- 16 Temmuz 2020
- 23
- 0
- 6
7 aylık hamileyim ve dün geceden beri ağrı sızı içinde uyuyamadım sabahta kalktım hastaneye gittim. Geldikten sonra bir markete girdim ve dalgın dalgın birşeyler bakıyordum ki yanıma bir adam geldi ve konuşmaya başladı başta anlamadım sonra para istemiyorum Allah rızası için vs birşeyler dedi ama o anda bugüne kadar isteyen yada para istemiyoruz yardım edin diyen kim varsa verdiğim ve çok değil 10 dakika sonra bir şekilde kandırıldığımı anladığım için yine birinin benim vicdanım sömürdüğünü düşünerek sanki bunca yıl iyi niyetimi suistimal eden herkesin payını verir gibi "bana birşey söylemeyin ve istemeyin" dedim ve kafamı cevirdigimde adam tamam teşekkür ederim yinede dedi ve uzaklaştığı an ağlamaya başladım.İhtiyacı olsun olmasın benden ne isteyeceğini dinlemeden birini terslemiş olmanın acısı oturdu içime sonra adam market müdürü ile görüşmek istemiş bende çalışana ne istediğini sordum bilmiyorum müdür ile görüşmek istedi görürdüm dedi ve çıkana kadar onları bekledim sonrada izlemeye basladım. Müdürün elinde ucuzlarindan iki paket bebek bezi vardı ve adam ona çok teşekkür ediyordu yakında bebeği olacakmış. O an kendimi dünyanın en kötü insanı gibi hissettim ve kaçarak çıktım marketten ağlayarak insanlar bakıyordu bana ama umrumda olmadı. Ben bu yaptığımı nasıl telafi edebilirim ömrümce unutamayacağım bir kötülüktü bu benim için. O kadar suistimal edilmişim ki bugüne kadar bu konularda gerçekten ihtiyacı olan biri çıktı karşıma ilk kez ve ben onu dinlemedim belki gururunu incittim genç bir adamdı kahroldum bugün hala durduramiyorum gözyaşlarımı lütfen akıl verin...