Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 930334
Eki Görüntüle 930335
Bu yılın modası ceket hoş bir modeli var 42 beden 40-42 bedene rahat olur içi leopar desenli. Hiç giymedim. Aldığım fiyatın yarısına satmayı düşünüyorum. Fiyatı: 25. TL
Bunu elit bir mağazadan aldım. Markası Reyon..
Çok şık çok kaliteli yurtdışından aldırdığım blazer ceket öyle hoş kumaşı ve modeli, rengi varki giymeye kesinlikle doyamazsınız 36-38 bedene göre dolabımda en çok bu ceketin olmadığına üzülüyorum. 4-5 kez ancak giyildi. Alan kesinlikle pişman olmaz arka kısmında kemer vardır. Fiyatı: 25.TL
Eki Görüntüle 916532
Eki Görüntüle 916533
S/M Beden bluz yakasında deri ayrıntı ve kollarında deri ayrıntılar vardır. Yeniden farksız. Çok şık bir bluz Fiyatı: 10 TL
Eki Görüntüle 916542
Çok şık krem rengi kumaş elbise çok hoş bir modeli var 2 kez giyildi yeniden farksızdır 36-38 bedene tam olur hafif likralı. Fiyatı: 20 TL 60 tl ye almıştırm kilo propleminden dolayı olmuyor resmi arşivden buldum yeniden farksız.
Eki Görüntüle 922664
Eki Görüntüle 930334
Eki Görüntüle 930335
Bu yılın modası ceket hoş bir modeli var 42 beden 40-42 bedene rahat olur içi leopar desenli. Hiç giymedim. Aldığım fiyatın yarısına satmayı düşünüyorum. Fiyatı: 25. TL
Bunu elit bir mağazadan aldım. Markası Reyon..
Mrb sabah mzelden yazmıştım ceketim ölçülerini bekliyorum tşkler![]()
Mrb sabah mzelden yazmıştım ceketim ölçülerini bekliyorum tşkler![]()
en 45
boy 58
omuz en 44
kol boyu kapri kol
cotton polyester karışımı kumaş.
renk aynı vizon rengi %70 cotton % 30 polyester