Markalı, kaliteli 36-38-40 beden kıyafetler kalanlar 26. sayfadan itibaren indirimli

Hanımlar markaya, kaliteye, ucuzluğa buyrun , yeni ürünlerim varrr.

çok şık bir tunik beyaz taytla süper oluyor. S/M Beden resimden bile daha güzel rengi, sadece elde yıkandı giyilmedi buda olmayaqnlardan malesef
Fiyatı: 10 liraa

Bayrak kırmızısı V yaka çapraz askılı çok şık bir bluz buda sadece yıkandı hiç giyilmedi kesinlikle malı ve yeri çok iyi solmayan bir penyesi var... Fiyatı : 10 lira

bu fiyatlara şıklığı ve kaliteyi kaçırmayın.....

Kasnak işi yıldız modeli yatak odası takımı 6 parçadan oluşuyor. El emeği kaliteli malzemelerden yapıldı. Çeyizlik olarak kendinize kızlarınıza alabilirsiniz....
aynı modelden 2 yıldır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım aksine çok çok memnunum hem çok şık hemde dantel kullanmaktan sıkılanlara harika bir takım....

Fiyatı: 60 Lira.....

Canım bunlar duruyor mu? Bunları beğendim baktım topigine.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402080812747.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $1402080822917.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $1402080837189.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $1402080851243.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 58
Canım telden giriyorum resimleri goremiyorum markasini ve neyi beğendiğini tarif edermisin

Sadece 1 kez kullandım çok şık siyah çanta fiyatı: 45 lira yeniden farksız aldığım fiyatın yarısına sizin olabilir...

Koton marka koyu lacivert kot pantolon 28 beden sadece 2 kez giydim. 1 kez yıkandı fiyatı: 20 lira....... altığım fiyatın yarısındanda azına koyuyorum evde yer kaplamasın.

Eklentiler

• $Image1.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 48
  • $Image3.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

Fiyatı 55 liraya düştü bugune ozel kaçırmayın

Dore renk 38 numara abiye ayakkabı üst sayfada bulunan abiye ile bir kez giymiştim. Fiyatı: 20 herhangi bir sorunu yoktur.

Kaliteli ve tertemiz ürünler ne ararsanız var. Fiyatlara kesinlikle takılmayın pazarlık yaparız.

ben diğerlerini kaçırmışım demek ki

sadece 3 lü takımın içindeki yeleği görmüştüm... onu sordum canım..

Akşam fotoğrafını çeker yarın eklerim buraya

kalanlar 14 den itibaren beğendiklerin varsa fiyatlarda yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…