markalar burda 40-42 beden etekler eklendi***tesettür***normal***

Selam canım
adilışık marka S beden lacivert trençkot ne kadar?
selam
siz ne verebilirsiniz
ben çok söyleyip kaçırtmak istemiyorum ama 50 düşündüm epey para vermiştim ve gerçekten çok hoş duruyor bedeniniz uygunsa kaçırmayın ben artık daha uzun trenckotlar kullandığım için satıyorum
bu arada kısa değil ama benim boyum uzun ve kalçanın biraz altında duruyor

yine de esneklik payı var fiyatlarda

selam
siz ne verebilirsiniz
ben çok söyleyip kaçırtmak istemiyorum ama 50 düşündüm epey para vermiştim ve gerçekten çok hoş duruyor bedeniniz uygunsa kaçırmayın ben artık daha uzun trenckotlar kullandığım için satıyorum
bu arada kısa değil ama benim boyum uzun ve kalçanın biraz altında duruyor

yine de esneklik payı var fiyatlarda

Fiyat çok geldi canım :( neyse canım sana bol satışlar dilerim

buz mavisi dar paça koton jean pantolon şimdilik satıştan çekildi
diğerleri satıştadır.

Anladım cnm teşekkürler Ama 40 tl çok istiyorsun Lcw den bu hafta lacivert uzun keten trençkot aldın geçen sezona ait inan 35 tl . Hayırlı satışlar dilerim.

Anladım cnm teşekkürler Ama 40 tl çok istiyorsun Lcw den bu hafta lacivert uzun keten trençkot aldın geçen sezona ait inan 35 tl . Hayırlı satışlar dilerim.
Tesekkurler uyarin icin ama iki marka arasinda fiyat politikasi olarak soyluyorum cok fark var
Begendim bedenim de uyuyor almak istiyorum ama fiyat cok diyen olursa tabiki pazarlik payi var
daha dusuk tutmaya caliscam fiyatlari tesekkurler

Beden uysaydı düşünebilirim yine de seviyorum .önemli değil umarım hemen satarsınız ürünlerinizi

Canm fuya siyah ve krem gibi trikolr varya bana uyarmi kac beden 63 kiloyum ben bide 40 beden bir pantolon vardi oda olursa hepsini 20 ye verirsn alacmda

Canm fuya siyah ve krem gibi trikolr varya bana uyarmi kac beden 63 kiloyum ben bide 40 beden bir pantolon vardi oda olursa hepsini 20 ye verirsn alacmda
pantolon bu mu siyah krem trikolar 38bedene kadar olur esnek fusya da 38 beden ama cok esnek degil daha narin bi yapisi var bu dordu ise sorduklariniz 20 olur kahve krem bi triko vardi onu da ekleyebiliriz begendiyseniz

Eklentiler

• 20141019_160613.jpg
    20141019_160613.jpg
    150,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 20141019_160519.jpg
    20141019_160519.jpg
    166,1 KB · Görüntüleme: 84
Canm bedendn cok anlamiyorm ben 40 42 arasi giyiyorm sen bu trikokari giyerkn kac kiloydn hafif bir gobegm var goguslermde 85 beden ona gore olur mu olmzmi olmzsa bosyere almayaym canm sonra eldn cikarmkta zor oluyor trikolari begenirm sorun degl digerlernide alirm ama bir arkadasa sats yaptm ondn aldigm parayi direk yolkicm icin ayri para yatiramam pantolonda bu ama baska 40 bedene uyan yani 63 kiloya uyan varsa bakabilrm 30 34 beden falan yaziyo ya ben anlamiyorm o bedenleri hic pantolon alnadmda canm:)tesettrluyumpantolon giymiyorm ama pardesu altndan raht oluyo ondn alacm

Canm bedendn cok anlamiyorm ben 40 42 arasi giyiyorm sen bu trikokari giyerkn kac kiloydn hafif bir gobegm var goguslermde 85 beden ona gore olur mu olmzmi olmzsa bosyere almayaym canm sonra eldn cikarmkta zor oluyor trikolari begenirm sorun degl digerlernide alirm ama bir arkadasa sats yaptm ondn aldigm parayi direk yolkicm icin ayri para yatiramam pantolonda bu ama baska 40 bedene uyan yani 63 kiloya uyan varsa bakabilrm 30 34 beden falan yaziyo ya ben anlamiyorm o bedenleri hic pantolon alnadmda canm:)tesettrluyumpantolon giymiyorm ama pardesu altndan raht oluyo ondn alacm
40 42 giyiyorsaniz olmaz sanirim ben boyum. 175 kilom 55 yani 36 beden oluyor genelde 38 de oluyor zayifim boyuma gore. ustler suanda bana oliuyor pantolonlar hepsi 40 bedene uygun bana epey bol geliyorlar su anda 30/34 olan kotlarda boyle yaziyor 30 bedeni 34 bacak boyunu ifade eder bacak boyunun normali 30 veya 32 dir 34uzun oluyor yani orta boyluysaniz uzun gelir pacalarini yaptirmaniz gerekebilir busefer de genis paca kismi epey gider ozelligi bozulur

tesettrluyumpantolon giymiyorm ama pardesu altndan raht oluyo ondn alacm
yalniz sizin dediginiz pantolon pacalara dogru biraz daraliyor duz ya da genis paca size daha uygun olabilir
ben de sanki satmamaya calisiyormusum gibi yazdim ama acik olmak zorundayim memnun kalmicaniz yada bedeninize uymicak bisey almanizi istemem bosyere masraf ve sonra elinizden cikarmak icin ugrasicaksiniz

Uzuldm ya hirkaya ihtiyacm vardi cok begenmstm kismt deglms ben bide genis paca ariyorm pantolon dar giyemem boyun kizkardesimnki kadarms olmz ozamn canm ben 168 im neyse cnm sana bol satslr

Back