- 15 Kasım 2009
- 1.417
- 632
- Konu Sahibi perrmanganat
Merhabalar hanımlar. Konuyu nerede açacağımı bilemedim, ilgili alana taşınabilir. Eşim polis ve tayini Mardin'e çıktı. Ben de eş durumundan ağustosta tayin isteyeceğim. Mardin merkez mi ilçe mi henüz belli değil, muhtemelen merkez olur gibi ya da merkeze yakın bir ilçe olur gibi geliyor. Kuvvetle muhtemel de polis lojmanlarının birinde kalacağız. Kızım bilsem öğrencisi, özel ortaokula yazdıracağız.Her ilçede bilsem var mı? Ben lisede öğretmenim. Mardin hakkında orada yaşayanlardan ya da oralı olanlardan bilgi almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Okulları nasıldır hangi liseler iyidir? Öğrenci profilleri nasıldır, yani akademik başarı yönünden olmasa da öğrencinin saygısı benim için çok önemli. Hangi özel ortaokulu önerirsiniz kızım için. Yolları, trafiği nasıldır? Parkları, yürüyüş alanları var mı? Belediye spor etkinliklerini destekliyor mu çocuklar için mesela spor salonları var mı? Yaşam kolay mıdır? Alışveriş merkezleri var mı? Konya'dan gideceğim, açıkçası tereddütlerim var. İçimi rahatlatan cevaplar alırsam çok mutlu olacağım. O tarafı hiç bilmiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.