Ebrar canim sende haklisin yani sadece görünüsle alakali birsey degil bu......bu yaptığının dış görünüşüyle alakalı olduğunu sanmıyorum
bu tür durumlar herkeze olabiliyor ...
canim dogru ama ben kelime kelime anlattim ve kendimin bir yabanci olmadigimi bir avusturya vatandasi olarak ( gercegide bu zaten yani resmi olarak bura vatandasiyim) oldugumu belirttim...bakalim cevap gelecekmi....Keske tepkinizi o anda belli etseydiniz,kisi hala umursamaz davraniyorsa,Markette üst yetkili birine durumu izah edebilirdiniz.
bende yurt disinda yasiyorum,bu gibi durumdalarda sonradan( heleki bir yabanci tarafindan) yazilan E- mail in cok fazla dikkatte alinacagini sanmiyorum...
Ben o anda tepkimi dile getirirdim, sonradan değil. Bir dahaki alışverişinde de aynı davranışı sergilerse anında yetkili biriyle görüşmek istediğini söyle bence. Çağırsın yetkiliyi, orası müşteri memnuniyetini önemseyen bir yerse gerekeni yapacaktır. Bu konuda acımam yok, işini iyi yapmayana güle güle, işini iyi yapacak birileri vardır elbet.
Geçen gün bir hipermarketin müdür yardımcılığı için görüşmeye gittim eğer girebilseydim işe alımlardan da sorumlu olacaktım. Güler yüzlü olmayan insanı kasa için almazdım şahsen.
Bazı yerlerde alışverişi yapıyorum kasada surat bir karış asık, iyi günler diyorum cevap yok, hele ülkemizde bu kadar işsiz varken işini kaybetmek istemeyen işini doğru düzgün yapsın.
Kazandığı parayı haketsin.
reyyan canim insaallah birseyler ifade eder....bakalim ben sizlere bildircem.....acaba birsey ifade eder mi yani mail sonucta adamlar ilgilenmeyede bilir...keske orda bulunan seflerine gitseydin ve orda sikayet etseydn belki daha etkili olurdu..ama tabiki sonuna kadar haklisin canm zaten sustugumuz icin ezmeye calisiyorlar
canim evet böyle aldatmaya calistiklari zaten insani cileden cikartiyor....bende senin yaptığını yapardım ellerine zekanasağlık canım.Bunun gibi benzer bir çok şeyi yapıyorlar sanki o kasadaki paralar ceplerine giriyorda bu tür küçük aldatmacalar yapıp bizleri kandırmaya çalışıyorlar geçen günde benim başıma buna benzer olay geldi ve hiç zaman kaybetmeden MÜŞTERİ HİZMETLERİne şikayette bulundum.Yapılmaıs gereken neyse onu yapmak gerekli hakkımızı aramak bence bunun adı zaman kaybetmek yada küçük hesap peşine düşmek değil.kimsenin kazandığı paranın bir kuruşunu kimse hilekarlık yaparak almamalı bencede sen en iyisini yapmışsın !bir daha olsa bir daha yap derim.ellerine sağlık umarım hakettiğini bulur ve sende bende küçük aldatmacaları böylelikle ortadan kaldırmak için boşuna uğraşmış olamyız!
canim senin sorununda tam tersi...ama hic bir insan digerlerinin istegi gibi olamaz bence herkesin kendine göre düsünceleri vardir.....ben aslinda dikkat eden birisiyim giyim tarzima ve kapali olmama ragmen modern giysilere dikkat ederim....yani is hayatima ve cevreye uyum saglayan birisiyim......sizin şikayetiniz bana cesaret verdi,
çünkü yaşadığınızın tam tersini başım açık diye;bütün çalışanların kapalı olduğu büyük bir markette ben yaşıyorum..normalde asla bir kuruş bile vermemem gerek belki ama geç saatte işten cıktığımda servisten inince bir tek orası açık oluyor sigara fln alıyorum..
markete her girdiğimde sanki oram buram açıkmış gibi ki açık olsa bile kimseyi bağlamaz; bütün çalışan hanımefendiler bir araya toplayıp önce baştan aşağa beni süzüyo.ürünleri geçirirken anlamsız suratıma bakıyor çıkarken nezaketen 'iyi akşamlar'dediğimde ne ses verio ne seda..
hanım teyzeler gibi 'cık cık cık'diye söylenmeler de cabası...
ne açığa bakarım ne kapalıya.. ayrımını yapmak haddime değil,ama çifte standartlar hayatımızn öyle ya da böyle her alanını zaptetmiş durumda ne acı..
neden baş örtünüz için yaptığını düşündün önceden sana yaptığı yanlış davranışlar dış görünüşünden dolayımıydı
Ben o anda tepkimi dile getirirdim, sonradan değil. Bir dahaki alışverişinde de aynı davranışı sergilerse anında yetkili biriyle görüşmek istediğini söyle bence. Çağırsın yetkiliyi, orası müşteri memnuniyetini önemseyen bir yerse gerekeni yapacaktır. Bu konuda acımam yok, işini iyi yapmayana güle güle, işini iyi yapacak birileri vardır elbet.
Geçen gün bir hipermarketin müdür yardımcılığı için görüşmeye gittim eğer girebilseydim işe alımlardan da sorumlu olacaktım. Güler yüzlü olmayan insanı kasa için almazdım şahsen.
Bazı yerlerde alışverişi yapıyorum kasada surat bir karış asık, iyi günler diyorum cevap yok, hele ülkemizde bu kadar işsiz varken işini kaybetmek istemeyen işini doğru düzgün yapsın.
Kazandığı parayı haketsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?