Markalı, kaliteli 36-38-40 beden kıyafetler kalanlar 26. sayfadan itibaren indirimli

Fiyatı bugüne özel 55 liraya düştü çok farklı bir takım bu fiyata kaçmaz

canım park bravo nun hakı elbısesı duruyor mu

Canım yukarıdaki belirttigin urunlerin hepsi duruyor satisa koyma nedenleri ise hicbiri uzerime olmuyor. Hepsi yeniden farksiz

Canım yukarıdaki belirttigin urunlerin hepsi duruyor satisa koyma nedenleri ise hicbiri uzerime olmuyor. Hepsi yeniden farksiz

Evet evet bu urunlerın durdugunun farkındayım da bu ara sadece takasla alışveriş yapabılırım.duşunurseniz sayfalarıma bakabilirsiniz

pakr bravonun hakı elbısesının bı kac fotosunu daha koyabılır mısınz bırde boun kac nerene gelıyor

pakr bravonun hakı elbısesının bı kac fotosunu daha koyabılır mısınz bırde boun kac nerene gelıyor

Suan tatildeyim canım bayramdan sonra gelebilecegim detayli resimlerini donunce atabilirim ancak. Benim boyum 1.60 diz hizamdan 2 parmak asagida duruyordu bende sayfalara bakayim bi onun olculeri topikte olmasi lazim sayfa nosunu ona gore bildiririm.

Evet evet bu urunlerın durdugunun farkındayım da bu ara sadece takasla alışveriş yapabılırım.duşunurseniz sayfalarıma bakabilirsiniz

Canım telden ozel mesaj gonderemiyorum bana ozelden bi msj yazarmisin ozelden sadece msj cevap verrbiliyorum herhangi birsey yazabilirmisin rica etsem ozelden konusalim.

Şifon bluz 36-38 beden 1 kez giyildi tayt üzerine çok hoş oluyor. fiyatı : 5

Ekru üzerine altın sarısı dikey çizgili çok şık gömlek 1 kez giyildi. 36-38 beden fiyatı: 5 lira

Krem rengi dantelli tunik hiç giyilmedi. 36-38 beden fiyatı: 5 lira

yukarıdakilerin hepsi sıfır gibi buyrun kaçırmayın.........

Eklentiler

• $Image4.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 122
yesicca marka vizon rengi penye bluz M-L Beden uyumlu 1 kez giyildi fiyatı: 10 lira

Son düzenleme:

Yukarıdaki ürünler takaslanmıştır. Alan arkadaş güle güle iyi günlerde kullansın.

Eklentiler

• $Image7.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 128
KALANLARA BUYRUNUZ........

Gri elbise 36-38 bedene uygun degaje yaka, boyu diz üstü, kumaşı kaliteli trikodur.
Eki Görüntüle 913727

Gri Elbise zemin gri üzerinde çiçek desenleri mevcut. buyu diz hizasında çok şık ve tarz bir elbise 36-38 bedene kesin uyar.
Eki Görüntüle 913730

Şık bir gece elbisesi, Düğün, mezuniyete giyilecek şıklıkta 36-38 bedene uyar. Yeniden farkı yok 2 kez giyilmiştir. alt kısmı kırmızı saten tülü siyah renk olunca bordo renk ortaya çıkmıştır.
Eki Görüntüle 913729

Gri penye çok hoş bir penye bluzdur. 36-38 benene uygun yeniden farksız fiyatı 8 TL.
Eki Görüntüle 913778 [/QUOTE]

Limon marka 40 beden kot etek 60 TL'ye almıştım. 3 adet daha kot eteğim var buna fırsat gelmiyor kesinlikle solma yapmaz üstte çok hoş duruyor.
Eki Görüntüle 916526

KALANLAR 2...... FİYAT SORUN LÜTFEN PAZARLIK YAPARIZ.....

krem rengi çok şık hırka elbiselerin üzerinde çok şık duruyor çok az giyildi yeniden farksız fiyatı: 15 TL.

Eki Görüntüle 965241

Çok şık tunik taytın üzerinde çok şık duruyor. Degaje yakalı 36-38 giyenlere uygun gri üzerine mor renk kalın çizgili yeniden farksız.
Fiyatı: 10 tl.
Eki Görüntüle 968105

Çok şık bir elbise daha üstte çok güzel duruyor, 36-38-40 üç bedendede rahar olur. boyu diz hizası yeniden farksız.
Fiyatı : 25

Eki Görüntüle 972325

Eki Görüntüle 972326

Hoş bir kareli gömlek düğmeleri altın sarısı, 1 kez giyildi yeniden farksız Fiyatı : 7.5 TL

Eki Görüntüle 974306

Çok şık 2 kez giyildi sadece 40-42 beden ekose gömlek fiyatı: 20 TL

Eki Görüntüle 1055358

Bordo şık bir ince triko bluz siyah etek ve pantolonların üzerinde çok şık uyum sağlıyor. 1 kez giyildi S/M beden fiyatı: 15 TL

Eki Görüntüle 1081782
Eki Görüntüle 1081784

Eki Görüntüle 1100738

siyah beyaz yelek, beyaz gömleklerin üzerinde çok hoş oluyor S/M beden çok az giyildi fiyatı : 15 tl

elimde davidofff cool water parfüm var sadece 2 kez sıktım şişesi görsel resimdeki kadar dolu sayılır. Fiyatı:40 liraa

Eki Görüntüle 1104531

Eki Görüntüle 1110912

mango s beden süet yelek buradan sevila34 isimli arkadaştan çok beğenerek almıştım ama malesef bedenime olmadı buda aldığım fiyatın altında satışa koyuyorum 25 lira

koton elbisenin orjinal hali xl beden m-l beden olanlar için daha uygun 1 kez giyildi...

Eki Görüntüle 1112204

Eki Görüntüle 1124967

Oriflame Eclat bayan parfümü sıfır kutusunda fiyatı: 40 lira....

Eki Görüntüle 1132162

Şık bir gömlek tamamen pamuklu mint ve mercan rengi pantolonlarla uydurup giyilebilir Beden 40-42. Kol boyu dirsek hizası... Fiyatı: 7 lira

Eki Görüntüle 1142539

Koton marka ekose gömlek çok ay giyildi 38 beden. fiyatı: 12 lira....

Gri çok şık çanta yeniden farksız çok az kullanıldı..... fiyatı: 25 lira

Eki Görüntüle 1145799

Eki Görüntüle 1145874

Bunlarda takılar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…