SADECE 3 GÜNLÜK PERİYOTLARLA 1 AYDA TOKSİN VE ÖDEM ATARAK 3-4 KİLO VEREBİLİRSİNİZ!
DETOKS SIRASINDA PARAZİTLERDEN KURTULARAK KALİTELİ YAŞAMA GEÇİN!
RUHSAL VE BEDENSEL ARINMA: KİRAZ DETOKSU TARİHLERİ
Kiraz Detoksu Dönemi (Karanlık Dolunay)
Ayın çekim kuvvetine ve hareketine göre 3 gün süreyle yapılan kiraz detoksu, Hicri takvime göre Recep ayının 28-29 ve 30. günlerine denk gelen Karanlık Dolunay döneminde yani; Haziran ayının 18-19-20'sinde gerçekleştirilmelidir.
RUHSAL VE BEDENSEL ARINMA KİRAZ DETOKS PROGRAMI (ÜÇ GÜNLÜK)
I. GÜN
SABAH
- 3 bardak bitki çayı (Yenilen kirazların sapları da bitki çayının içine katılmalıdır.)
- Kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70ten fazla olanlar ise 1000 gram kiraz tüketmeli.
ÖĞLE
- 3 bardak bitki çayı (Yenilen kirazların sapları da bitki çayının içine katılmalıdır.)
- Kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70ten fazla olanlar ise 1000 gram kiraz tüketmeli.
AKŞAM (Gün batımı sonrası)
3 gün boyunca devam eden kiraz detoksunda, her öğünde en az 3 fincan yeşil çay yada muhtelif bitki çayları (biberiye, karabaş, kantaron ve adaçayı) ve PH seviyesi yüksek, kaliteli, alkali sular bolca tüketilmelidir. (En az 1,5 - 2 litre) Bitki çaylarının içine tatlandırıcı olarak sadece çiçek balı kullanılmalıdır.
Kiraz seçerken çok tatlı olan Napolyon kirazı yerine, daha doğal sarımtırak, beyaz ve diğer sort küçük kirazlar tercih edilmelidir.
ne işe yarıyormuş ki bu.ay ben hiç sevmem kirazı.ne yapsam ki.:44:
sitesinde okudum bazı bitkisel destek ürünleri kullanılması gerekiyormuş bir de lavman olayı var ben vazgeçtim
sitesinde okudum bazı bitkisel destek ürünleri kullanılması gerekiyormuş bir de lavman olayı var ben vazgeçtim
Ben lavman yapmayı ve o bitkisel destek ürünlerini kullanmayı düşünmüyorum açıkçası. Sadece kiraz detoksunu yapmayı planlıyorum inşallah.
canım toksinleri atmana yardımcı olutyor ve zayıflatıyor midemizi dinlendirmiş oluyoruz kirazı sevmiyorsan karpuz detoksu yapabilirsin
canım zor bişi degil ki yeşil çay demleyecegin zaman kirazın sapınıda içine atacaksın lavmana yada marankinin önerdigi ilaçları almana gerek yok yavrum bak bana sen kilo verip toksinlerinden arınmak istemiyor musun yoksa cvp yaz bakıyım aaaaaaa yok ama hemen vazgeçmeeee
minik melek ordamısın Lcarnite isimli ilaç spor yaparsan faydalı zaten vucutta bu vitavinden var o ilacı kullanıp sporla birlikte zayıflayabilirsin
Biz eşimle yapacağız,
bi tek kirazla da zor olucak ama,sitesinde ayrıntılı ve açıklayıcı yazmış,inanılmaz bir boşaltım oluyormuş,
umarım işe yarar yine paylaşırız..
slm kızlar konuyu duyar duymaz belki katkım olur die koştum geldim :))
2009 we 2010 yıllarında hem karpuzu hemde kirazı yaptım
3 güün boyunca sırf karpuz weya kiraz yiyorsun
we mükemmel bir rahatlık arınma temizlenme hafifleme
ama ben 2 kg ile 3 kg ile sınırlamadım acıktıkça yedim we günlük 5 kg yi bulmuştur sanırım
kahweden wazgeçemediğim için aralarda kahwemi içtim 3. günün sonunda da günlük 1 -2 kg kadar yemeye dewam ettim
kilo wermemi çok hızlandırdı.. ama geçen sene we bu sene yapamadım
ama geç kalmış sayılmam heralde :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?