Marmaray Ankara hızlı treni ile istanbul' un en uç noktasını birbirine bağlayacak bir proje..Marmaray projesi BİTMEDİ!!!
Halkalı-Sirkeci hattı hala hazır değil,daha tren sisteminin metro hattına entegrasyonu yapılacak.Şu an bitmiş olan sadece Avrupa yakasını Anadolu'ya bağlayan tünel
Evet bu proje tamamlanamadığı için de eskiden Halkalı'dan Sirkeci'ye trenle 45 dakikada giden yolcu,şimdi 2 saatte ancak gidiyor mesela.Marmaray Ankara hızlı treni ile istanbul' un en uç noktasını birbirine bağlayacak bir proje..
Elbette şuan itibariyle hepsi bitmiş değil. Ancak açılış için söz verilen tarih bu tarihti. Diğer kısımlarının da vaad tarihleri belli.
Tam olarak bitmese dahi, üsküdardan eminönüne trafikte 1 saatten fazla sürede gidebilecek bir yolcu, 4 dakika da karşıya geçecek. Bu bile YETER... ki hala deli gibi çalışma devam ediyor, diğer kısımları da söylenen tarihte bitecektir.
Ha sen beni Eminönünden Üsküdara 4 dakika'da geçirsen nolur ben Eminönü'ne ulaşamadıktan sonra?Teşekkür bekliyorsan sen bana önce hizmet ver,benim elimdeki hizmeti de mundar etme,ondan sonra bekle teşekkürü
Yani diyorum ki ben Halkalı'dan ya da o güzergah üzerinde bir yerden Eminönü'ne ulaşamıyorum ki daha,Eminönü'nden Üsküdar'a 4 dakikada geçsem nolur?İstersen harita çizeyim daha açıklayıcı olur,hı?Amaç sadece Eminönü'nden Üsküdara geçmekse biz onu vapurla 15-20 dakikada yapıyorduk zaten bu kadar masrafa gerek yoktu.O hattı geri kalan güzergaha bağlamak bu kadar uzun sürüyorsa ve geri kalan güzergah da kullanılamaz haldeyse Boğaz'ı 4 dakikada geçmek o kadar da önemli olmaz.Arkadaşım bu yazdığını anlayan beri gelsin..
Bi tercümesini de etseydin zahmet olmazsa.
"Seni Eminönü' ne 4 dakikida geçirse ne olur , sen ulaşamadıktan sonra" ?
Kusura bakma da yazdığını neresinden okursam okuyayım bir anlam çıkaramadım.
Sonuç itibariyle kim ne derse, kim ne kadar karalamaya çalışırsa çalışsın, Marmaray bildiğin 1,5 saatlik yolu 4 dakikaya indirmiştir.
Projeyi anlayamayanlar, detaylı bilgiyi internetten araştırabilirler. Taşıma suyla değirmen ancak bu kadar dönüyor. kusura bakmayın.
Yani diyorum ki ben Halkalı'dan ya da o güzergah üzerinde bir yerden Eminönü'ne ulaşamıyorum ki daha,Eminönü'nden Üsküdar'a 4 dakikada geçsem nolur?İstersen harita çizeyim daha açıklayıcı olur,hı?Amaç sadece Eminönü'nden Üsküdara geçmekse biz onu vapurla 15-20 dakikada yapıyorduk zaten bu kadar masrafa gerek yoktu.O hattı geri kalan güzergaha bağlamak bu kadar uzun sürüyorsa ve geri kalan güzergah da kullanılamaz haldeyse Boğaz'ı 4 dakikada geçmek o kadar da önemli olmaz.
Bu ülkede sadece yol yapılmıyor. Hava alanları, adalet sarayları, köprüler, hastaneler de yapılıyor.
Önceden hastaneye gidebilmek için 5 ay önceden sıra almak gerekiyordu. Artık oturduğun yerden yarın için gün alabiliyorum.
15 yıl önce pazardan 5 tl ye penye aldık mı bayram yapardık. Hala 5 tl ye pazardan aynı penyeyi alabiliyoruz.
Önceden kadıköyden avcılara 4 saatte gidebiliyorduk. Artık 1 saat bile sürmüyor.
Önceden her gün bir şehit haberi alırdık. Artık çok şükür ağlayan anneler kalmadı.
Bunlar ilk 5 sn içerisinde aklıma gelenler. Varın gerisini siz düşünün.
Ha bu arada ülke satılmadı. Biraz araştırırsanız, tüm gelişmiş ülkelerde vardır Özelleşme. Devlet eliyle ekonomik ilerleme olmaz geri kalmış ülkelerin ilerlemesi için devletin ekonomiye el atmasıyla ortaya çıkan bir ilkedir. ve hiçbir gelişmiş ülkede bu yoktur.