Maranki Kiraz Detoksu Uygulayan Var Mı?

canım yaz ayları olduğu için beslenmemin çoğunu meyweye ayırmıştım .. böyle bi kür duyuncada o 3 gün bana zor gelmedi.. bağırsak mide yorgunluk gibi problemlerim geçiwerdi ama dediğim gibi ben zaten meywe diyetindeydim we bünyemi bi newi hazırlamış oldum ,,,

sütlü kahwe içerdim oda bayağı bi iştah kesiyor.. midem şişene kadar meywe yerdimki gözüm başka bişeye kaymasın ..
yani bu kürü yapacaksanız en az 4-5 gün öncesine kadar wücudu yawaş yawaş hazırlayın yoksa çok zorlanırsınız..

çok ciddi bi rakam söylicem WE KESİNLİKLE SAĞLIKLI OLDUĞUNU İDDİA ETMİYORUM .. lütfen hemen eleştirmeyin kızmatın 3 haftada 10 kilo werdim ben .. aşırı kilolu değilim ama tombiş tombişim 168. boy 70 kg den 60 a düşmüştüm

we o kilom 2 sene değişmedi bu sene bazı sebeplerden dolayı tekrar 75 oldum .. ama dediğim gibi kilo werdikten sonra karpuz we kiraz ( hatta kayısı ) piyasadan kalkana kadar dewam ettim ben ....

hatta ben kozmik beden temizliği yapmayı kafaya koymuştum .. ama lawman yapmak çok sıkıcı... kolay olabilbir bi zorluğu yok .. belki sağlıklıdır da bilemem

ama ben pozisyonundan tutta wc ye çıkma anına kadar bütün aşamalarından sıkılıyorum .. ne bilim bi kaç kere yaptım ama her yapışımda ağladım yani .. acıdan değil yanlış anlaşılmasın çok komik pozsyonlara girdim wc ye yetişemedim falan :)))))

bana sorarsanız 3-5 kg fazlalığınız warsa iki üç kür size yetebiblir ama fazla fazla werecekseniz eylül ekime kadar bunu ayda bi kaç kere yapmalısınız we beslenmenizin temeli karpuz olmalı

yemek yemeden önce mutlaka karpuzla mideyi şişirip sonra az bi yemekle kalkmalısınız..
sonuç muhteşem gerekten yapıcam bu yazda we buraya yazarım ...

pzt başlicam.... cmt pazar ise hazırlık olacak yani bol karpuz az yemek ......

kızlar çok ilginçmiş ilkkez burda duydum bu kiraz detoksunu ama bn çok severim kirazı , yapmaya çalısıcam kesinlkleee :)))
yalnız lavman nedir acaba ilkkez duydum da :44:

3 haftada 10 kg cok cıddı bır rakam bır anda öyle kg vermek ıstemem
3 ayda ben o kgyu verıyorum oda sporla
fazla kglu olmamana rağmen bu kadar kg vermen bır yandanda moral oldu
benımde boy 1.65 kg suan 61 ve 2 3 kg daha vermek ıstıyorum bunye ınatta kg fazlalıgı azalınca

bırcok dedıgıne katılıyorum kıraz yada karpuz detoksu vucudu arındırma ve sadece 3 gun
ben sımdıelrde bıle kırazı bolbol tuketıyorum sevıyorum bu meyveyı
saplarınıda kurutuyorum sabahları mısır puskuluyle ıcıyorum
ama sunud abelırtıyım yemek yıcek ısek meyveyı yedıkten 1 saat sonra olması daha ıyı olur

kıraz detoksunu evde yatılı mısafır olmasına rağmen yapıcam oncesınde hafıf yıyıp kendımı hazırlıcam
bakalım sonuc ne olucak kg vermektabıkı ısterım ama kozmık beden temızlıgıde ve kıraz detoksuda enbasta sağlık ıcın

bende kiraz detoksunu yapmayı düşünüyorum mutlaka.hadi yapmak isteyenler beraber yapalım ve paylaşalım neler olduğunu.3-4 kilo fazlam var vermek istiyorum acilen...

tabiki ben çok hızlı werdim ama altını çizerek söylüyorum ben zaten meywe ile metabolizmamı haftalar öncesinden hazırlamıştım we sonbaharın ortalarına doğruda ağırlıklı besin maddem kiraz ve karpuz olmuştu

yapmak isteyenler inşallah kilo weririsiniz ama weremeseniz bile kanınızın bağısaklarınızın we midenizin buna ihtiyacı oldunu düşünüyorum ..

yinede çok ağır beslenip 3 gün kiraz yada karpuz yeyip sonra yine gelsin tatlılar gitsin börekler yaparsanız bi faydası olmaz...

heleki oruç tutacaklar warsa Ramazana kadar kiraz/karpuz kürünü yapın Ramazan ayının nasıl kolay we hafif geçtiğini göreceksiniz...

