Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 930334
Eki Görüntüle 930335
Bu yılın modası ceket hoş bir modeli var 42 beden 40-42 bedene rahat olur içi leopar desenli. Hiç giymedim. Aldığım fiyatın yarısına satmayı düşünüyorum. Fiyatı: 25. TL
Bunu elit bir mağazadan aldım. Markası Reyon..
Çok şık çok kaliteli yurtdışından aldırdığım blazer ceket öyle hoş kumaşı ve modeli, rengi varki giymeye kesinlikle doyamazsınız 36-38 bedene göre dolabımda en çok bu ceketin olmadığına üzülüyorum. 4-5 kez ancak giyildi. Alan kesinlikle pişman olmaz arka kısmında kemer vardır. Fiyatı: 25.TL
Eki Görüntüle 916532
Eki Görüntüle 916533
S/M Beden bluz yakasında deri ayrıntı ve kollarında deri ayrıntılar vardır. Yeniden farksız. Çok şık bir bluz Fiyatı: 10 TL
Eki Görüntüle 916542
Çok şık krem rengi kumaş elbise çok hoş bir modeli var 2 kez giyildi yeniden farksızdır 36-38 bedene tam olur hafif likralı. Fiyatı: 20 TL 60 tl ye almıştırm kilo propleminden dolayı olmuyor resmi arşivden buldum yeniden farksız.
Eki Görüntüle 922664
Eki Görüntüle 930334
Eki Görüntüle 930335
Bu yılın modası ceket hoş bir modeli var 42 beden 40-42 bedene rahat olur içi leopar desenli. Hiç giymedim. Aldığım fiyatın yarısına satmayı düşünüyorum. Fiyatı: 25. TL
Bunu elit bir mağazadan aldım. Markası Reyon..
Mrb sabah mzelden yazmıştım ceketim ölçülerini bekliyorum tşkler
Mrb sabah mzelden yazmıştım ceketim ölçülerini bekliyorum tşkler
en 45
boy 58
omuz en 44
kol boyu kapri kol
cotton polyester karışımı kumaş.
renk aynı vizon rengi %70 cotton % 30 polyester