Markalı, kaliteli 36-38-40 beden kıyafetler kalanlar 26. sayfadan itibaren indirimli

$Image3.jpg

Fuşya renkli fırfırlı gömlek siyah kıyafetlerin üzerinde çok şık duruyor. Bedeni 38-40 beden. likralı, Yeniden farksız. Fiyatı sadece 8. TL

Son düzenleme:
$Image1.jpg
$Image2.jpg

Vizon rengi şık bir tulum 40-42 beden giyenlere uygun. 2 kez giyildi yeniden farksız. üstte çok şık duruyor. Fiyatı: 25. TL.

Çok tarz ve yeniden farksız ve uygun fiyatlı kıyafet resimleri gelecek. Mutlaka takip edin dolaptaki kalabalığa son vermeliyim.

$Image3.jpg
$Image4.jpg

Parks Bravo 38 beden Haki rengi elbise kemeride mevcut. Boy hafif diz altı. Alan kesinlikle pişman olmaz. 2 kez giyebildim sonra dar geldi buda dolap bekçilerinden. fiyatı: 25.TL

Şimdi farkettim çoğu ürünlere marka yazmadığımı hepsi kaliteli markaların ürünleri.

$Image1.jpg
$Image2.jpg

Bu yılın modası ceket hoş bir modeli var 42 beden 40-42 bedene rahat olur içi leopar desenli. Hiç giymedim. Aldığım fiyatın yarısına satmayı düşünüyorum. Fiyatı: 25. TL

Bunu elit bir mağazadan aldım. Markası Reyon..

Mavi renk gömlek yeniden farksız beden uyumsuzluğu nedeni ile satışa koyuyorum. Fiyatı: 10. TL

$Image1.jpg

İspanyol paça krem rengi pantolon 2 kez giyildi yeniden farksız kusur sorun yok asla kot bedeni 29 olanlara rahat olur. Fiyatı: 25.TL aldığım fiyatın yarısı. Resim görsel resim.

38-40 bedene uygun şık beyaz gömlek buda kesinlikle olmuyor. dantel fırfırları vardır. ihtiyacı olan kaçırmasın. Fiyatı: 10 TL.

$Image1.jpg

Eklentiler

• $Image8.jpg
    $Image8.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Turkuaz kahve renk uyumlu elbise 2 kez giyildi fiyatı 10. TL 38 beden. bedeni uyan kaçırmasın.

$Image2.jpg

4 ürün alana kargo bedava kaçırmayın bu fiyatlara kaliteli ürünleri.

Çok şık çok kaliteli yurtdışından aldırdığım blazer ceket öyle hoş kumaşı ve modeli, rengi varki giymeye kesinlikle doyamazsınız 36-38 bedene göre dolabımda en çok bu ceketin olmadığına üzülüyorum. 4-5 kez ancak giyildi. Alan kesinlikle pişman olmaz arka kısmında kemer vardır. Fiyatı: 25.TL

Eki Görüntüle 916532
Eki Görüntüle 916533

fiyatı 20 tl kaçırmayın derim.

Çok şık krem rengi kumaş elbise çok hoş bir modeli var 2 kez giyildi yeniden farksızdır 36-38 bedene tam olur hafif likralı. Fiyatı: 20 TL 60 tl ye almıştırm kilo propleminden dolayı olmuyor resmi arşivden buldum yeniden farksız.

Eki Görüntüle 922664

Fiyatı 15 oldu kemeri ile birlikte gönderilecek. Sıfır ürün ayarında.

renk aynı vizon rengi %70 cotton % 30 polyester

X