Manzara içime dert oldu

Konu acmaniz beni neden rahatsiz etsin? Sizde neden kusur arayayim? Arasam elime ne gececek? Once okudugunuzu anlayin.

valla ben de her gün boğaza bakarak gemileri izleyerek uyanmıyorum ne yazıkki, evdeki tek apartman boşluğuna bakan oda benim odam 20 küsür senedir ama çok şükür bi sorunum yok , hayat enerjimi böyle saçma bi detay ememez zaten alt tarafı cam yani
ama bence kendinize böyle garip şeylerden dert yaratmak için zorlamanızın sebebi boşanmanın ve diğer sorunların getirdiği gerçek hayat üzüntülerini içten içe geri plana atmak istemeniz.

Çocukların bunu sizin kadar önemseyeceğini sanmıyorum, yani onlar böyle şeyleri dert etmezler siz odalarını süsleyin, sevdikleri oyuncakları doldurun. Eve gelen misafirler de çocukların odalarından manzara izleyecek değiller ya.

Yarın birgün oğulların büyüyüp gidip senin manzara diyemeyeceğin tipte kadınları sana gelin diye getirirse o zaman senin için üzülürüm.. bu kadar güzel manzara arayışında olma o yüzden

Esrin mine iyisiniz hoşsunuz, Allah yardımcınız olsun, yeni hayatınızda çocuklarınızla sağlıklı huzurlu güzel günleriniz olsun ama her aklınıza geleni BDV'ye açmaya devam ederseniz banlı kaldığınız süre sitede aktif olduğunuz süreden fazla olacak.

Valla derdiniz bu olsun Allah başka dert vermesin inşAllah.. cam kenarlarını süsleyin deniz kabukları Falan perdeyi Ona uygun seçin ne gibi şeyler severler siz iyi bilirsiniz ona uygun bişeyler yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…