marka seçimi

kulis

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
1.131
845
323
kızlar bişey danışmam gerek gelecek ay küçük mutfak eşyalrını almak istiyorum ama marka konusunda çok karasızım hangisi iyidir hangisi kötüdür hangisi kullanışlıdır:26:

Ay bu marka konusu benimde çok kafamı karıştırıyo.

Ayrıca birinin memnun olduğu markadan başka biri memnun olmuyo biraz şans işi galiba :44:

haklısın valla hani bölük pörçük almakta istemiyorum gitmişken hepsini alıp geleyim dedim aynı marka aynı renk olsun diyorum ama bakalım artık

Dün annemlerle Bosch'a baktık çelik serisi gümüş ürünler çok hoştu. Takım olarak ordan su ısıtıcı, ekmek kızartma makinesi, tost makinesi ve blendar alıcam ama ütümü Bosch almam çünkü şu an kullanıyoruz ütüden hiç memnun değiliz tefal alıcam büyük ihtimal buhar kazanlı olanlardan. Onun dışında elektrik süpürgesni ve şarjlı el süpürgesini de Bosch'tan almaya karar verdik.

Son düzenleme:
ben hepsini aynı marka almıcam.çünkü bi markanın bı ürünü ii olabılıyo biri olmaya bılıyo.:)

Ben tavsiye üzerine arzum almıştım mikseirmi vs. garanti süresi bitti 2 gün sonra bozuldu...

ben sahsen simboyu seviyorum.hem cokk pahalı degil.evde su ısıtıcısı var tost makinesi var gayette ii kullanışlıı:))

tek markadan almakta riskli gerçekten ne iyi ne kötü kestiremiyosun bi çıksa aradan rahatlıcam genel anlamda bosch ve sinbonun ürünlerini kullananlar memnun gözüküyo sinbonun fiyatlarıda makul bide

ohhh ne güzel planları yapmışın araştırmak lazım tabi

kesinlik bosch diyorum ben cok memnunum kendi adıma blendr tost makınam ütüm ketılm falan bosch ve cok memnunum
mikserim sinbo sadece ve begenmıyorum devri düşük fiyatı iyi gerçekten ama almısken devrine dikkat etmek lazım bence cunkı koku yapıyor bı sure sonra
sinboların devirleri genelde düşük oluyor
meyve suyu sıkacagım arzum ondanda memnunum
ama gerçektende devirlerine dikkat etmende fayda var

yazdım bunu kenara tşk ettim :)

Tek bir markaya yönelmemek gerek bence.Çünkü her markanın iyi olduğu bir ürün var.
Bizde arzumun mikser seti var,blenderlı ve en az 7-8 yıldır kullanıyoruz bir sorun yaşamadık.Bir tek geçenlerde çok katı bir şeyin içine soktuk blenderı garibimden koku geldi ilk kez.Tamam yenisini alacağız derken şimdi sapasağlam devam ediyor. Ama bir arkadaş memnun kalmamış.Şans işi.Burada philips çok öneriliyor.
Yine ütü philips deniyor.Konulara bakarsanız bulursunuz zaten.
Küçük rondomuz blue house hiç bir sorun yok.
Şarjlı el süpürgemiz fakir.Kesinlikle tavsiye ederim.Bugüne kadar bir kaç tane kullandık hepsi yapılamaz hale geldi ama fakirde sorun yok.
Elektrik süpürgemiz beko.Çekim gücü gayet iyi ondanda memnunuz.​

ben çeyizime blendrı braun. utuyu phılıps aldım. elektrıklı supurgeyı de phılıps. sarjlı supurgeyı fakır dusunuorum.
utunun bı dusuk versıyonunu anneme aldım. yıne phılıps pek memnun kalmadım acıkcası. eskıden tefal kullanıoduk daha cok memnun kalmıstım.
bu ısler bıraz da beklentı meselesı. onceden ne kullanıosan bence onla devam et.

Konu icerik nedeniyle "Mutfak Araç ve Gereçleri" basligina tasinmistir. Bilginize..

Katılıyorum devir çok önemli şu an biz de Bosch'un mikseri var 1. kademede bile acayip kuvvetli 2. ve 3ç kademeyi kullanmıyorum bile. Bir de şarjlı el süpürgesi var acayip kuvvetli çekim gücüne sahip.

teşekkür ederim kızlar kafamda bişeyler oluşmaya başladı

Merhabalar, bende size araştırmalarım sonucu almaya karar verdiğim en iyi ve en kullanışlı markaları sizinle paylaşayım

Ütü : Philips ya da Tefal (buhar kazanlı olanları sizi kesinlikle üzmez)
El blenderı hilips ya da Braun (çok işlevli olanları tercih edin, yani rondosu, rendesi, çırpıcısı ve el blenderını içinde barındıran)
Rondo : Tefal
Mikser : Philips ya da Tefal (önemli olan watt gücü)
Elektirik süpürgesi : Philips ( tüm süpürgeler için sulu olanlar tavsiye edilmiyor, daha zahmetli ve gereksiz derecede ağır olduğu söyleniyor)
Kahve ve Çay Mak : En iyileri Arçelikte var. Ayrıca çay mak. altları kettle görevi gördüğü için ayrıca almayın.. Kahve mak. için paranız varsa kesinlikle arçelik telve başka birşey demiyorum:)
Saç Kurutma Mak. : Philips ya da rowenta (iyi sonuç için yüksek watt'lı olması önemli )

Ben tüm forum sitelerini talan ettim, tüm markaların sitelerini inceledim.. malzemesi, wattı, kullanışlılığı ve servisi açısından en avantajlı olanlar bunları gördüm:) tabiki tercih sizin kızlar:)

bu konu gerçekten çok sorunlu
bugün arzum 3lü blender seti ve tostçusuna bakmıştım.. sizce nasıl kızlar? herkes braun yada philipsi önermiş aslında genel olarak ama arzum da fena gelmedi gibi bana..

Ütü olarak da tefal...
katı meyve sıkacağı muolinex alsam diye düşünmüştüm...

şu blender setine bi karar versem iyi olacak öncelikle.... ne dersiniz arzum alsam pişman olur muyum??

tek markayı ben de mantıklı bulmuyorum ...
neye ihtiyacım varsa araştırıp kullanıcı yorumlarına da dıkkate alarak hem kalitelı hem kullanışlı hemde uygun bişey alıyorum...
ama hedıyeler konusunda yapacak bişey yok...

örneğin,

kettle m fakir
saç kurutmam rowenta
blender setım braun
saç düzleştiricim remington
epilatör braun.. 8 sene önce almıştım hala çalışır maş..
vantilatör fakir.
ısıtıcı markası ufo.
fritöz fakir
narenciye sıkacagı arzum
eşimin tıraş seti remıngton

yumurta haşl makınam silver crest ..yıne hedıye...daha 1 kez kullandım...
ekmek makınam arçelik 1-2 kez kullandım 3 saatte pişirir..yıne hedıye...dolabı beklıyo...
ütüm arçelik hedıye hiç memnun degılım...modelı düşük olduğundan mıdır ben mı ütü yapmayı beceremıyom....bi su akıtma problemını çözemedım...
tostum arzum hedıye yıne habıre contası cıvatası düşer,aç kapa düğmesı kırıldı,fişten açıp kapıyom...
ızgaram hedıye...arçelik...etlerın baharatını yıkamaya zorlarken halıyel cizik cizik oldu...dolabı beklıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…