marka seçimi

ben de elektroniğin şans işi olduğunu düşünüyorum mesela aynı marka ve model bulaşık makinası kullanan tanıdığımın biri çok memnun ama diğeri servisten çıkamıyor.ama genel olarak küçük ev aletlerinde rondoda mesela devrine bakmalıyız. ben arzumun 700w rondo blender cırpıcı setini aldım.buna esdeger güçte braun ve kenwood kırmızı seriye bakmıştım ama kenwoodun servisi zayıf dendi bir de onların cırpıcısı ve blender bıcagı tekliydi.mesela kek cırpmak ıcın ayrı bı mıksere ıhtıyacın olur demıslerdı teklı cırpıcılı setler ıcın. arzumun cırpıcısı cıft blender bıcagı 3 lü ama bu setlerin zayıf yanı tek kademe hız var bır de ek olarak turbo var benımkınde. 6 aydır kullanıyorum cok memnunum. ütü deyince philips diyorum.önceki ütüm de philipsti yazlıga goturdum simdi son modelini aldım 2600w 170 gram buhar cıkısı ve iyonik buhar özelliği var cok cok memnunum utuden nefret eden bırı olarak. phılıps olmazsa en ıyı alternatıfı tefal buhar kazanlı utuler dıye dusunuyorum. süpürgede arnica borayı tek gecerım. sulu oldugu ıcın tozu tamamen hapsedıyor. turbo fırcası halıları super supuruyo.ıste bı tek kovanın temızlık olayı var onun da yenı halıların havı tuyu tozlar falan derken bıraz ugrastırıyo ama gene de cok memnunum.bunlar ısabetlı secımlerım ama pısman olduklarımın basında king çay makinesi geliyor. cay kahve makınası bır arada hem de aynı tabana uyuyor dıye almıstım kahve makınasına sozum yok ama cay makınasının koca demlıgını suzgecle kullansam 3 5 bardak cay cıkıyo oyuzden demlık posetıyle kullanıyorum onun da tadını cok sevmıyoruz.ayrıca plastık sapı hemen soyulmaya basladı bir de hem kettle hem cay mak.olarak kullanılsın dıye su haznesı cok buyuk ve kaba. bardaga doldurmak zor oluyor. bide cazibesine kapıldıgım kenwood kırmızı serı kettle ve tost mak.almıştım.kettle da sorun yok ama tost mak. soyulmaya basladı ustunun boyası. sarlı supurgeyı de fakır almadıgımapısman oldum. kıngın daha hafıf portatıf bı modelını aldım kolaylık olsun dıye ama gucunden memnun degılım. fakırın turbo fırcalı nıspeten daha kaba bı modelı vardı sımdıkı aklım olsa onu alırdım :) cok uzattım ama paylasmak ıstedım. umarım faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…