- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Canım dostumSen arkadaşım değilsin, özelimsin, dostsun, ablasın iyiye güzelliğe dair ne varsa o sun
Pinko araya ablayı koydun farketmedim zannetme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dostumSen arkadaşım değilsin, özelimsin, dostsun, ablasın iyiye güzelliğe dair ne varsa o sun
Öyle mi hayırlı olsunyarın itibariyle çalışan bir baağyan olicem dee vakit bulacağımı sanmıyorum valla
Oh oh Allah bereketini arttırsınyarın itibariyle çalışan bir baağyan olicem dee vakit bulacağımı sanmıyorum valla
Ne gereği var canım.Zaten oy alamaz.Herkesi banlıyor desem de güvenmiyorum hiç.Mune abla da katılsın mı
Kardeşsin yazdım da Gözüme güzel gözükmediCanım dostum
Pinko araya ablayı koydun farketmedim zannetme
Hayırlı olsun canım.yarın itibariyle çalışan bir baağyan olicem dee vakit bulacağımı sanmıyorum valla
Hosbuldm tabi tabi buldm insallah yarn felan karar verip ne yapacagma bnde göndereym tarifimiHoşgeldin canımKategoriyi bulmuşsun
Tamam ablan olabilirimÖyleyim zatenTeşekkür ederimKardeşsin yazdım da Gözüme güzel gözükmedi
O kadar güzel şey yazdım ona mı takılcan
Tamam canım ne zaman istersenHosbuldm tabi tabi buldm insallah yarn felan karar verip ne yapacagma bnde göndereym tarifimi
O dövsede seviliyor ya, hiç katılmamış gerçi yeteneklerini bilmiyoruzNe gereği var canım.Zaten oy alamaz.Herkesi banlıyor desem de güvenmiyorum hiç.
Ablam güzel kek yapar biliyorum Ama güzel yapmasada herkes oyunu ona verir söyleyeyimNe gereği var canım.Zaten oy alamaz.Herkesi banlıyor desem de güvenmiyorum hiç.
Evet sevildiği için dedim zaten güvenmiyorum diye.Ben eklediği bir keki görmüştüm.Çok güzeldi.Çok marifetli bence:)O dövsede seviliyor ya, hiç katılmamış gerçi yeteneklerini bilmiyoruz
Valla dağıtırım bu topiği onu da ben söyleyeyim.Ablam güzel kek yapar biliyorum Ama güzel yapmasada herkes oyunu ona verir söyleyeyim
Hadi yaa.. Bulaşmayalım o zamanEvet sevildiği için dedim zaten güvenmiyorum diye.Ben eklediği bir keki görmüştüm.Çok güzeldi.Çok marifetli bence:)
daha yeni çalışıcağım için yorgunluk olabilir.. Takipte olucam yinede, fırsat bulursam katılırım..Oh oh Allah bereketini arttırsın
Hayırlı işler
Ama çalışan bağyanlar daha tertipli düzenli ve becerikli olurlar
Sen düşün yine de
Çok mantıklı.Hadi yaa.. Bulaşmayalım o zaman
Aman dağıtmayalım Cımbızı var cımbızlamasınValla dağıtırım bu topiği onu da ben söyleyeyim.
yarın itibariyle çalışan bir baağyan olicem dee vakit bulacağımı sanmıyorum valla
Ay benim gözüm de korktu valla
Bi de pasta deseydik Allah muhafaza
Bi de çıtayı yükselttik...ilk 3 e girsem proyum zaten...ölümüne madalya
teşekkurler bebişimmm.. Sana da oyleeoo hayirli olsun canimmm
Basarilar diliyorum
bu arada proluk yakismis bebeme