- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 33
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
20 tl ye orjınal benetton var bendemrb arkadaşlar. Fazla kullanılmamış vakko pierre cardin aker klasik tarzda çanta ve eşarp arıyorum. Elinde mevcut olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Bol kazançlar herkese
Saol canm ama aradığm tarz değil. İlgin için teşkkrler :)merhaba tatlım sayfamda valeriana ipek eşarp var tertemiz 2 kere örtülmüş bakmanı tavsiye ederim, ayrıca bir adet daha var o da armine ama sayfaya koyamadım, ilgilenirsen özele gel onun da resmini yollayayım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-36-numara-ayakkabilar-ipek-esarplar.875052/
Baktm canm ama aklıma yatan bişey bulamadım. İlgin iöin çok teşkkrlermerhaba tatlım sayfamda valeriana ipek eşarp var tertemiz 2 kere örtülmüş bakmanı tavsiye ederim, ayrıca bir adet daha var o da armine ama sayfaya koyamadım, ilgilenirsen özele gel onun da resmini yollayayım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-36-numara-ayakkabilar-ipek-esarplar.875052/
bi tane daha var armine o sayfamda yok rengarenk harika bişey onu görmek ister misinBaktm canm ama aklıma yatan bişey bulamadım. İlgin iöin çok teşkkrler
instagram hesabın varsa tertipsever nickli üye benim, bahsettiğim eşarp sayfamda mevcutBaktm canm ama aklıma yatan bişey bulamadım. İlgin iöin çok teşkkrler
mrb arkadaşlar. Fazla kullanılmamış vakko pierre cardin aker klasik tarzda çanta ve eşarp arıyorum. Elinde mevcut olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Bol kazançlar herkese
Portföy ariyorsan bende var 100tl veririm. Siyah toz torbasi mevcut kullanilmadi yepyeni
Hangi marka arıyorsunuz çanta ?mrb arkadaşlar. Fazla kullanılmamış vakko pierre cardin aker klasik tarzda çanta ve eşarp arıyorum. Elinde mevcut olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Bol kazançlar herkese
Vakko pierre cardin aker arıyorum. Eşarpda çantada bu markalarda arıyorumHangi marka arıyorsunuz çanta ?
Armine istemiyorum. Teşekkrler ilginizebi tane daha var armine o sayfamda yok rengarenk harika bişey onu görmek ister misin
Karaca istemiyorum canm teşkkrler. Markaları belirttim.Bende de bu var beğenirseniz
Bende michael kors ve louis v. Var. Bulamazsanız aradıklarınızı haberleşiriz.Vakko pierre cardin aker arıyorum. Eşarpda çantada bu markalarda arıyorum
Bende michael kors ve louis v. Var. Bulamazsanız aradıklarınızı haberleşiriz.
İyi alışverişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?