• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart 2014 doğum yapıcak anneler

Merhaba arkadaşlar bir mart annesi de benim. Allah'in izniyle kız bekliyoruz, yarin 4 lü test sonucunu alicaz ama zaten 2li testimiz temiz cikmisti. Şimdiye kadar herşey cok güzel sorunsuz gidiyor tek sıkıntım kilom :( zaten hayatimin en tombik doneminde gebe kaldim ve simdiden 5 kilo aldim 18. Haftamdayim :( siz ne durumdasiniz cok merak ediyorum.

Merhaba, ben de 20. haftamdayım ve senin gibi kilomdan şikayetçiyim. Oğlum olacak kısmetse ama karnım şimdiden çok büyük ve 6kilo aldım baştan bu yana. İlerleyen aylardan şimdiden korkmaya başladım, göbeğim çok büyürse nasıl hareket edicem, sırtım, oram buram ağrır diye korkuyorum :(((

selam kızlar.nasipse bende mart ayında doğum yapıcam.sizin kilo durumunuz nedir kaç kilo aldınız?ben daha hiç kilo alamadım.doktorumuzun söylediğine göre bir oğlumuz olacak ama söylediğinde 3 aylıktı bu ayki kontrolümüz pazartesi günü bakalım ne dicek.

ayrı üç doktora gittim. ikisi detaylı ultrason sonra amniosentez dedi.biriside amnioentez mutlaka yapılması lazım dedi.bende iki haftadır meraktayım.büyük ihtimal amniosentez yaptıracam ama daha önce yapmış ve sonuç alan kişileri araştırmak istiyorum.
:50:

Canım allah yardımcın olsun umarım bırsey yoktur inş benım ablamın da riskli cıkmıstı amniyosentez ondan da istedıler ama ablam yaptırmadı cunku yaptırıp allah korusun ters bırsey cıksa aldıracak halim yok ya dedi o yüzden yaptırmadı allaha cok sukur saglıklı dogdu su an 4 aylık inş senınde saglıklıdır bebısın canım

hamile kaldığımda 120 kiloydum. Gerçi halen öyleyim 16 haftalık gebeyim kilo vermek için çabaladım ama olmadı bi türlü. doktorlar 4 sene hep gitmeme rağmen kilolusun olmaz kilon sebep ver gel dediler. kendiliğimden de hamile kaldım birden çok şaşırdım acaba bi sorun yaşarmıyım şimdilik herşey süper gidiyo...benimle aynı şeyleri yaşayan var mı acaba acil cevaplarmısınız?

selam kızlar.nasipse bende mart ayında doğum yapıcam.sizin kilo durumunuz nedir kaç kilo aldınız?ben daha hiç kilo alamadım.doktorumuzun söylediğine göre bir oğlumuz olacak ama söylediğinde 3 aylıktı bu ayki kontrolümüz pazartesi günü bakalım ne dicek.

pardon çok alakasız olacak ama acaba yazılarınız altında çıkan bebek haftasını ve evlilik süresini gösteren eklentileri nasıl yaptınız?

pardon çok alakasız olacak ama acaba yazılarınız altında çıkan bebek haftasını ve evlilik süresini gösteren eklentileri nasıl yaptınız?

:16: canım üstte kullanıcı kontrol paneline gir oradan sol tarafta ayarlarımdan profilime tıkla var altta doğru...

kızlar ya bir yardım edin verin bana ağrılardan duramıyorum bacaklarım sırtım fena halde yatırmıyor beni bide karnım sert herşey yolunda mıdır bu arada bebeğim oynuyor 21.haftadayım ve aynı şeyleri yaşayan var mı :43:

bizim de şubat sonu- mart başı görünüyor Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...Ben çok fazla lavaboya gidiyorum özellikle gece en az 5 kez idrar sıkıştırıyor sizin nasıl?

kızlar benimde bir oğlum olacak inşallah mart sonuna dogru rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin insallah. bu arada ben biraz fazla kilo aldım sanırım 55 kilo ile basladım suan 75 falan oldum boyum oldugundan belli olmuyo ama cookk kilo aldım cok ::5:ha bu arada ben 27 haftamın içindeyim

kızlar benimde bir oğlum olacak inşallah mart sonuna dogru rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin insallah. bu arada ben biraz fazla kilo aldım sanırım 55 kilo ile basladım suan 75 falan oldum boyum oldugundan belli olmuyo ama cookk kilo aldım cok ::5:ha bu arada ben 27 haftamın içindeyim

Bende aynı durumdayım. Tam 15 kilo aldım. bende 55 ile hamile kaldım şu an 29. haftadayım. sonra vermezsem diye çok endişeleniyorum. Benim 2. hamileliğim bu arada.

Merhaba, ben de 20. haftamdayım ve senin gibi kilomdan şikayetçiyim. Oğlum olacak kısmetse ama karnım şimdiden çok büyük ve 6kilo aldım baştan bu yana. İlerleyen aylardan şimdiden korkmaya başladım, göbeğim çok büyürse nasıl hareket edicem, sırtım, oram buram ağrır diye korkuyorum :(((

benimde kollarımda çok ağrım oluyor.Geceleri kabus oldu resmen.Hiç uyuyamıyorum uyuşma ve ağrı yüzünden.. Ayrıca coraspin kullanıyorum hala bırakmadım kullanmaya sanırım 1 hafta daha kullanıcam.Ama endişeliyim çok kanda pıhtılaşma sorunum var bu yüzden.Ben gibi bu sorunu yaşayan var mı?

Back