Markalı, kaliteli 36-38-40 beden kıyafetler kalanlar 26. sayfadan itibaren indirimli

$Image2.jpg

vekem marka M beden bluz 1 kez giyildi sadece kolunda çıtçıtlı düğme detayları var. ne rengi olduğunu tam bilmiyorum. ama beyaz ve krem rengi altlar uyum sağlar... Fiyatı: 15 lira...

$Image1.jpg
$Image3.jpg

38-40 beden uyumlu purlin marka mor renk şık bir elbise boyu diz hizasında penyesi tok kalın bir penye üstte çok şık duruyor. kimlik mağazasından çok pahalıya almıştır. yeniden farksız... fiyatı : 20 lira....

$Image8.jpg

H&M marka ekoseli yazlık gömlek 44 beden yazıyor üzerinde ama 40-42 bedene rahat olur. Sadece 1 kez giyildi 1 kez yıkandı. Fiyat: 15 lira

Son düzenleme:
$Image6.jpg
$Image7.jpg

lcw pamuklu kumaş hamileliğimde bir kez giydiğim bu senenin modası çiçekli gömlek altına krem rengi pantolon ile çok hoş oluyor. Yeniden farksız fiyatı 15 lira.......

$Image4.jpg

Fuşya rengi pamuklu gömlek bir kez giyildi malı ve yeri çok güzel fiyatı : 5 lira

$Image9.jpg

Koton marka ekose gömlek çok ay giyildi 38 beden. fiyatı: 12 lira....

$Image5.jpg

Muya marka ortapetik 24 numara sıfır erkek bebek terliği fiyatı 25 lira etiketi üzerinde

$Image3.jpg
$Image2.jpg
$Image1.jpg

Bu yılın modası şal desenli elbise sadece 1 düğünde giyildi o kadar. pamuklu kumaş rengi solmayacak bir kuması var çok kaliteli bedeni malesef uymuyor. 40beden boyundan bağlamalı arka kısmı lastikli 38-40 bedene rahat olur. boyu ayak bileklerine kadar fiyatı : 30 lira.... bu elbise çok çok güzel isteyene bolerosununda resmini atarım.... ben bolero ile giymiştim... ben 60 liraya almıştım...... yarı fiyatına yeniden farklı bu elbiseyi kaçırmayın....

Son düzenleme:
Begendikleriniz varsa fiyatta anlasiriz hepsi kaliteli ve yeniden farksız

Roman marka takım elbise içine giyilebilecek tarzda çok şık bustiyer 36-38 bedene uyar likralıdır. İç kısmı likralı saten kumaş üzerine altın rengi dantel göğüs kısmı şahane drapeli. yani 10 numara şıklıkta, Altına lacivert ve siyah ile kombinleyip bir yakınınızın düğününe bile giyilebilir güzellikte. sadece 1 kez giyildi sıfırdan farksız. Buda malesef olmayanlardan lacivert takımımın içine giymiştim sadece 1 kez...
bedeni uyan kaçırmasın. Sadece 20. TL

Eki Görüntüle 935155
Eki Görüntüle 935156
......................

Gri çok şık çanta yeniden farksız çok az kullanıldı..... fiyatı: 25 lira topiğimde

$Image4.jpg

$Image4.jpg

Son düzenleme:
X