- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- Konu Sahibi kardanmadam
Csnım çok güzel görünüyorlar.
Ellerine sağlık. Başarılar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok hoş görünüyoooor hazır kek ya da pasta tabanlarını da ufalayarak yapabılırz sanırım değil mi? aynı kıvamda olur mu?
konusahibi ne zaman gelir bilemedim, yorumunuz gormusken bildigim kadarıyla yanıtlayayım dedim, yanlısım eksigim varsa gelince o duzeltir.
hazır kekler ev yapımına gore daha kolay yumusuyor sıvıyı hemen emiyor, o yuzden yerinizde olsam ölcüde verilenden biraz daha az koyardım sutu veya kremayı, bunun dısında neden olmasın ki hem daha pratik olur sunumu da guzel ekstra hos bir tarif
Csnım çok güzel görünüyorlar.
çok hoş görünüyoooor hazır kek ya da pasta tabanlarını da ufalayarak yapabılırz sanırım değil mi? aynı kıvamda olur mu?
Ellerine saglik..cok lezzetli görünüyor..basarilar
renkleri ve sunumu cok hos! ve cok guzel acıklamıssınız...
bunu ilk gun kek tazesiyle yenildikten sonra arta kalanla yapardı annem, onun uydurması sanıyordum bu tarifi
tabi siz bir baska hazırlamıssınız, cubuklar kurdeleler... elinize saglık!
konusahibi ne zaman gelir bilemedim, yorumunuz gormusken bildigim kadarıyla yanıtlayayım dedim, yanlısım eksigim varsa gelince o duzeltir.
hazır kekler ev yapımına gore daha kolay yumusuyor sıvıyı hemen emiyor, o yuzden yerinizde olsam ölcüde verilenden biraz daha az koyardım sutu veya kremayı, bunun dısında neden olmasın ki hem daha pratik olur sunumu da guzel ekstra hos bir tarif
hımm değişik güzel bir tarif denenebilir
ellerinize sağlık başarılar dilerim yarışmada
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim