Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bende şuan bal tarçın çörek otu yiyorum günde 2 kere çok işe yaradığını söylüyolar burdan bi sürü kişi ilk denelemerinde hamile kalmış inş bende de işe yarar:)benim aşılama diğer aya kaldı geç olsunda güç olmasın diyorum ama beklemek çok zorr

tmm canım sonuçlarını bizimle paylaş tmm hakkımızda en hayırlısı olsun inş. güzel haberlerle

ay amin canım inş. faydası olur ama bu pharmaton l carnitine 3 adı aklıma gelmedi süper 3 lü diyorlar oda değerleri yükseltiyormuş hayırlısı olsun inş.

merhaba arkadaşlar ben buraya yeni katıldım :) sizi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum :) Allah hepinize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları kolaylıkla en hayırlı kısa zamanda nasip etsin inşallah :) ben 1,5 yıllık evliyim normal yolla bir buçuk yıldır deniyorum ama olmadı sperm morfolojisi düşük drlar olabilir diyor ama nasip olmadı. ben mart ayında aşılama düşünüyrdum ama sizin yazdıklarını okudum ilaç çatlatma iğnesi rahim filmi bunların hepsi aynı ay içinde olabiliyormu yani hepsini aynı anda yaptırıp aşılama olunabiliyor mu biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim hepinize şimdiden
teşekkürler :)

merhaba arkadaşlar bende kısmetse 2.aşılamamı olacağım marta ayında bir aksilik çıkmazsa mart ayı hepimize uğurlu gelsin ,inşallah

adetin bittikten hemen sonra rahim filmi çektirmelisin canım sonra gelecek ay 2.adetinde 3.günü doktora gitmelisin doktorun uygun tedaviye başlayacaktır yumurta geliştirici ilaçlar +çatlatma iiğnesi sonrasında aşılama olur canım

hoşgeldin canım
o kadar büyüdümü yahu benimde büymüyor işte.
hayırlısı olsun canım en kısa zamanda güzel haberlerle inş. yorucu yıpratıcı bir süreç allahım sabır versin hepimize.
Benim zaten yumurtlamam iyi, eşimde her şey normal, tam anlamıyla nedensiz yani.

Eğer bu çok büyüyenleri vücut atmazsa o zaman kist olabilirlermiş ve alınmaları gerekebilirmiş, yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek

canım hoşgeldin .arkadaş bilgilendirmiş bende şaşırmıştım hepsi bir ayda olmuyor rahim filmini bu ay yaptırırsan sonraki ay aşılama olabilirsin. bence aşılamayı dene olmaz ise rahim filmini çektir. belki gerek kalmaz. hayırlısı olsun inş.

yok problem yok büyümüş saten ben o kadar büyüdüğünü hiç duymamıştım o yüzden şaşırdım
inş. kötü bişi yoktur vücudundan atmışsındır canım benim inş. hayırlısı olsun kazasız belasız bebişlerimize kavuşalım çok özledim bebeğimi.

kızlar ya ben bu sabah dayanamadım sacma oldugunu bıle bıle gebelık testı yaptım negatıf.. ovulasyon testıyle takıp ettım bu ay pazar gunu tam koyu cıkmıstı ptesı sılıklesmıstı bende catlamıstır dıye dusunerek saymaya baslamıstım bugun 11.gun oluyo ptesı catlamıssa neyse beklemekten baska yol yok.. oysa kı ben hıc bukdr sabırsız bırı degıldım...

rahim filmi adet bittikten sonra 1 hafta içinde yapılıyo, aşılamada adetin 2-3. günü başlanıyo, o yüzden aynı ay içinde olamaz
sperm değerleri ne, bizimkilerde çok kötü değil ama olmuyo işte

hoşgeldin amin canım inş. bebişlerimize kavuşuruz.

hoşbulduk canım inşallah

benim durum karıştı dün leke leke kanamam oldu adet başladımı başlamadı kafam karışık sildikçe geliyor bugün sabah doktora gidecektim durum böyle olunca gitmedim eğer bugün ve ertesi günler kanamam olursa duruma göre pazartesi giderim inşallah geç kalmış olmam yoksa 1 ay daha beklemek zorundayım neyapacağımı şaşırdım offf

ılaçlı aşılama mı olacak senın?

bilmezmiyim canım üzüürler içinede atarlar nasip bu işler inş. birbirinize duuyduğunuz sevgi ve saygı allahın izni ile herşeyin üstedinden gelir inş. size nasip eder allahım
Canım yine hüsran yine olmadi normal yolla denedik olmadi artık gücüm kalmadı eşimle de konuştum artık kafam almıyor diyor artık tükendik gitmedim doktora bugün 3 üncü günüm
Olmadı canım yine hüsran oldu denemelerim hepsi boş artık gücüm kalmadı

seninle temmuz aşılamasında beraberdik, yine beraberiz bu sefer olur inşallah

senin canın sağolsun yeterki sakin ve sabırlı olmaya çalış kızımdan önce iki olumsuz hamileliğim vardı benim o psikolojiyle Allahım nolur bî tane ver istersen bi daha verme yok efendim yaramaz olsun onada razıyım falan filan aklına gelebîlecek en saçma duaları sıraladım Allah hem verebileceği en yaramaz çocuğu verdi hrmde 11 yıldır bir dahada vermedi:)) dur daha 2 yıl hiç uyımayacaksın dizinde olmadı eşinle battaniyede sallıcaksın. Sussun diye emzik vericeksin 5 yaşına gelicek bu seferde bıraksın diye uğraşıcaksın bu enerjiye çok ihtiyacın olacak sen sakın üzülme olacak ben yürekten inanıyorum

seninle temmuz aşılamasında beraberdik, yine beraberiz bu sefer olur inşallah
inşallah canım htaırladım seni hatırlarsan 2 kişi pzoitifti benimki düştü diğer arkadaşın gbeliği devam ediyodur inşallah

aralık ayında da kimyasal gebelik geçirdim

şimdi benim aşılama iptal sanırım bu ay raglmde düzensizlik var adet gibi değil ara kanama gibi korkuyorum 2 gün içinde katrar vereceğim ya pazrtesi gidip tedaviye başlanacak yada gelecek aya kısmet artık hayırlsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…