Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nihayet bende vedalaşmaya kıyamadığım ve kilo problemim olması nedeni ile giyemediğim kıyafetleri burada değerlendirmeye karar verdim. Hepsi ilk günkü kadar yeni ve tarz kıyafetler olup alanlar kesinlikle pişman olmaz. 50-57 kilo arasına uygun kıyafetlerim. Doğumdan sonra bir türlü bu kıyafetleri giyecek kadar kilo veremediğimden ve 62 kiloyum şuan bunlarında dolapta yer kaplamasın istiyorum. Eklediğimden çok güzel kıyafetlerde ekleyeceğim. Beni mutlaka takip edin. ürünler alıcı ödemeli olarak gönderilecektir. Aklınıza takılan tüm sorunlarda özelden msj atabilirsiniz. Dolabımı azaltmaya karar verdim.
Almak isteyenler bilgileri özelden almalarını rica ediyorum forumda yorum fazlalığı olmaz.
Gri elbise 36-38 bedene uygun degaje yaka, boyu diz üstü, kumaşı kaliteli trikodur. Fiyatı 15 tl. Yeni fiyatı: 12
Eki Görüntüle 913727
gri elbise zemin gri üzerinde çiçek desenleri mevcut. Buyu diz hizasında çok şık ve tarz bir elbise 36-38 bedene kesin uyar. Fiyatı: 15. Tl
Eki Görüntüle 913730
şık bir gece elbisesi, düğün, mezuniyete giyilecek şıklıkta 36-38 bedene uyar. Yeniden farkı yok 2 kez giyilmiştir. Alt kısmı kırmızı saten tülü siyah renk olunca bordo renk ortaya çıkmıştır. Fiyatı : 30.tl
Eki Görüntüle 913729
jean pantolon markası colins beden 29-32 yeniden farkı yoktur. Pantolonda en ufak bir sorun yoktur. Sol tarafta çıkan flaş izidir. Fiyatı: 20.tl
Eki Görüntüle 913733
şık bir gömlektir 1 kez giyildi. 36-38 beden fiyatı: 10 tl. Yeni fiyatı 8 tl.
Eki Görüntüle 913736
badi kotların üzerinde çok güzel duruyor. çok az giyildi. Fiyatı: 8.tl yeni fiyatı 7 lira
Eki Görüntüle 913737
çok hoş bir gömlek 36-38 bedene uygun. Siyah etek ve siyah pantolonla kombin edebileceğiniz bir gömlek. Fiyatı: 10.tl 8. Lira
Eki Görüntüle 913738
gri penye çok hoş bir penye bluzdur. 36-38 benene uygun yeniden farksız fiyatı 6. Tl.
Eki Görüntüle 913778
Takas tekliflerine açığım ...
ihtiyacım olan ürünler mutfak eşyaları ve yatak odası ürünleri pike, nevresim takımları, çanta olabilir.
Çok hoş bir poşet torbası kesinlikle mutfağa farklı hava katıyor. El dikimidir. çocuklar çok beğeniyor. Kumaşı kalitelidir kendime komple mutfak takımı yaptırdığım için bunu kullanmıyorum. Böyle marjinal şeyleri seven fırsattan yararlansın. Fiyatı: 12. TL
Eki Görüntüle 925704
çok gğüzelmiş . en son ne olur?
Koton elbise gerçeğinin çekmeyi unutmuşum malesef görseli kayıtlı idi bende bende ekleyeyim dedim gerçeğini yarın eklerim. 2 kez giyild, sıfırdan farksız bedeni XL 40-42 giyenlere uyar. Fiyatı: 20.TL
Eki Görüntüle 916500