Maranki Kiraz Detoksu Uygulayan Var Mı?

Anie

Alassea Ancalimë
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.376
27
116
Diğer
Tarihleri açıklanmış kızlar, geçen sene yapamadım, bu sene yapabilirim diye düşünüyorum, 3 gün sürüyor. Daha önce yapan var mı, yada bu sene yapacak olan var mı?

Sitesinden alıntıladım. Kirazı bende severim ama 3 gün boyunca yemek soğutabilir kendisinden

bu yıl ben de yapmak istiyorum geçen yıl kaçırmıştım hem kirazı hem karpuzu bu yıl unutmadan yapsam bari:)

Bu yıl da tarih tam bu günlere mi denk geliyor acaba,
Sonuçta ayın hareketleri,Bizim kullandığımız miladi takvimle 10 gün geri atıyor,
Yani bu yazı bu yıl mı yazılmış,geçen yıl yazıldıysa Haziranın 8-9-10una tekabul eder..

evet araştırdım ben de güncel bir tarih bildirilmiş,kesinliklle uygulamayı düşünüyorum..

kızlar akşam ben de tv de izledim marankiyi ve kesinlikle yapmayı düşünüyorum. inşallah bir aksilik olmazsa 18 haziranda sadece kiraz yiyeceğim. beni tek düşündüren başka bir şey yemeden durabilecekmiyim. kirazı çok seviyorum, severek de yiyeceğim sanırım. ama umarım harfiyen uygulayabilirim. kiraz ve bitki çayı:)

bende cok uygulamak ıstıyorum o donem yatılı mısafırlerım olucak
ama kararlıyım bakalım

sitesinde okudum bazı bitkisel destek ürünleri kullanılması gerekiyormuş bir de lavman olayı var ben vazgeçtim

canım zor bişi degil ki yeşil çay demleyecegin zaman kirazın sapınıda içine atacaksın lavmana yada marankinin önerdigi ilaçları almana gerek yok yavrum bak bana sen kilo verip toksinlerinden arınmak istemiyor musun yoksa cvp yaz bakıyım aaaaaaa yok ama hemen vazgeçmeeee

Son düzenleme:
sitesinde okudum bazı bitkisel destek ürünleri kullanılması gerekiyormuş bir de lavman olayı var ben vazgeçtim

minik melek ordamısın Lcarnite isimli ilaç spor yaparsan faydalı zaten vucutta bu vitavinden var o ilacı kullanıp sporla birlikte zayıflayabilirsin

Son düzenleme:
Ben lavman yapmayı ve o bitkisel destek ürünlerini kullanmayı düşünmüyorum açıkçası. Sadece kiraz detoksunu yapmayı planlıyorum inşallah.

canım toksinleri atmana yardımcı olutyor ve zayıflatıyor midemizi dinlendirmiş oluyoruz kirazı sevmiyorsan karpuz detoksu yapabilirsin

minik melek ordamısın Lcarnite isimli ilaç spor yaparsan faydalı zaten vucutta bu vitavinden var o ilacı kullanıp sporla birlikte zayıflayabilirsin

karpuzu severim ama bu mevsimde karpuza dünya kadar para veremem vallahi.ben zaten şişman değilim ablacım ya.yeni verdim15 kilomu tabi biraz daha versem fit görünürüm ama acelesi yok yavaş yavaş veririm kalan 3-4 kiloyu da.yine de desteğin için sağol ablacım:13:

Biz eşimle yapacağız,
bi tek kirazla da zor olucak ama,sitesinde ayrıntılı ve açıklayıcı yazmış,inanılmaz bir boşaltım oluyormuş,
umarım işe yarar yine paylaşırız..

Biz eşimle yapacağız,
bi tek kirazla da zor olucak ama,sitesinde ayrıntılı ve açıklayıcı yazmış,inanılmaz bir boşaltım oluyormuş,
umarım işe yarar yine paylaşırız..

slm kızlar konuyu duyar duymaz belki katkım olur die koştum geldim :))

2009 we 2010 yıllarında hem karpuzu hemde kirazı yaptım

3 güün boyunca sırf karpuz weya kiraz yiyorsun

we mükemmel bir rahatlık arınma temizlenme hafifleme

ama ben 2 kg ile 3 kg ile sınırlamadım acıktıkça yedim we günlük 5 kg yi bulmuştur sanırım

kahweden wazgeçemediğim için aralarda kahwemi içtim 3. günün sonunda da günlük 1 -2 kg kadar yemeye dewam ettim

kilo wermemi çok hızlandırdı.. ama geçen sene we bu sene yapamadım

ama geç kalmış sayılmam heralde :))))))))

Doyurucu olmuyordur ama di mi mideni bulandırıyor muydu bir de? Kaç kilo verdin 3 gün boyunca Yapan birini bulunca birden çok mu sordum acaba
Geçen sene İst.da öğrenciyken bir nevi part time çalıştığım bir yer vardı orada bir abla yapıyordu ikinci gün sapsarı olmuştu yüzü ve çok halsizdi sonra bozdu bu kiraz diyetini. Gerçi sonrasında Marankinin kendi muayenehanesine gitti bir sürü rahatsızlığı çıktı tedaviye başladı orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…