Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet benim etek bedenleri büyük 40 42 düşük bel olması için öyleler :) olur size sanırım şu an işyerindeyim boyları ölçmüştüm aklılmda kaldığı kadarıyla en kısası 80 cm 90 100 110 öyle gidiyoCanm daha once firka sormstm ama 55 kiloydn bana olmamsti eteklerdemi 55 kiloya uygun uzun olan eteklern beh ve boylarni olcermisn biri yesilde galiba digerinin rengini anlamadm siyah mi lacivert mi uyarsa cok begendm ikisinide almk isterm:) 63 kiloya uyarsa tabi
Eki Görüntüle 1294786 Eki Görüntüle 1294788 Bunlar dimi son ikisi 25 olur ama boylar çok uzun kestirmeniz gerekebilir[/QUOTEe]evet canm bunlr cok begendm hangi hesabin var bide ondn para kesileck bide kargo napsam bilemedm toplam 50 tlm var bide arkadstn 15 tlik bisey begendm kargolrla 50 yi geciyo bide altlarni kestirecm digerinin tam rengi ne lacivert kahvemi yesil etegede ihtiyacm var ama digerinide cok begendm cok kararsz kaldm
Kirmizi olandn var canm sende haklisn daha dusur diyemem cok hosuma gitti bu tur etekleri giyiyorm zaten belki sadece yesili alirm sen ikisni ayr ben sana donecm ikisni alamasam bile yesili mutlaka alirm allahtan bisey olmzsa
duruyoradilışık marka lacivert trençkot s beden satıldı mı?