Mart 2009 hamileleri buraya !!!

hayırlı olsun canım..bende haşimatoyum ve 12.6 hamişim..ayy o yorgunluk yokmuu aynenn bendede var hat safhada hemdemirmirmirmir acaba himatomu yapıyo daha çokk:uhm:ayy bide aşırı mide bulantım var sendede varmı dr. 2 hafta sonra geçer dedi ama hiç geçmicek gibi:a015:

selam canım bende iki gün önce yaptırdım ikili testi..1,8mm. çıktı dr. çok iyi dedi.. bende 1 hafta sonra alcam kan tahlilimi inşaallah sorun olmaz seninde benimde..
evet bende merak ediyorum o 50 'yi...altımı üstümü bakalım tutacakmı..bu arada seninde miden bulanıyomu ben çok kötüyüm yaa geçmiyookafamçokkarıştı

canım merhaba öncelikle inşallah iyi sonuçlar alırız haberlerini bakliyorum benim mide bulantılarım hafifledi ama bazı yemeklere tiksintim devam ediyoe et yiyemiyorum mesela ama eskisi gibi kalmadı kafaya takma her hamile ve hamilelik farklı oluyor bana şimdi demir ve vitamin verdi doktorum dün doktordaydım maşallah herşeyi oluşmuş bizimkinin hatta doktor hareketlenmiş bile dedi hatta biz bakarken zıpladı şaşırdım valla Allahım nazarlardan saklasın hepimizin bebişi böyle olsun inşallah boyu 6 cm olmuş f-daha minnacık test sıonucu cıksın bakalım 50 mi ne ise bakıcam yazarım

[Semiror kullanıcısından alıntı]hayırlı olsun canım..bende haşimatoyum ve 12.6 Hamileim..ayy o yorgunluk yokmuu aynenn bendede var hat safhada hemde acaba himatomu yapıyo daha çokkayy bide aşırı mide bulantım var sendede varmı dr. 2 hafta sonra geçer dedi ama hiç geçmicek gibi [/QUOTE]

Teşekkür canım, cümlemizin. Bence tiroid yapıyordur, doktorum benim dozumu arttırdı ama bana mısın demedi. Haşimato olunca hem hipo hemde hiper tiroid olabiliyormuşuz ama ben bugüne hiç hiper olmadım. Öyle olunca daha zor çünkü sürekli ilaç dozunun ayarlanması gerek. Mide bulantım yok, bazı kokulara hassasiyetim var sadece. Mide yanması ve kabızlık var bende. ınşallah bulantıların geçer sende rahatlarsın.

maşaallah canımm:1hug:bizimkide aynı 6 cm.hareketliydi baya ama hiç hissetmiyorum 4 aydan sonra hissederiz belki.oğlumda 2 aylıkken hissediyodum.
doğru canım aynen öyleymiş her hamilelik farklı oluyo demekki..oğluşumda hiç bişey anlamamıştım..hayırlısı olsun herşeyin.. buda farklı bir deneyim böyle bakmak lazım gerçekten napalım..
bana dr. vitamin demir falan vermedi..sende kan testindemi eksiklik çıktı acaba..folik alıp duruyorum.haftaya bakalım ne olcak merakla bekliyorum bende test sonuçlarınıa.s.

Teşekkür canım, cümlemizin. Bence tiroid yapıyordur, doktorum benim dozumu arttırdı ama bana mısın demedi. Haşimato olunca hem hipo hemde hiper tiroid olabiliyormuşuz ama ben bugüne hiç hiper olmadım. Öyle olunca daha zor çünkü sürekli ilaç dozunun ayarlanması gerek. Mide bulantım yok, bazı kokulara hassasiyetim var sadece. Mide yanması ve kabızlık var bende. İnşallah bulantıların geçer sende rahatlarsın. [/QUOTE]

amin canım..evet troidden bencede..tsh kaç senin canım?benim baya düştü geçen ay 2 idi,bir hafta sonra tekrar ölçtürcem dr. 1.50 olması lazım dedi.ilaca aynen devam yarım alıyorum..ayy bazen çarpıntım oluyo acaba hiper mi oldu ne:1shok:biranevvel test yaptırmalıyım...ne güzel canım maşaallah bulantın olmasında,o mide yanması kabızlık bendede var benneyaptımki.herşey güzel olur inşaallaha.s.

