- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Nevoşum 16-17 yaşlarında çocuk bakmıştım, oradan antramanlıyım sanırımPek öyle olduğunu sanmıyorum4 çocuğa bakmak kolay mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevoşum 16-17 yaşlarında çocuk bakmıştım, oradan antramanlıyım sanırımPek öyle olduğunu sanmıyorum4 çocuğa bakmak kolay mı
Yardıma geleyim mi NevoşEvet canım 2 aydır sadece ben bu bölümdeyim
Çocukları sevince bakması kolay oluyorNevoşum 16-17 yaşlarında çocuk bakmıştım, oradan antramanlıyım sanırım
Sağol canımTek idare ediyorumYardıma geleyim mi Nevoş
Aynen öyle Nevoşum:)Çocukları sevince bakması kolay oluyor
Ben de çok seviyorum çocuklarıAynen öyle Nevoşum:)
Hıhh Ben de yoğunum zaten yetiştiremezdim, evin yöneticiliğini yapıyorumSağol canımTek idare ediyorum
O daha zorHıhh Ben de yoğunum zaten yetiştiremezdim, evin yöneticiliğini yapıyorum
O zaman Allah daha çok versin diyeyim mi NevoşBen de çok seviyorum çocukları
O yüzden işte ek iş zor birazO daha zor
Allah korusun canımRabbim olmayan herkese nasip etsinO zaman Allah daha çok versin diyeyim mi Nevoş
Ben kaç iş yapıyorum sende yaparsınO yüzden işte ek iş zor biraz
Allah korusun canımRabbim olmayan herkese nasip etsin
Amın cnm
Tanısalım o zaman
Yasım en son 29.5 tu sonrasını saymadım79 dogumluyum
Ikı kızım var 5,5 ve 3 yaslarında krese gıdıyolar
Almanyada yasıyorum memleket zongldak
He pastayı cıkolu kahveyı orta severım
Memnun oldum
nerde calısıyosun ev ısı ccuklar ıde bıde kac ıss mııı amanınnBen kaç iş yapıyorum sende yaparsın
Onu söylemeyeyimAma sadece bu kadar değilnerde calısıyosun ev ısı ccuklar ıde bıde kac ıss mııı amanınn
Yok ben senin kadar enerjili değilim NevoşSenin MaşaAllah'ın varBen kaç iş yapıyorum sende yaparsın
Sağol canımYok ben senin kadar enerjili değilim NevoşSenin MaşaAllah'ın var
hı masallah masallah meslek sırrı soylenmez dıyosun yanıOnu söylemeyeyimAma sadece bu kadar değil