- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
Pinko bayılacak hayatım ellerine sağlık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pinko bayılacak hayatım ellerine sağlık :)
Ben şimdiden yapayım dedim daha var doğum gününe sonra da ehliyet kursuna yazdırmaya götürücem doğruPinko bayılacak hayatım ellerine sağlık :)
Süpersin inan banaBen şimdiden yapayım dedim daha var doğum gününe sonra da ehliyet kursuna yazdırmaya götürücem doğru
Teşekkür ederim 1 ay kutlamıycaz ama demi
18 ime bascam zamanı geldi tabiBen şimdiden yapayım dedim daha var doğum gününe sonra da ehliyet kursuna yazdırmaya götürücem doğru
Yok her gün bir pasta yapicam sana reşit olmanın şerefineTeşekkür ederim 1 ay kutlamıycaz ama demi
Amin. Allah rahatlık versinHepinize hayırlı sabahlar ve hayırlı haberler diliyorum benim erken kalkmam gerek yürek dolusu sevgiler
İyiymiş Ne kadar şanslıyım yaYok her gün bir pasta yapicam sana reşit olmanın şerefine
Hadi konunu açalım hem kafan dağılırYok her gün bir pasta yapicam sana reşit olmanın şerefine
Ahh ahh 18ime girdiğim zamanlar aklıma geldi de ne sıradan günlermis be şimdi olsa 3 gün kutlama yapardımİyiymiş Ne kadar şanslıyım ya
Demi ya, ben kutlama yapmadım hiç, hep güya sürpriz pasta kesildi, nesi sürprizse zaten biliyorum doğum günüm olduğunuAhh ahh 18ime girdiğim zamanlar aklıma geldi de ne sıradan günlermis be şimdi olsa 3 gün kutlama yapardım
Sağol canım hiç canım istemiyor inanki sabaha açarım inşallahHadi konunu açalım hem kafan dağılır
Tamam o zaman sen bilirsin. Ben belki iyi gelir diye dedim, nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalımSağol canım hiç canım istemiyor inanki sabaha açarım inşallah
Sabah supruz yaparım belkiTamam o zaman sen bilirsin. Ben belki iyi gelir diye dedim, nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım
Ben geç kalkıyorum ya, bana her saat sürpriz olurSabah supruz yaparım belki
Teşekkür ederim bende aranızda olmaktan çok mutluyum Nevreste "miz bir tane zaten kulağımızdan tutup getirir gelmesekte :)
Günaydın
Canımsın
Tabi burda ne güzel arkadaşlıklar kuruyoruz..
Geçen yıl enlerde ''En iyi buluşma grubu ''seçilmişti. Bu yıl yine seçilir umarım