markalar burda 40-42 beden etekler eklendi***tesettür***normal***

20141019_150833.jpg 20141019_150155.jpg 20141028_135452.jpg 20141028_135536.jpg
bunlar satıldı :)

Canm daha once firka sormstm ama 55 kiloydn bana olmamsti eteklerdemi 55 kiloya uygun uzun olan eteklern beh ve boylarni olcermisn biri yesilde galiba digerinin rengini anlamadm siyah mi lacivert mi uyarsa cok begendm ikisinide almk isterm:) 63 kiloya uyarsa tabi

Canm daha once firka sormstm ama 55 kiloydn bana olmamsti eteklerdemi 55 kiloya uygun uzun olan eteklern beh ve boylarni olcermisn biri yesilde galiba digerinin rengini anlamadm siyah mi lacivert mi uyarsa cok begendm ikisinide almk isterm:) 63 kiloya uyarsa tabi
evet benim etek bedenleri büyük 40 42 düşük bel olması için öyleler :) olur size sanırım şu an işyerindeyim boyları ölçmüştüm aklılmda kaldığı kadarıyla en kısası 80 cm 90 100 110 öyle gidiyo

hangileri beğendiniz alıntılayarak ya da açıklamayı kopyalayarak sorarsanız daha net anlaşırırz

kırmızı eteğin altındaki koyu kahverengi acı kahvemi derler ondan 42 beden
sonraki mesajda küçük resimdeki lacivert 40 beden ama kalıbı küçük
bunlar mı beğendikleriniz

yesil .yesilin üstündeki lacivert kahve karısık galiba o etekler bana olur mu boyları ve en son ikisini alırsam fiyatını ögrenecektm canm

Eki Görüntüle 1294786 Eki Görüntüle 1294788 Bunlar dimi son ikisi 25 olur ama boylar çok uzun kestirmeniz gerekebilir[/QUOTEe]evet canm bunlr cok begendm hangi hesabin var bide ondn para kesileck bide kargo napsam bilemedm toplam 50 tlm var bide arkadstn 15 tlik bisey begendm kargolrla 50 yi geciyo bide altlarni kestirecm digerinin tam rengi ne lacivert kahvemi yesil etegede ihtiyacm var ama digerinide cok begendm cok kararsz kaldm

yani ne desem bilemedim isterseniz ayırayım daha sonra alın nerdesiniz şehir olarak bilmiyorum ama zaten bunlar pek kışa uygun değil kalın değil ve astarsız onu da belirteyim ama işte marka olduklarından pahalı almıştım çok az giyildiler oyüzden çok düşmek istemiyorum fiyatları yanlış anlamayın
lacivert üzerine kahve desenli ve kendinden taba rengi deri kemer görünümlü hoş duruyor üstte
ben çok kilo verdim yakışmıyorlar oyüzden satıyorum :(

kırmızı ve koyu kahve olan hem boydan daha kısalar tamir gerektirmeyebilir belden aşağı 80 cmdi sanırım isterseniz yine ölçerim hemde daha kalın kışa uygunlar isterseniz bunları da bir düşünün şimdilik başka soran yok biraz bekletirim sizin için

Kirmizi olandn var canm sende haklisn daha dusur diyemem cok hosuma gitti bu tur etekleri giyiyorm zaten belki sadece yesili alirm sen ikisni ayr ben sana donecm ikisni alamasam bile yesili mutlaka alirm allahtan bisey olmzsa

Kirmizi olandn var canm sende haklisn daha dusur diyemem cok hosuma gitti bu tur etekleri giyiyorm zaten belki sadece yesili alirm sen ikisni ayr ben sana donecm ikisni alamasam bile yesili mutlaka alirm allahtan bisey olmzsa

tamamdır :)
görüşmek üzere

Back