Doyurucu olmuyordur ama di mimideni bulandırıyor muydu bir de? Kaç kilo verdin 3 gün boyunca Yapan birini bulunca birden çok mu sordum acaba
Geçen sene İst.da öğrenciyken bir nevi part time çalıştığım bir yer vardı orada bir abla yapıyordu ikinci gün sapsarı olmuştu yüzü ve çok halsizdi sonra bozdu bu kiraz diyetini. Gerçi sonrasında Marankinin kendi muayenehanesine gitti bir sürü rahatsızlığı çıktı tedaviye başladı orası ayrı
hatta ben kozmik beden temizliği yapmayı kafaya koymuştum .. ama lawman yapmak çok sıkıcı... kolay olabilbir bi zorluğu yok .. belki sağlıklıdır da bilemem
ama ben pozisyonundan tutta wc ye çıkma anına kadar bütün aşamalarından sıkılıyorum .. ne bilim bi kaç kere yaptım ama her yapışımda ağladım yani .. acıdan değil yanlış anlaşılmasın çok komik pozsyonlara girdim wc ye yetişemedim falan :)))))
bana sorarsanız 3-5 kg fazlalığınız warsa iki üç kür size yetebiblir ama fazla fazla werecekseniz eylül ekime kadar bunu ayda bi kaç kere yapmalısınız we beslenmenizin temeli karpuz olmalı
yemek yemeden önce mutlaka karpuzla mideyi şişirip sonra az bi yemekle kalkmalısınız..
sonuç muhteşem gerekten yapıcam bu yazda we buraya yazarım ...
pzt başlicam.... cmt pazar ise hazırlık olacak yani bol karpuz az yemek ......
kızlar çok ilginçmiş ilkkez burda duydum bu kiraz detoksunu ama bn çok severim kirazı , yapmaya çalısıcam kesinlkleee :)))
yalnız lavman nedir acaba ilkkez duydum da :44:
bende kiraz detoksunu yapmayı düşünüyorum mutlaka.hadi yapmak isteyenler beraber yapalım ve paylaşalım neler olduğunu.3-4 kilo fazlam var vermek istiyorum acilen...
canım lawman ; bağırsak problemi yaşayan hastalara doktor tarafından yapılan we içinde hazır ilaç karışımı olan serum benzeri bi sıwının makattan bağırsağa boca edilmek sureti ile dışkılama işlemi :))))))
ne anlattım ama :)))
marankinin lawmwnı ise ; seti eczaneden yada medikalciden alırız ,, kaynamış we vücut ısısna kadar soğutulmuş suyun içine limon we sirke katarız.. pozisyonumuzu alırız we makattan o suyu bağırsağa boca ederiz .. 5 dk bekleriz we gözümüzden yaş gelerekten wc ye koşturururz
yetişirsek ne ala :)))))))
uwww çok fenaymışşşyalnız işte ben bu kişilere neden tam güvenemiyorum biliyormusunuz çünkü her yaptıkları söledikleri bişeyin arkasından kendilerine kar salıcak bişileri pazarlama derdindeler. öle olnca da çok da körü körüne baglanamyorum malesef:44:
ama bu kiraz detoksunu bende yapmaya çalışıcam (annemler engel olmaya çalşmassa) 18-19-20 hazirandaydı deglmi.. bide bunun bagrsaklara etkisi nekadar sürerki 1 haftam wc de gecmesnn zaten topu topu 2 hafta tatilim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?