- Konu Sahibi papatya1711
-
:) aklından gecen varmı veya istediğn cinsiyetbende mart annesi olacam inşallah ve 11.haftada cinsiyeti öğrenmiştik bizim doktor hızlı çıkmıştı şuan 17. haftaya girdik....
:) aklından gecen varmı veya istediğn cinsiyet
11.haftamı bnde o zaman gttim ama öğrenemedim şuan 14+2 yiz :) c.tesi gitcez bkalım o zaman öğrencekmiyz?sizin cinsiyet ne?
bizim doktor baya hızlıydı asker yolu görünüyor demişti ve tahmini değişmedi erkekmiş darısı sizin öğrenmenize :)
tekrar hayırlı olsun bnde ctesi gitcem bakalım söler o zaman inş :)
teşekür ederim :)bacak arası açıksa söylüyor canım bide ben çok heycanlıydım tahmin diye tutturunca adam mecburen %80 demişti sonra kesinleşti bide içeri girmeden meyve suyu yada şeker atarsan ağzına çok tatlı oynuyor aklında bulunsun.umarım öğrenir ve gönlündeki hayırla sağlıkla olur.
Merhaba kızlar bende mart sonlarında doğum yapcam allahın izniyle inşallah sağlıklı ewlatlar dunyaya getiririz...
2li tarama sonuçlarınız nasıl çıktı?
Merhaba canım, kendini sıkmamalısın, rahat ol, benim de ilk gebeliğim ilk zamanlar tedirgindim ama şimdi daha rahatım. Biz ne kadar rahat olursak, bebişlerimiz de o kadar mutlu bebekler olurmuş, öyle diyorlar. Kız bebek çok tatlı, hayırlı olsun. Ben de 15. haftada kesin öğrendim erkek bebek geliyor bize :)
Haklısın stres yapmamak lazım canım ama çalışıyorum,okadar zorlanıyorum ki bazen.Bu aralar tansiyon sorunum başladı birde 1 ay sonra işten ayrılıcam nasipse evde dinlenicem bol bol yürüyeceğim.
Biz 3 hafta önce gittik kız demişlerdir,bu hafta tekrar gittik erkek gibi gördü kafam karıştı doğrusu :)Seninde bebişin hayırlı olsun canım kucagına sağlıkla almak nasip etsin Allah'ım.İsim düşündünüzmü
Ben de çalışıyorum evet çok zor oluyor, özellikle evde doğru dürüst ne iş yapabiliyorum, ne yemek. Kötü hissediyorum kendimi, Allahtan eşim çok anlayışlı bi şekilde idare ediyoruz, hele yemek konusu çok canımı sıkıyor, çoğu zaman işten yorgun geliyorum ve takatim olmuyor yemek yapmaya(( Sen ayrılıyorsan şanslısın bundan sonra inşallah daha rahat geçer hamileliğin, keyfini çıkar. Ben dayanabildiğim yere kadar çalışıcam. Bebekten sonrası allah kerim :) Valla isme henüz karar veremedik, başkalarında duyuyorum hoşuma gidiyor kendi bebeğime hiç bir ismi yakıştıramadım daha. Bakalım araştırmalar devam ediyo Sizin var mı aklınızda bişeyler ?
ayrı üç doktora gittim. ikisi detaylı ultrason sonra amniosentez dedi.biriside amnioentez mutlaka yapılması lazım dedi.bende iki haftadır meraktayım.büyük ihtimal amniosentez yaptıracam ama daha önce yapmış ve sonuç alan kişileri araştırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?