- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Hadi bakalımNevoş rekor katılım bekliyorum bu kategoride.Kurabiyeleri geçer mi acaba?
24 saatte 6 tarif eklendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalımNevoş rekor katılım bekliyorum bu kategoride.Kurabiyeleri geçer mi acaba?
Ben alttan çalışma yapıyorum, ikna edebildiğimi getircemBence de.Rekor kıralım.
İyiki ayırmışız kekleri.Hadi bakalım
24 saatte 6 tarif eklendi
Çok beceriklileri boşver.Ben alttan çalışma yapıyorum, ikna edebildiğimi getircem
Off anaamm, benim gozum korktu vallahaa
Ama benim Arkadaşlarım becerikli yaİyiki ayırmışız kekleri.
Çok beceriklileri boşver.
Off anaamm, benim gozum korktu vallahaa
sanırım ben katılamiycam, hemde istesemdeaynen canim. bi yanim katil diyor, diger yanim hic yorulma bosuna diyr
Tamam sen bilirsinOff anaamm, benim gozum korktu vallahaa
O zaman 60 tarif olurduİyiki ayırmışız kekleri.
Çok beceriklileri boşver.
Ama nedeeeennnsanırım ben katılamiycam, hemde istesemde
Beni ikna etmeye çalışmadın arkadaşın değil miyimAma benim Arkadaşlarım becerikli ya
Hem güçlü rakiplerle yarışınca güzel oluyor
Boşver o zaman Pinko.Çağır çağır gelsinler. Dediğin gibi zevkli yarışmak.Ama benim Arkadaşlarım becerikli ya
Hem güçlü rakiplerle yarışınca güzel oluyor
yok valla cidden katılamıyorum bu kez bahane değilTamam sen bilirsin
Ben bebem korktu kaçtı diye dedikodu çıkartmam merak etme
Tamam bu sefer izlemede kal sonra yine beklerizAma kaybolma buralarda olyok valla cidden katılamıyorum bu kez bahane değil
Sen arkadaşım değilsin, özelimsin, dostsun, ablasın iyiye güzelliğe dair ne varsa o sunBeni ikna etmeye çalışmadın arkadaşın değil miyim
yarın itibariyle çalışan bir baağyan olicem dee vakit bulacağımı sanmıyorum vallaAma nedeeeennn
merk etme takipteyimTamam bu sefer izlemede kal sonra yine beklerizAma kaybolma buralarda ol
Mune abla da katılsın mıBoşver o zaman Pinko.Çağır çağır gelsinler. Dediğin gibi zevkli yarışmak.