kızlar çok ilginçmiş ilkkez burda duydum bu kiraz detoksunu ama bn çok severim kirazı , yapmaya çalısıcam kesinlkleee :)))
yalnız lavman nedir acaba ilkkez duydum da :44:

canım lawman ; bağırsak problemi yaşayan hastalara doktor tarafından yapılan we içinde hazır ilaç karışımı olan serum benzeri bi sıwının makattan bağırsağa boca edilmek sureti ile dışkılama işlemi :))))))

ne anlattım ama :)))

marankinin lawmwnı ise ; seti eczaneden yada medikalciden alırız ,, kaynamış we vücut ısısna kadar soğutulmuş suyun içine limon we sirke katarız.. pozisyonumuzu alırız we makattan o suyu bağırsağa boca ederiz .. 5 dk bekleriz we gözümüzden yaş gelerekten wc ye koşturururz

yetişirsek ne ala :)))))))

bende kiraz detoksunu yapmayı düşünüyorum mutlaka.hadi yapmak isteyenler beraber yapalım ve paylaşalım neler olduğunu.3-4 kilo fazlam var vermek istiyorum acilen...

canım 3-4 kilo fazlan warsa çok rahat weririsin

ama yağlı tuzlu şekerli bişi yok

kürden sonrada fırsat buldukça kiraz/karpuz yemeye dewam et.. yemeklerle arası 1 saaten fazla olsun

yarın aydınlık donem kıraz detoksunun bılmeden bugun kıraz yemeye baslamısım :)
ablam ve arkadaslarıyla 3 gun kıraz detoksunu yapıcaz ınsallh karanlık doneme kadarda dıkkat edıp onuda basarıyla atlatırım kacamaksız dıye umuyorum
mısafırler ye ye dıye zorlamazsa

Son düzenleme:

uwww çok fenaymışşş yalnız işte ben bu kişilere neden tam güvenemiyorum biliyormusunuz çünkü her yaptıkları söledikleri bişeyin arkasından kendilerine kar salıcak bişileri pazarlama derdindeler. öle olnca da çok da körü körüne baglanamyorum malesef:44:
ama bu kiraz detoksunu bende yapmaya çalışıcam (annemler engel olmaya çalşmassa ) 18-19-20 hazirandaydı deglmi.. bide bunun bagrsaklara etkisi nekadar sürerki 1 haftam wc de gecmesnn zaten topu topu 2 hafta tatilim var

:))) günde 2 kere bazen de 3 :))) ama kolay oluyo we kısa sürüyo mrk etme :))

bu tarih bana uymuyor... yarın başlayıp deneyeceğim ama umarım başarılı olurum.

vücudumda çok fazla ödem var su içiyorum ama yinede şişim sanki
bu kiraz detoksu ödemi atıyormu
bide 3 günde kal kilo veriliyor

bugün başladım ve bu arada sadece kiraz yiyorum, bitki çayı içemem onun yerine limonlu sıcak su içiyorum ve lavman olayını hayatta yapamam

bakalım 3. günün sonunda neler olacak

Mutlaka yapacağım ama 1 hafta önceden beslenmemi sebze ve meyve ağırlıklı olarak yapmaya başlıcam.

selam,

dün akşama kadar herşey güzeldi, sabah 0,500 g kiraz/öğlen,500 g kiraz, sıcak limonlu su ve toplamda 2,5 lt su

akşam 18:00 itibariyle açlık sinyali başladı ama idare ederdi. sonra yarım saat yürüyüş 20:00 civarında açlık tavanda ama kiraz yemek istemiyordum bende 2 dilim karpuz yedim herşey normale döndü.

bu sabah süper bir baş ağrısı var. Güne 1 fincan sıcak limonlu su ile başladım 2 kase kiraz yedim ve bir ağrı kesici yuttum
şimdilik bu kadar

Kolay gelsin gulisk. Yalnız bu detoksun tarihleri var, ayın hareketlerine göre belirlenmiş. Ve o tarihe henüz bir hafta kadar bir süre var. Bu tarihlere göre yapmayacaksın sanırım, kaç gün sürdüreceksin?

3 gün yapacağım ama şu saatten sonra yarın yaparmıyım bilmiyorum. hayatta bıkmam dediğim kiraz baydı artık. birde dün değil ama nedense bugün çok acıktım fazlasıyla, benim amacım vücudumu biraz temizlemekti. 2 günde temizlenmiştir umarım.

bu arada belirtilen tarihlerde yapamam çünkü 15 hazirandan sonra kısmetse çocuk çalışmalarına başlayacağız:)

ayyyyyyyy işte bende bundan korkuyorum kirazı severim ama bu detoks sayesinde "aman gözüm görmesin" boyutuna gelir miyim acaba diye :18:

baş ağrısı niye yaptı acaba :44: kiraz için normalde doğal ağrı kesici derler ama vücut rahatsız olmuş olabilir mi alıştığı besinler yok kiraza talim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…