- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
Bu sefer unutGüya sen şahitmişsin 5 yıl sonra yarışmaya katılması için antlaşma yapmışız
yaptiydik demi pinkim hatirla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sefer unutGüya sen şahitmişsin 5 yıl sonra yarışmaya katılması için antlaşma yapmışız
Başınız sağolsunHastamıydı@cimcimgfb habibtemmmm mapislik neyden diii beni de sormayin zati...yengem vefat etti..hastanelerdeydim
Ne işi var bdv'de
Eminim öyledironlari annem dogurdu benim yerime
Allah rahmet eylesin canım@cimcimgfb habibtemmmm mapislik neyden diii beni de sormayin zati...yengem vefat etti..hastanelerdeydim
rabia01 canimmmsin ayni seyler senin icinde geecerli
Bizden bdvlik konu çıkmaz Rabiş'imaction hayallerim suya düstü
O nasıl anlaşma ben hatırlamıyorum
evet canimmm..bagirsak.kanseriydi.2 sene direndi..resmen eridi kadin dag gibiydi..dun haberi aldim cok agladim..aklimaa yasadiklarim geldi..annesizlik.nedir.bildigim icin zor geldi..allah rahmet eylesinBaşınız sağolsunHastamıydı
Tövbene ara 4 sayfa birden atladiniz ben nasil yetiscem simdi
nevos,pinkin hakkini yemissin hicte beceriksiz degilmis
Hatırlamıyorum ki
Biraz Düşünme Fırsatı verin
Allah rahmet eylesinevet canimmm..bagirsak.kanseriydi.2 sene direndi..resmen eridi kadin dag gibiydi..dun haberi aldim cok agladim..aklimaa yasadiklarim geldi..annesizlik.nedir.bildigim icin zor geldi..allah rahmet eylesin
evet.nevosummm cok kotu bir hastalik..yasamasi mumkun olmuuor ama cekuyorlar...allah.kimseyi dusurmesin.Allah rahmet eylesin
Onun tedavisi pek mümkün olmuyor
Sen kendine ve bebeğine dikkat et
ya
yaaslanmissin canimmm yetisemiyorsun
evet canimmm..bagirsak.kanseriydi.2 sene direndi..resmen eridi kadin dag gibiydi..dun haberi aldim cok agladim..aklimaa yasadiklarim geldi..annesizlik.nedir.bildigim icin zor geldi..allah rahmet eylesin
Ben birde konuma gidip geliyorum :))cabuk düsün karar ver
ya arkadan atli gibi kosturuyom yetisemiyom yine yavassssss
Bizde kaçırıyoruz sorun değil PinkomBen birde konuma gidip geliyorum :))
Telefondayım zorlanıyorum Alıntı kaçırırsam kusura bakmayın.
Tövbe
Benim gelin senden becerikli
Amin canımevet.nevosummm cok kotu bir hastalik..yasamasi mumkun olmuuor ama cekuyorlar...allah.kimseyi dusurmesin.