• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart 2014 doğum yapıcak anneler

11.haftamı bnde o zaman gttim ama öğrenemedim şuan 14+2 yiz :) c.tesi gitcez bkalım o zaman öğrencekmiyz?sizin cinsiyet ne?

bizim doktor baya hızlıydı asker yolu görünüyor demişti ve tahmini değişmedi erkekmiş darısı sizin öğrenmenize :)

tekrar hayırlı olsun bnde ctesi gitcem bakalım söler o zaman inş :)

teşekür ederim :)bacak arası açıksa söylüyor canım bide ben çok heycanlıydım tahmin diye tutturunca adam mecburen %80 demişti sonra kesinleşti bide içeri girmeden meyve suyu yada şeker atarsan ağzına çok tatlı oynuyor aklında bulunsun.umarım öğrenir ve gönlündeki hayırla sağlıkla olur.

teşekür ederim :)bacak arası açıksa söylüyor canım bide ben çok heycanlıydım tahmin diye tutturunca adam mecburen %80 demişti sonra kesinleşti bide içeri girmeden meyve suyu yada şeker atarsan ağzına çok tatlı oynuyor aklında bulunsun.umarım öğrenir ve gönlündeki hayırla sağlıkla olur.

inş cnm teşekkür ederim bnde tahmin diye tutturdum ama sölememişti organı görmeden net bi şekilde söylemiomuş beklioz işte c.tesi 14+5 olcaz

Merhaba kızlar bende mart sonlarında doğum yapcam allahın izniyle inşallah sağlıklı ewlatlar dunyaya getiririz...
2li tarama sonuçlarınız nasıl çıktı?

Merhaba kızlar bende mart sonlarında doğum yapcam allahın izniyle inşallah sağlıklı ewlatlar dunyaya getiririz...
2li tarama sonuçlarınız nasıl çıktı?

Merhaba canım bnm temiz çıktı ense kalınlığı normal çıktı 1 hafta sonrada kan sonucunu aldım oda temiz çıktı çok şükür :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba canım, kendini sıkmamalısın, rahat ol, benim de ilk gebeliğim ilk zamanlar tedirgindim ama şimdi daha rahatım. Biz ne kadar rahat olursak, bebişlerimiz de o kadar mutlu bebekler olurmuş, öyle diyorlar. Kız bebek çok tatlı, hayırlı olsun. Ben de 15. haftada kesin öğrendim erkek bebek geliyor bize :)

Haklısın stres yapmamak lazım canım ama çalışıyorum,okadar zorlanıyorum ki bazen.Bu aralar tansiyon sorunum başladı birde 1 ay sonra işten ayrılıcam nasipse evde dinlenicem bol bol yürüyeceğim.
Biz 3 hafta önce gittik kız demişlerdir,bu hafta tekrar gittik erkek gibi gördü kafam karıştı doğrusu :)Seninde bebişin hayırlı olsun canım kucagına sağlıkla almak nasip etsin Allah'ım.İsim düşündünüzmü

Haklısın stres yapmamak lazım canım ama çalışıyorum,okadar zorlanıyorum ki bazen.Bu aralar tansiyon sorunum başladı birde 1 ay sonra işten ayrılıcam nasipse evde dinlenicem bol bol yürüyeceğim.
Biz 3 hafta önce gittik kız demişlerdir,bu hafta tekrar gittik erkek gibi gördü kafam karıştı doğrusu :)Seninde bebişin hayırlı olsun canım kucagına sağlıkla almak nasip etsin Allah'ım.İsim düşündünüzmü

Ben de çalışıyorum evet çok zor oluyor, özellikle evde doğru dürüst ne iş yapabiliyorum, ne yemek. Kötü hissediyorum kendimi, Allahtan eşim çok anlayışlı bi şekilde idare ediyoruz, hele yemek konusu çok canımı sıkıyor, çoğu zaman işten yorgun geliyorum ve takatim olmuyor yemek yapmaya :((( Sen ayrılıyorsan şanslısın bundan sonra inşallah daha rahat geçer hamileliğin, keyfini çıkar. Ben dayanabildiğim yere kadar çalışıcam. Bebekten sonrası allah kerim :) Valla isme henüz karar veremedik, başkalarında duyuyorum hoşuma gidiyor kendi bebeğime hiç bir ismi yakıştıramadım daha. Bakalım araştırmalar devam ediyo ;) Sizin var mı aklınızda bişeyler ?

