- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
Amın hepımızeAllah daim etsin canım1.liği kaptın gidiyorsun
9 aylık maraton:)) Güzel notlarla bitirirler İnşaAllah, Hepimizin evladına Allah zihin açıklığı versin
Sen başka neler yapıyorsunHıı tamam o zaman
Bende merak ettım bu bolumde degılmı artık@Efser nerelerde görünmüyor hiç
Ben hep aynı canım, tek meşguliyetim çocuklarSen başka neler yapıyorsun
Bilmiyorum ki, profiline bakmadım. Bayağıdır görmeyince merak ettimBende merak ettım bu bolumde degılmı artık
Haklısın canım başka meşguliyetimiz yokBen hep aynı canım, tek meşguliyetim çocuklarKış yüzünü göstermeye başldı, benimde örgü örme isteğim geldi, yumakları yığıp örgüye başlıam stres atmak için
Bilmiyorum ki, profiline bakmadım. Bayağıdır görmeyince merak ettim
Sağlık sorunlarından dolayı editörlüğe biraz ara verdi canımBende merak ettım bu bolumde degılmı artık
Değil miHaklısın canım başka meşguliyetimiz yokAy ne güzel yaparsın
Maşaallah canım 10 parmağında 10 marifetDeğil miNevoşum bak konuda alçak gönüllü olamıcam güzel yaparım Valla
Ciddi birşey değildir İnşaAllahSağlık sorunlarından dolayı editörlüğe biraz ara verdi canım
Detaylı bilgim yok canımCiddi birşey değildir İnşaAllahAllah şifa versin, görüşürsen selam ilet canım
seksılıgıne seksılık katmıssınEstetik yaptırdim cahil
Maşaallah canım 10 parmağında 10 marifet
Ben hep aynı canım, tek meşguliyetim çocuklarKış yüzünü göstermeye başldı, benimde örgü örme isteğim geldi, yumakları yığıp örgüye başlıam stres atmak için
Bilmiyorum ki, profiline bakmadım. Bayağıdır görmeyince merak ettim
Bende edıtor yalnız senın adın yazıyo bolumde ondan merak ettımSağlık sorunlarından dolayı editörlüğe biraz ara verdi canım
Pek öyle olduğunu sanmıyorumYok Nevoşum ya örgüde el işinde çalışıyor kafa
Evet canım 2 aydır sadece ben bu bölümdeyimBende edıtor yalnız senın adın yazıyo bolumde ondan merak ettım
Gecmıs olsun cnm
Anladım canım, o zaman hayırlısıyla sağlık sorunlarını halledip dönsün diyeyimDetaylı bilgim yok canım