Dün komşumuzun kızıyla alışverişe gittik. Çocuk 11.5 yaşında. Denediği kıyafetler üstünde kalsın çıkalım dedik. Barkodlari sokulecekti. Pantolondaki barkot poposunun çok az üstünde, poposunda sayılırdı, bluzdeki de altındaydı hemen. Kasaya gittik. Erkek personel vardı. Özellikle pantolondaki barkottan ötürü gayet kibarca bayan personeli çağırır misiniz lütfen, barkotlari sokmek için dedim. Meşgul hanfendi diyip, geldi çocuğun yanına tisorttekini aldı. Bırakın dedim. Yüksek sesle birazcik. Buraya bakın diye bağırıp gitti. Sonradan kafama takıldı haksız mıyım Allah aşkına. Ne münasebet müsade etmediğim halde çıkarıyor. Şikayet etmek istiyorum. Ama kararsızım ben mi abarttım acaba diye kendime soruyorum.
Tıbbi sekreterim. Doğu karadenizin küçük bir ilinde yaşıyoruz ilçe de virüs vakası yok şu anlık. Çocuk heveslendigi için kalsın dedik. Üstünden çıkarılabilirdi de, o an çıkarmadık kalsın dedik ama kasiyerin yaptığı olabilir denilmiş. Biz beraberdik annesi yanımızda değildi o anda, çocuğun kısmen velisi sayılırdim. İstemediğim halde neden dokundu açmaya çalıştı ki