- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
evettt çok güzelleşip gelişti .. sana katılıyorum bu konudaa..Bu yarışma çok güzelleşti yahu.Git gide geliştiriyoruz kendimizi.Sunumlar,farklı tarifler ve kekler süper.Aferin bize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evettt çok güzelleşip gelişti .. sana katılıyorum bu konudaa..Bu yarışma çok güzelleşti yahu.Git gide geliştiriyoruz kendimizi.Sunumlar,farklı tarifler ve kekler süper.Aferin bize.
her halde 30 zu geçecek nevreste oy oy ne güzel tarfilerr..ama nasıll oy kullancazzzzzz...17. Tarif geldi
Oy konusunu düsünmek dahi istemiyorum,hepsi birbirinden güzel oldu tariflerin Oylama süresince ortadan kaybolasım varher halde 30 zu geçecek nevreste oy oy ne güzel tarfilerr..ama nasıll oy kullancazzzzzz...
30 tarif olursa 31. Olacağım yoksa yapmam
Aklımda bir tarif var kimse yapmazsa yapacağım
Kimsenin tarifini almayayım
ilk yarışmam :)niye ki gı
Gülmeyinnn haaa tararım ikinizi ona göree
Diyip kaçarım iyi akşamlar hanımlar
iyi akşamlarr canımm..Gülmeyinnn haaa tararım ikinizi ona göree
Diyip kaçarım iyi akşamlar hanımlar
Vuslat'ım gelmişCanım hoşgeldin nasılsın
Geldim Nevoşumİyiyim canım benim, hatta KK ne geldim daha iyi oldum Ben de alışamadım Nevoşum, sanki başkasının hesabından giriyor gibi hissediyordumÇok iyi yapmışsın canımOna ben de alışamadım
Tam zamanında gelmişim deseneDaha yeni başladık
Nevomm vuslatimiz geri gelmis cok sevindimmmm :)
Evet canım geri döndüBirkaç gün önce görüşmüştük haberim vardı
her halde 30 zu geçecek nevreste oy oy ne güzel tarfilerr..ama nasıll oy kullancazzzzzz...
İyi olan değil şansı olan kazanacakOy konusunu düsünmek dahi istemiyorum,hepsi birbirinden güzel oldu tariflerin Oylama süresince ortadan kaybolasım var
Benim düşündüğüm henüz yok belki yapan olurdüşüncelidir benim arkadaşımm
az çok benzer geliyor nevoş yine de ya
Bizde alışamamıştıkGeldim Nevoşumİyiyim canım benim, hatta KK ne geldim daha iyi oldum Ben de alışamadım Nevoşum, sanki başkasının hesabından giriyor gibi hissediyordum
Tam zamanında gelmişim desene
Ben yardımcı olayımöncekinden daha iddialı bi tarif bulamadığım için katılmadım ühü
benim yerime sen yap beceriksizlik kraliçesi oldum ben geçenkindeBen yardımcı olayım