- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
Kendine bakmak işin başı bitanem sen böyle bunalım yaparsan çok erken buluşursun bak demedi deme sakınMaşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine bakmak işin başı bitanem sen böyle bunalım yaparsan çok erken buluşursun bak demedi deme sakınMaşaallah
Hadi ya, Allah yardımcınız olsun, Rabbim sana bebeğine bağışlasınKafam dağılsın diye bakayım dedim buraya da eşim cizrede 8 saati geçti haber alamıyorum tarif eklense de umrumda değil pek
Tamam bundan sonra takmıyorum :))Kendine bakmak işin başı bitanem sen böyle bunalım yaparsan çok erken buluşursun bak demedi deme sakın
Emniyeti aradım bir şey yok dediler ama sesini duymadan rahat edemiyorumHadi ya, Allah yardımcınız olsun, Rabbim sana bebeğine bağışlasın
İçini ferah tut, hayırlı haberini alırsın inşallah
Canım benim inşallah tez vakitte alırsın üzülme görev başında aksilik olmuştur belki belkide az sonra arıyacak seniKafam dağılsın diye bakayım dedim buraya da eşim cizrede 8 saati geçti haber alamıyorum tarif eklense de umrumda değil pek
Allah yardımcısı olsunKafam dağılsın diye bakayım dedim buraya da eşim cizrede 8 saati geçti haber alamıyorum tarif eklense de umrumda değil pek
Afferim sanaTamam bundan sonra takmıyorum :))
Çökmekten iyidir yaşlanmak
Alacaksın hemde ferah haber hadi üzülme kıyamamEmniyeti aradım bir şey yok dediler ama sesini duymadan rahat edemiyorum
Çok haklısın merak etmekte Ama bebeğini düsün yıpratma kendiniEmniyeti aradım bir şey yok dediler ama sesini duymadan rahat edemiyorum
Haklısın ama kötü haber tez duyulur derler, Emniyet birşey yok dediyse yoktur. Sen kendini böyle üzersen bebeğinde hisseder. Müsait olunca arayacaktır, şimdi uyuduğunu düşünüyordur belkide.Emniyeti aradım bir şey yok dediler ama sesini duymadan rahat edemiyorum
Canım benim inşallah tez vakitte alırsın üzülme görev başında aksilik olmuştur belki belkide az sonra arıyacak seni
Amin inşallah.gsmleri patlatmislar o yüzden çekmiyordur herhalde sabah olaun güzel haber alayımAllah yardımcısı olsun
İyidir inşaallah..
İnşaallah Bize de haber verAmin inşallah.gsmleri patlatmislar o yüzden çekmiyordur herhalde sabah olaun güzel haber alayım
Saat 5 ten beri haber alamıyorum canımHaklısın ama kötü haber tez duyulur derler, Emniyet birşey yok dediyse yoktur. Sen kendini böyle üzersen bebeğinde hisseder. Müsait olunca arayacaktır, şimdi uyuduğunu düşünüyordur belkide.
Dualarım seninle canım haberdar et bizleride ve içini ferah tut olurmu ?Amin inşallah.gsmleri patlatmislar o yüzden çekmiyordur herhalde sabah olaun güzel haber alayım
Az önce oğlum su içmeye kalktı beni uyanık görünce babam mı geldi diyor 2 ay olacak eşim gideliÇok haklısın merak etmekte Ama bebeğini düsün yıpratma kendini
Bende polis eşiyim,eşim şuan görevde seni çok iyi anlıyorum
Rabbim haine fırsat vermesin inşallah. Zor mesleği yapan içinde, geride bekleyen içinde, sen duanla destek ol. Haber alırsan bize de haber verSaat 5 ten beri haber alamıyorum canım
Rabbim korusun size bağışlasın inşaallah..Az önce oğlum su içmeye kalktı beni uyanık görünce babam mı geldi diyor 2 ay olacak eşim gideli
İnşaallah Bize de haber ver
Dualarım seninle canım haberdar et bizleride ve içini ferah tut olurmu ?
Insallah güzel haberler alayım yazarım hemenRabbim haine fırsat vermesin inşallah. Zor mesleği yapan içinde, geride bekleyen içinde, sen duanla destek ol. Haber alırsan bize de haber ver
İnşallah canım benim bekliyoruz hayırlı haberlerini...Insallah güzel haberler alayım yazarım hemen