Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ver bana ben bakem de sen uyu... Sen uyanıncaya kadar kaldırmam... Acıkırsa da emziririm, misler gibi uyur Alya da... Şenizkızlar ya biri elsin alyaya baksında ben 2 saat uyuyum olmazmı :s
Allah razı olsun canım.denizcim verdim oyumu sana sırf senin için üye oldum muhtarım.inşallah kazanırsın canım yarışmayı.
zeynebım ıyı olduguna sevındım canım gecıcek bugunlerdeeee inşş
benimkide zır zır aglıyorrr çıldırmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeeeee
KIZLAR ARANIZDA YAPIKREDİ SİGORTADAN FAYDALANAN VARMI ?
merhaba arkadaşlar doğum yaptım 24 martta sezeryanla doğurdum bebişimi.akciğer zzarı enfeksiyonu şüphesinden yattı 6 gün yenidoğanda.. dün kontrole götürmüştük sarılığı artmış tekrar yattı.yarın çıkacak inşallah dua edin bir daha yatmasın hastaneye çok özledim bebişimi ((
inşallah yarın çıkar canım,Allah sağlık versin dua ettik annemlemerhaba arkadaşlar doğum yaptım 24 martta sezeryanla doğurdum bebişimi.akciğer zzarı enfeksiyonu şüphesinden yattı 6 gün yenidoğanda.. dün kontrole götürmüştük sarılığı artmış tekrar yattı.yarın çıkacak inşallah dua edin bir daha yatmasın hastaneye çok özledim bebişimi ((
Bende Ezgi'nin numarası var ama yurtdışı... Ben arayamadım o yüzden...inş dogurmuştur tubiş yaa bu arada ezgiden haber yokmu mıhtar sende numarası yokmu ezgının?
Ezgicim doğurur inşallah en kısa zamanda... Dua ediyorum onun için...:Saruboceq:ezgiden haber aldım iyiymiş,ama hala doğurmamış beklemekten ve hastane ortamından biraz bunalmış,korkmuş ve yorulmuş artık.dualarınızı eksik etmeyin...
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum bebişine... Sarılık mühim bişey değil, hepimiz yaşadık. İnşallah yarın kavuşursunuz ve bu son ayrılığınız olur...merhaba arkadaşlar doğum yaptım 24 martta sezeryanla doğurdum bebişimi.akciğer zzarı enfeksiyonu şüphesinden yattı 6 gün yenidoğanda.. dün kontrole götürmüştük sarılığı artmış tekrar yattı.yarın çıkacak inşallah dua edin bir daha yatmasın hastaneye çok özledim bebişimi ((
Bu arada Nazan-Çerez..vs herkes kayboldu yawff. Arada bir hayat belirtisi verin kızlar,merak ediyoruz.
*** FLASH *** FLASH *** FLASH!!!***
hihoyyythihoyyythihoyyyt
MTS Tuğba doğurdu. Saat 15.35 te kapkara saçlı Selen'ine kavuştu. Açılması 8 cm de kalınca son anda sezaryene alınmış. Önce çok üzülmüş ağlamış ama sonra bebeğin kordonunun kat kat dolandığını öğrenince sağ salim kurtulduklarına şükretmiş...
Gözleri aydın olsun. Analı babalı, sağlıklı büyüsün inşallah. Tebrik ediyor, mutlu, huzurlu, uzun bir ömür diliyoruz...
*** FLASH *** FLASH *** FLASH!!!***
hihoyyythihoyyythihoyyyt
MTS Tuğba doğurdu. Saat 15.35 te kapkara saçlı Selen'ine kavuştu. Açılması 8 cm de kalınca son anda sezaryene alınmış. Önce çok üzülmüş ağlamış ama sonra bebeğin kordonunun kat kat dolandığını öğrenince sağ salim kurtulduklarına şükretmiş...
Gözleri aydın olsun. Analı babalı, sağlıklı büyüsün inşallah. Tebrik ediyor, mutlu, huzurlu, uzun bir ömür diliyoruz...