aşılama olunabiliyor mu biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim hepinize şimdiden
teşekkürler :)
Benim zaten yumurtlamam iyi, eşimde her şey normal, tam anlamıyla nedensiz yani.hoşgeldin canım
o kadar büyüdümü yahu benimde büymüyor işte.
hayırlısı olsun canım en kısa zamanda güzel haberlerle inş. yorucu yıpratıcı bir süreç allahım sabır versin hepimize.
canım hoşgeldin .arkadaş bilgilendirmiş bende şaşırmıştım hepsi bir ayda olmuyor rahim filmini bu ay yaptırırsan sonraki ay aşılama olabilirsin. bence aşılamayı dene olmaz ise rahim filmini çektir. belki gerek kalmaz. hayırlısı olsun inş.merhaba arkadaşlar ben buraya yeni katıldım :) sizi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum :) Allah hepinize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları kolaylıkla en hayırlı kısa zamanda nasip etsin inşallah :) ben 1,5 yıllık evliyim normal yolla bir buçuk yıldır deniyorum ama olmadı sperm morfolojisi düşük drlar olabilir diyor ama nasip olmadı. ben mart ayında aşılama düşünüyrdum ama sizin yazdıklarını okudum ilaç çatlatma iğnesi rahim filmi bunların hepsi aynı ay içinde olabiliyormu yani hepsini aynı anda yaptırıp aşılama olunabiliyor mu biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim hepinize şimdiden
hoşgeldin amin canım inş. bebişlerimize kavuşuruz.merhaba arkadaşlar bende kısmetse 2.aşılamamı olacağım marta ayında bir aksilik çıkmazsa mart ayı hepimize uğurlu gelsin ,inşallah
yok problem yok büyümüş saten ben o kadar büyüdüğünü hiç duymamıştım o yüzden şaşırdımBenim zaten yumurtlamam iyi, eşimde her şey normal, tam anlamıyla nedensiz yani.
Eğer bu çok büyüyenleri vücut atmazsa o zaman kist olabilirlermiş ve alınmaları gerekebilirmiş, yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek
rahim filmi adet bittikten sonra 1 hafta içinde yapılıyo, aşılamada adetin 2-3. günü başlanıyo, o yüzden aynı ay içinde olamazmerhaba arkadaşlar ben buraya yeni katıldım :) sizi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum :) Allah hepinize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları kolaylıkla en hayırlı kısa zamanda nasip etsin inşallah :) ben 1,5 yıllık evliyim normal yolla bir buçuk yıldır deniyorum ama olmadı sperm morfolojisi düşük drlar olabilir diyor ama nasip olmadı. ben mart ayında aşılama düşünüyrdum ama sizin yazdıklarını okudum ilaç çatlatma iğnesi rahim filmi bunların hepsi aynı ay içinde olabiliyormu yani hepsini aynı anda yaptırıp aşılama olunabiliyor mu biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim hepinize şimdiden
hoşgeldin amin canım inş. bebişlerimize kavuşuruz.
hoşbulduk canım inşallah
benim durum karıştı dün leke leke kanamam oldu adet başladımı başlamadı kafam karışık sildikçe geliyor bugün sabah doktora gidecektim durum böyle olunca gitmedim eğer bugün ve ertesi günler kanamam olursa duruma göre pazartesi giderim inşallah geç kalmış olmam yoksa 1 ay daha beklemek zorundayım neyapacağımı şaşırdım offf
Canım yine hüsran yine olmadi normal yolla denedik olmadi artık gücüm kalmadı eşimle de konuştum artık kafam almıyor diyor artık tükendik gitmedim doktora bugün 3 üncü günümbilmezmiyim canım üzüürler içinede atarlar nasip bu işler inş. birbirinize duuyduğunuz sevgi ve saygı allahın izni ile herşeyin üstedinden gelir inş. size nasip eder allahım
Olmadı canım yine hüsran oldu denemelerim hepsi boş artık gücüm kalmadıinşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bende şuan bal tarçın çörek otu yiyorum günde 2 kere çok işe yaradığını söylüyolar burdan bi sürü kişi ilk denelemerinde hamile kalmış inş bende de işe yarar:)benim aşılama diğer aya kaldı geç olsunda güç olmasın diyorum ama beklemek çok zorr
seninle temmuz aşılamasında beraberdik, yine beraberiz bu sefer olur inşallahhoşbulduk canım inşallah
benim durum karıştı dün leke leke kanamam oldu adet başladımı başlamadı kafam karışık sildikçe geliyor bugün sabah doktora gidecektim durum böyle olunca gitmedim eğer bugün ve ertesi günler kanamam olursa duruma göre pazartesi giderim inşallah geç kalmış olmam yoksa 1 ay daha beklemek zorundayım neyapacağımı şaşırdım offf
senin canın sağolsun yeterki sakin ve sabırlı olmaya çalış kızımdan önce iki olumsuz hamileliğim vardı benim o psikolojiyle Allahım nolur bî tane ver istersen bi daha verme yok efendim yaramaz olsun onada razıyım falan filan aklına gelebîlecek en saçma duaları sıraladım Allah hem verebileceği en yaramaz çocuğu verdi hrmde 11 yıldır bir dahada vermedi:)) dur daha 2 yıl hiç uyımayacaksın dizinde olmadı eşinle battaniyede sallıcaksın. Sussun diye emzik vericeksin 5 yaşına gelicek bu seferde bıraksın diye uğraşıcaksın bu enerjiye çok ihtiyacın olacak sen sakın üzülme olacak ben yürekten inanıyorumCanım yine hüsran yine olmadi normal yolla denedik olmadi artık gücüm kalmadı eşimle de konuştum artık kafam almıyor diyor artık tükendik gitmedim doktora bugün 3 üncü günüm
Olmadı canım yine hüsran oldu denemelerim hepsi boş artık gücüm kalmadı
inşallah canım htaırladım seni hatırlarsan 2 kişi pzoitifti benimki düştü diğer arkadaşın gbeliği devam ediyodur inşallahseninle temmuz aşılamasında beraberdik, yine beraberiz bu sefer olur inşallah
canım hoşgeldin .arkadaş bilgilendirmiş bende şaşırmıştım hepsi bir ayda olmuyor rahim filmini bu ay yaptırırsan sonraki ay aşılama olabilirsin. bence aşılamayı dene olmaz ise rahim filmini çektir. belki gerek kalmaz. hayırlısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?