Tekrar merhaba. (konu açtıktan sonra her defasında banlanıyorum
) bu seferki sanırım bir dert olarak kabul görür. Yeni bir ev tuttum. O eve kadar birçok ev gördüm ama ya eskiydi ya da çok pahalıydı. Hem bütçeme uygun hem yepyeni evi görünce balıklama atladım. Eve ikinci gidişimde daha önce görmediğim bir kusuru gördüm. Evin bir penceresi tamamen birinin de yarıdan biraz fazlası çok çirkin gri sıvalı ve kirli, parça pinçik perdeleri olan bir eve bakıyor. Tamamen bakanı kendi odam yapacağım için sorun etmedim ama çocuk odasının manzarasının yarısını işgal etmesi çok canımı sıktı. Önceki evde odalarının açık aydınlık bir manzarası vardı ve abi kardeş saatlerce izlerlerdi. Böyle bir zevkten onları mahrum ettiğim için çok kötü hissediyorum. Faturalar, kontrat vs yapıldığı için vazgeçemiyorum da. Çocuklarım hergün gri bir sıvaya bakarak uyansın istemiyorum. Pencereye büyük yapraklı bir çiçek koyarım, böylece evi maskeler diyordum ama pencerenin mermeri çok dar. Saksı konulacak gibi değil. Çocuklarımın güne güzel uyanması için, o görüntünün enerjilerini emmemesi için ne yapabilirim?