Markalı, kaliteli 36-38-40 beden kıyafetler kalanlar 26. sayfadan itibaren indirimli

Çok şık gömlek 36-38 beden uyumlu 2 kez giyildi. Fiyatı: 8 lira rengi net çıkmamış zümrüt yeşilinin koyusu düğme yerinin ortasında olan bağlama kısmını kurdela yapınca çok tarz oluyor. malesef buda olmayanlardan.

L beden hamile iken hamile giyimden çok pahalıya aldığım bir kez giydiğim pudra rengi kolu dirsek hizasında mevsimlik triko bluz omuz kısmında düğme aksesuarı mevcut. çok şık duruyor üstte ... Fiyatı : 20 lira

........................... kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlere buyrun.. ..............

Kareli siyah beyaz etek 40 beden 1 kez giyildi. diz hizasında Fiyatı: 20

Eklentiler

• $Image2.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
fiyati 25 e indi

Yalnizca bir kez giyildi beden degisikligi nedeni ile satista 36-38 beden giyenlere uyumlu siyah taytla cok şık oluyor.
Koton ole marka fiyatı. 15 lira

Güncellll
Kaliteye, Ucuzluğa, Güvene, ve Sağlam ürünlere buyrun.

Leopar desenli tarz bileklik kaliteli boncuk ve aparat kullandım. boncuk dizimi çok süre ve dikkat alan bir husus olan bu şık ve tarz bilekliği satışlarımın altında vereceğim.

Buda leoparlı kolye bileklik takımı çok hoş ve çok tarz bir takım modası geçmeyecek bir takım bundada kaliteli malzemeler kullandım gene, 1 takımda kendime yaptım gören çok beğeniyor. Çok şık kolye bileklik takımı kaçırmayın.... yapılışı çok meşakatli bu takımı piyasanın satış fiyatlarının çok altında satışa sizlere sunuyorum. Leopar deseninin içindeki bakır renkli boncuk artık piyasada da bulunmuyor. elimde kalan son parçalardan yararlanın diye bu fiyataaaa

Fiyatı: 65 lira

Gön deri şık bir çizme herhangi bir sorunu yok ihtiyaç fazlası ve evde yer kaplamaması için 37 numara 35 TL fiyatına veriyorum.

Son düzenleme:
Hanımlar izine cikacagim begendiklerinizi kacirmayin pazarlik yapariz.

Çok şık bir abiye bluz siyah etek ve pantolonla çok güzel oluyor. 38-40-42 beden giyenlere uyar. Sadece denedim. Yeniden farksız......

Fiyatı: 20 lira ....

Purlin marka gömlek 36-38 beden 1 kez giyildi artık olmuyor. Fiyatı : 8 lira.....

Eki Görüntüle 1142502

H&M marka ekoseli yazlık gömlek 44 beden yazıyor üzerinde ama 40-42 bedene rahat olur. Sadece 1 kez giyildi 1 kez yıkandı. Fiyat: 15 lira

yukarıdaki ürünlerim satıldı alan arkadaşım güle güle kullansın inş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…