- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 34
kurabiyede o benim başıma 2 kere geldi hatta birini yaptım tam koycam birde ne göreyim kakao yapmış koymuşAynen ya, böyle başlıklarda o risk oldukça yüksek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kurabiyede o benim başıma 2 kere geldi hatta birini yaptım tam koycam birde ne göreyim kakao yapmış koymuşAynen ya, böyle başlıklarda o risk oldukça yüksek
nevoooş
Işığım gelmiş
Nasılsın canımSonunda senin tarifi görebildikKüçük cadı nasıl,annesini yormaya devam ediyor munevoooş
Iyilik güzellik Nevoşum senden?
Pinkom nehaber
İyi sayılırımBugün çamaşır suyu içmiş kadar fenayımAçılmaya çalışıyorumIyilik güzellik Nevoşum senden?
Çamaşır suyuna karşı hassasiyetim varİyi sayılırımBugün çamaşır suyu içmiş kadar fenayımAçılmaya çalışıyorum
Ben bugün bayağı haşır neşir oldumÇamaşır suyuna karşı hassasiyetim var
Adını görünce içmiş gibi oluyorum bu ara
Bol bol süt iç bariBen bugün bayağı haşır neşir oldum
TamamBol bol süt iç bari
ayyy çok beter oldu nevoşş tatilden sonra iyce huyu değişti iyce huysuzlaştııı off biraz önce uyudu ama bende o da bittikNasılsın canımSonunda senin tarifi görebildikKüçük cadı nasıl,annesini yormaya devam ediyor mu
Nasıl olsun sade mi modelli mi?pinkstrap yardııım et bana acilinden beyaz tunik lazımm
evet düz sade bi yelek aldım içine beyaz duz tunik lazımNasıl olsun sade mi modelli mi?
Hayırlı gecelerben kaçtım kızlar çok uykum geldi iyi geceelr size
Geçsin geçsinNevoş rekor katılım bekliyorum bu kategoride.Kurabiyeleri geçer mi acaba?
Bence de.Rekor kıralım.Geçsin geçsin
Canım biraz büyüyene kadar sıkıntılar bitmez ve sürekli huyu değişirayyy çok beter oldu nevoşş tatilden sonra iyce huyu değişti iyce huysuzlaştııı off biraz önce uyudu ama bende o da bittik