Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım taas olur mu ?
79 tl etiket fiyatı ve sadece evde bir iki kez giyildi siz ne fiyat verirsinizkoton dar paça fermuar detaylı buz mavisi 1-2 kez giyildi 29 beden fiyatı nedir?
bu renk bir pantolon istediğim için ve beden tam tuttuğu için düşündüm ama ben koton lacivert geniş paça kot beden 30/34
bunuda beğendim ikisine 30 versem. kargoda var çünkü
alıcı olarak haklısınız kargo payı da var evet ama ikisine 30 çok az geldi bana inanın kırmak istemem biraz daha arttırsak
çok bir şey istemiyorum ama herbiri için 20 tl düşünüyorum ilk siz istediniz sizin olsun isterimCebime bakıp öyle yazdım inanın.
Ama siz bişey derseniz tekrar konuaım
çok bir şey istemiyorum ama herbiri için 20 tl düşünüyorum ilk siz istediniz sizin olsun isterim
tamam dediğiniz gibi olsun bu forumda ilk satışım olacak uğurlu gelirsiniz inşallah35 e anlaşalım ikisini ptt yle gönderirsiniz 5 tl sanrım orda kargo. 40 a gelmiş olur bana ztn.
bu renk pantolonu çok istiyordum inanın ay başı olsa 40 a ikisini alırdım kırmazdım sizi
çok bir şey istemiyorum ama herbiri için 20 tl düşünüyorum ilk siz istediniz sizin olsun isterim