ikili testimi yaptırdım daha doktorum bakmadı kan sonuçlarımı sizlerinki ile karşılaştırmak istiyorum yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Ben de çalışıyorum evet çok zor oluyor, özellikle evde doğru dürüst ne iş yapabiliyorum, ne yemek. Kötü hissediyorum kendimi, Allahtan eşim çok anlayışlı bi şekilde idare ediyoruz, hele yemek konusu çok canımı sıkıyor, çoğu zaman işten yorgun geliyorum ve takatim olmuyor yemek yapmaya :((( Sen ayrılıyorsan şanslısın bundan sonra inşallah daha rahat geçer hamileliğin, keyfini çıkar. Ben dayanabildiğim yere kadar çalışıcam. Bebekten sonrası allah kerim :) Valla isme henüz karar veremedik, başkalarında duyuyorum hoşuma gidiyor kendi bebeğime hiç bir ismi yakıştıramadım daha. Bakalım araştırmalar devam ediyo ;) Sizin var mı aklınızda bişeyler ?

bizim kızımız olursa naz nehir,oğlumuz olursa çınar diye düşünmüştük.Fakat ben bi rüya gördüm oğlun olucak adını tuna koyucaksın diyen bi bayan vardı rüyamda.Bu ismi hiç konuşmamıştık aklımızın ucundan da geçmiyordu şaşırdık.Ben 2 ayrı doktora gidiyorum aynı hastane içinde biri kızınız olucak dedi,diğeri oğlunuz.Kafamız karıştı açıkcası hayırlısı artık.

Kizlar merhaba bende 15+4 haftalik hamileyim. Bebeyime kavusmagima 174gun kaldi. Sabirsizlikla bebesimin gelisini gozleyirem. Allah her kese saglikli evlat bexs etsin.

ayrı üç doktora gittim. ikisi detaylı ultrason sonra amniosentez dedi.biriside amnioentez mutlaka yapılması lazım dedi.bende iki haftadır meraktayım.büyük ihtimal amniosentez yaptıracam ama daha önce yapmış ve sonuç alan kişileri araştırmak istiyorum.
:50:

Merhaba.
Bende Mart annesi olacagi insallah. 18 + 5 haftalik hamileyim. Ankarada yasiyorum. Ikili ve uclu testleri yaptirdim. Riskli cikmadi bayramdan sonrada ayrintili ultrasona girecegim. Ve doktorumu degistirmek istiyorum cok sikintiliyim bu konuda. Turgut ozal uni. Has.ne gidiyorum. Oneebileceginiz doktor varmi bnm icin..
Herkes bebisini saglikli sihhatli kucahina alir insallah..

merhaba bnde martta dogum yapicam nasipse td 18 mart ikili testimiz cok sukur iyi ckti renkli ultrason istedik bi ay snra dedi drumuz

Merhaba arkadaşlar bir mart annesi de benim. Allah'in izniyle kız bekliyoruz, yarin 4 lü test sonucunu alicaz ama zaten 2li testimiz temiz cikmisti. Şimdiye kadar herşey cok güzel sorunsuz gidiyor tek sıkıntım kilom :( zaten hayatimin en tombik doneminde gebe kaldim ve simdiden 5 kilo aldim 18. Haftamdayim :( siz ne durumdasiniz cok merak ediyorum.

ayrı üç doktora gittim. ikisi detaylı ultrason sonra amniosentez dedi.biriside amnioentez mutlaka yapılması lazım dedi.bende iki haftadır meraktayım.büyük ihtimal amniosentez yaptıracam ama daha önce yapmış ve sonuç alan kişileri araştırmak istiyorum.
:50:

Merhaba arkadaşım, geçmiş olsun. Öncelikle ne sebeple doktorların sana amniyosentez önerdiğini bilmiyorum ama bayramdan önce kontrole gittiğimde bana da amniyosentez önerildi sebebi bebeğimin beyninde biriken omurilik sıvısı idi. Koroid pleksus kisti deniyormuş. Bununla ilgili canımızı çok sıktılar iki gittiğim doktor da. Sonra arife günü amniyosentez yaptırdım. Korkulacak bir şey yok. Sadece birkaç gün kendime dikkat ettim yattım, dinlendim. Çok şükür sonucumuz da temiz çıktı. Sana tavsiye ediliyorsa iyi bir doktora hatta mümkünse bir perinatoloğa gidip yaptır derim. İçiniz rahat etsin, inşallah senin de temiz çıkar ve sağlıkla bebeğine kavuşursun. Selamlar.

Back