yorumu yazdğım gün yaptım bunu ama 5-6 saatimi verdimm yorulması da cabası ama sonuç fiyasko

her şey güzeldii yada ben öyle sanmışım

hamurları erittim. pudra şekeriyle yoğurdum o nasıl bir gıcık hamur pembeden annemin yardımıyla kurtuldum vıcık vıcık

ama beyazı kendim hallettmm:) (hallettm de nolduu bişeye yaradı sanki neyse) anlatıldğı gibi yağlayıp sitreçleyip beklemeye aldım. kurabiye hamurunu hazırladım kurabiyerli pişirdim. ben şeker hamurunu 24 saat bekletmedim ama biraz da sabırsızlık var tabi:)) konuyu açan telomer gerekli olmadığını yazmıştı o da bekletmden yapmış.kurabiyeler pişti tabii bir heves merdaneyi aldım elime (tabi aradan bi 3-3.5 saat geçti yine) hamurları aldım elime güya pudra şekeriyle tekrar açıcam

yok allahh nereyeee kazıktan biraz yumuşak elimle ceviz kadar koparıp açmayı denedim ama o kadar zordu kii ben de sanıyorum normal kurabiye hamuru kıvamında açıkcakç resmen kazıkk yaa.. zar zor bi 10 tane kalıp çıkarabildimm kurabiyelere koydum şirin oldular ama kurabiyeler biraz küçülmüşlerdi kalıplar büyük geldi neden anlamadım.s beyaz hamuru hiç açmadım bile düşünün.bütünn aşamalrın fotoğrafını çektim güya buraya ekleyecektim ama sonuçç beni mahvetti :))) diğer kurabiyeleri de öyle kendi renklernde tükettik lezzetlilerdi