- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Hazal'ım görüyor musun beni yaşlı yaptılarAma 30 değil 34Yok kiiz 30unda daş gibim hatuun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazal'ım görüyor musun beni yaşlı yaptılarAma 30 değil 34Yok kiiz 30unda daş gibim hatuun.
Acelemiz yok istediğin zaman yapabilirsinOoooo iyiymiş iyiymiş daha ne olsun
demekki guzel.birsey hislerimmm.guvvetlidirrr animcimBak goruyon mu daha yapmadan beni şediyonuz nasida merak etmis suprayyz olsun
Yapcam kız sizin o güzel hatriniza
Boşver abla aldırma sendeki bu maharetlere şaşırıyorlar.Hazal'ım görüyor musun beni yaşlı yaptılarAma 30 değil 34
1 sene sonraaa yolun yarisindasin.nevosummmmm
Diyosuuuuun.demekki guzel.birsey hislerimmm.guvvetlidirrr animcim
masalllahhh diyelimmm deee nazar degmesinnn..simdi birsey olir benden bilirsin
Sağol canımBoşver abla aldırma sendeki bu maharetlere şaşırıyorlar.
O 4 de cahilligime ver
1 sene sonraaa yolun yarisindasin.nevosummmmm
Beterin beteri var nevoş
Allah razı olsun çok rahatladım1 sene sonraaa yolun yarisindasin.nevosummmmm
yokkk dur dimeeeeeee...daha heyecanli.oluyorrr aksiyon vahset dram.hepsini yasiyorummmm.suan aciktimmmmmDiyosuuuuun.
Dur seni merakta bırakmayım kiyamadim soyliycem
Bencede sen niye hemen karistoriyon ki 4 falanSağol canım
O ,4'ü görmesekte olur
Yok canım Niye senden bileyimHem taş gibiyim ne olacakmasalllahhh diyelimmm deee nazar degmesinnn..simdi birsey olir benden bilirsin
pinkimmm senin kiymetini simdi.anliyor nevossssBeterin beteri var nevoş
Ahahhahahah hatun relax ya üzüldüm şimdi. bu saatte yesen zarar yemesen zarar.yokkk dur dimeeeeeee...daha heyecanli.oluyorrr aksiyon vahset dram.hepsini yasiyorummmm.suan aciktimmmmm
Pinkom seni öpüp başımın üstüne koyacağımBeterin beteri var nevoş
profildekiyle gandirma beniYok canım Niye senden bileyimHem taş gibiyim ne olacak
Sen benim tarife neden bakmıyorsunyokkk dur dimeeeeeee...daha heyecanli.oluyorrr aksiyon vahset dram.hepsini yasiyorummmm.suan aciktimmmmm
Unutalım bundan sonra 0''sıfır'' dan başlayalımBencede sen niye hemen karistoriyon ki 4 falan