Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ülkenin gelişmişliği üretim ile belli olur.
Yeni açılan ve kurulan 'üretim' yeri fabrika gösterin.
Üretimi olmayan ülke mi gelişiyormuş?
Vay be uzmanlar yanlış biliyor desenize.
bu kısma katılıyorum . maalesef tüketerek büyüyoruz. Lakin Marmaray bir hizmettir. kimse Marmaray açıldı biz bir numarayız demiyor. böyle bir hizmet vatana millete hayırlı olsun diyor. ülkemiz adına yapılan hizmetlerle gurur duymak hata mı Hayalcim.
Marmaray % 100 hizmet bu ayrı boyut sevgili tatlıcadıcım ama ne kadar ve ne derece etkili ne işe yarayacak zamanla göreceğiz.
Benim tepkim sanki akp olmadan biz hiçtik buralar hep yokluktu sefaletti diyenlere idi.
Hah,siftahı da yaptık hadi bakalım
Marmaray seferleri durduruldu - Milliyet Haber
Açılıştan önce birkaç gündür deneme sürüşleri yapıyollardı ya...Birkaç gün çalışmış işte canımDun ben aceleye getirdiler derken birileri soylenip duruyordu buralarda... Simdi ne diyecekler cok merak ettim. Yeni alinan en kotu alet bile en azindan bir kac gun calisir...
Dun ben aceleye getirdiler derken birileri soylenip duruyordu buralarda... Simdi ne diyecekler cok merak ettim. Yeni alinan en kotu alet bile en azindan bir kac gun calisir...
Keske izleseydinizde öyle yazsaydiniz:)
Zira olan sey kapi arizasi falan degildi.
Olay oldugu sirada CNN , Marmaray treninin icinden canli yayinla haber yapiyordu.
Tam bu sirada sehirin o bölümünde elektirik kesintisi oldu.
Hatta o bölgedeki bir trafodan kaynaklandigi söylendi.
Yani sorun ne trende, nede marmaray hattindaydi:)
Daha ilk gunden sorun baslamis, muhim olan bu.. Cikabilecek sorunlar acilis yapip hizmete sunulmadan once hesaplanir, onlem alinir. Onleminizi almadan, hesaplayip kitaplamadan apar topar yapilan iste daha coook sorun cikar..
Dakka bir, gol bir olmus.. Allah beterinden saklasin.
O bölgede bir trafoda olusacak herhangi bir arizayi öngöremezsiniz.
Kaldiki heran heryerde yasanabilecek birseydi..
Ayrica bazi insanlarin " keske biraz aksaklik, kaza kötü birseyler olsa" diye neredeyse kurban kesecek vaziyette beklemesi bende " acaba bazi seyler birileri tarafindan bilerek mi bozuluyor" hissi uyandirdi.
Bu ne bicim bir is anlamadim, neredeyse yagmur duasina cikar gibi "marmaray da sorun ciksin" duasina cikacak insanlar neredeyse:S
Fikir olarak çok beğendiğim, ileride gelişip yararlı olmasını umduğum bir proje aslında Marmaray. Ama hazır olmadan açıldığını sağır sultan biliyor, sırf mesaj kaygısı için, yangından mal kaçırır gibi açılırsa, 2.gün arıza yapar.
Bu haberi de okumanızı tavsiye ederim;
"Marmaraydaki arıza basit, olağan bir elektrik kesintisi olarak sunulmaya çalışılsa da uzmanlara göre bir facianın eşiğinden dönüldü. Projede çalışan mühendis, İnsanlar yürürken elektrikler gelmiş olsaydı yolcular yüksek akıma kapılıp ölmüş olurdu derken, projeden emekli baş mühendis Akcan ise, Proje bitmeden işletmeye açmanın ne demek olduğu görülüyor şimdi. Uyarılarımız hep bunlar içindi şeklinde konuştu."
Marmaray mühendisleri: Faciadan dönüldü - BirGün.net | Halkın Gazetesi BirGün