yok canım benim kan testlerim yeni istedi daha folbiol vermişti bana 3 ay kullandım 13 haftalık gittigimde artık onları kullanma etki yapmaz dedi doktorum megadyn ve gynefort ( umarım yanlış yazmadım) verdi biri ac karnına biride tok karnına içiliyor yarın gidicem işte testlerimi yaptırmaya yeni hamileyken istemedi ama ben başka bir hastanede yaptırdım ( saglık ocagında yaptılar ücretsiz olarak ) şimdi kendi doktorum istedi bir sürü test benim kan uyuşmazlıgım oldugu için o testide yaptırıcam bilemiyorum kızımda bende sadece folik kullanmıştım ama sonradan kendi doktorumu buldum bana bakımsız kalmışsın demişti şimdi sadece kendi doktoruma gidiyorum ilgili bir bayan sağolsun sanada veriri belki bu gittiginde hadi test sonucun cıksın görüşelim canım

mart anneleri nerdesiniz yalnız bırakmışsınız buraları aşkolsun sizlere bebişler nasıl bakalım nekadar oldular ikili testler yapıldı kimimiz üzüntülü ( benim gibi) kimimiz neşeli sonuçlar ne oldu hadi anlatalımda dertleşelimmm

Dertlesince bir sey mi oluyor... :çok üzgünüm:

12. haftamdaydim..bebegimin kalbi 3 hafta önce durmus malesef.. Allah sizin yavrulariniza saglik versin..

canım çok üzüldüm:çok üzgünüm:neden oldu acaba?Rabbim bir daha yaşatmasın,İnşaAllah yeniden hamile kalıp,sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın canım:teselli:
Amin canım,Allah cümlemizin yavrularına sağlık versin..

amin hayatım Allah hepimizin evletlerına inşallah sen nasılsın arkadaşım bebişin nasıl ne kadar olmuş gittinmi doktora ben 4 lü yaptırıcam ay sonu dua et benim için cinsiyetini ögrendinmi inşallah

amin hayatım Allah hepimizin evletlerına inşallah sen nasılsın arkadaşım bebişin nasıl ne kadar olmuş gittinmi doktora ben 4 lü yaptırıcam ay sonu dua et benim için cinsiyetini ögrendinmi inşallah

dualarım seninle arkadaşım:Saruboceq:geçen hafta gitmiştim canım çok iyi teysesii:)
dr. ikili testte söylemedi cinsiyetini.. yarı yarıya tahmin olur dedi belkide kendi doktorum olmadığı için öle söledi (çünkü ikili testi bir başka uzman yaptı).
Haziranın 4 kontrolüm var o zaman söyler dr. inşAllah..betahcg:36.02 senin kaç çıktı canım?bellimi, cinsiyetini söyledimi dr.?

beta hcg ye göre erkek hayatım benim eltiminde 34.bilmem kactı o 5 aylık ögrendi erkekmiş benim beta hcg düşük cıktı işte testte diyorum ya neye inanacagımı şaşırdım diye benim bebişinde herşeyi normal su anda 9 haziranda kontrol var ögrenicez bizde bakalım bu arada 27 sinddede ögrenebilirim 4 lü testim var

Duan icin tesekkürler semiror.. Allah cümlenizin yavrusauna saglik versin. Nedeni yok,%90 dogal düsük.. :çok üzgünüm: ilk düsükleri arastirmiyorlarmis.. 3ten fazla düsük oldugunda nedenine bakiliyormus. . hayirlisi ,böyleymis. 2 haziranda kontrolüm var,bakalim kac ay ara verin diyecek. kimisi 2 ay diyor,kimisi 6 ay.. hayirlisi..
Allaha emanet olun arkadaslar.

AmincanımAllahsanadasabır versin inşallah benim eltiminde düşmştü bundan önce ona 6 ay sonra kal demişlerdi

canım çok geçmiş olsun. ben 2 kere yaşadım aynı olayı ikisindede kürtaj oldum. ilkinde doktorun dediği gibi bi süre korundum. ondan sonra 2 sene hamıle kalamadım. 2. kürtajımı ocak ayının başında oldum ve ondan sonra sadece bir kere adet oldum. adetten sonra hiç korunmadım şimdi 13 haftalık hamileyim. herkes derdi düşüğün peşinden hemen hamile kalırsın korunma diye. doktordan daha mı iyi biliyosunuz diye terslerdim onları. zaten zor hamile kalıyorum hemen hamile mi kalıcam diye saldım bende. o ay hamile kaldım. rahmetli babannem düşüğün kıçı içinde kalırmış derdi. doğruymuş. yinede sen bilirsin ama ben cok duydum hemen düşüğün peşine hamile kalanı.

kızlar çatlak önleyici kullanmaya başladınız mı? kullanıyosanız ne kullanıyosunuz? bide bu zamana kadar kaç kilo aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…